İçeriği gör

Temur Temur

Yeni Üye
  • İçerik

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

5 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    693
  • Kurum
    Milli Savunma Bakanlığı
  • Kriterler
    Ankesör
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 22. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İstinafta

Güncel Profil Ziyaretleri

812 profil görüntüleme
  1. @Aklima teşekkür ediyorum.
  2. 693 khk ihraç, ohal komisyonu ihraç sebebini 24 ay sonra adli mahkememin gerekçeli kararını gerekçe gösterdi idare mahkemesine iptal davası açtım ve msb den 35 sayfalık cevap yazısı geldi içeriği örgütü anlatmış , devlete sadakatini göstermemiştir falan ama ne yapmışımda göstermemişim yok hep sanki kalıp şablonmuş gibi şimdi msbnin cevabına cevap yazmam gerekiyor bu ay sonuna kadar. 693 khk ihraç, ohal komisyonu ihraç sebebini 24 ay sonra adli mahkememin gerekçeli kararını gerekçe gösterdi idare mahkemesine iptal davası açtım ve msb den 35 sayfalık cevap yazısı geldi içeriği örgütü anlatmış , devlete sadakatini göstermemiştir falan ama ne yapmışımda göstermemişim yok hep sanki kalıp şablonmuş gibi şimdi msbnin cevabına cevap yazmam gerekiyor bu ay sonuna kadar.
  3. Arkadaşlar idare mahkemesine açdığım davada msb nin cevabı geldi, var mıdır cevaba cevap dileçe örneği olan rica etsem .
  4. Sayın @Aklima dağlara taşlara heryerlere yazıyorum,belki gören olur da şu madurun işi görülür diye ?
  5. Herkese kolay gelsin. Adli tatilde Ankara idare mah.ne iptal dilekçesi verecem fakat başlığa adli tatilin olması sebebiyle eklemem gerekli bir şeyler varmi? Birde birkaç tane Ankara idari mahkeme var hangisini neye göre yazıyoruz? 
  6. Herkese kolay gelsin. Adli tatilde Ankara idare mah.ne iptal dilekçesi verecem fakat başlığa adli tatilin olması sebebiyle eklemem gerekli bir şeyler varmi? Birde birkaç tane Ankara idari mahkeme var hangisini neye göre yazıyoruz? 
  7. Ben 6 3 ceza aldım ve iki yıl cezaevi sürecinden sonra dışarıdayım. Aynı zamanda ohale yapmiş olduğum başvurunun sonucu red kararı geldi ve gerekçe olarak mahkememin bana ceza verme gerekçesini göstermiş. Mahkeme gerekçemde ise ifade, kontörlü. .. vs var. Anladığım kadarıyla komisyon mahkemeleri takip ediyor onların sonuçlarına göre değerlendiriyor, budurumda dosyam istinaftayken adli yargılamayı bekletip Ankara idari mahkemesine iptal davası açma nekadar doğru olur? Mahkemem beraat vermediği için beni mesleğe dödürecek değiller herhalde ağır ceza mahkemesinin gerekçesini gösterip reddecekler Yada Ankara idare mahkemesinin beklemesi için bekletme talebi yapamıyormuyuz sonuçta beraat almadan Ankara idare mahkemesin de Danıştay da red verecekler öyle değil mi ?
  8. @MSA Tşkler. Bir muhatap dahi bulabilmek büyük nimet şu devirde.
  9. Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak. Ohal komisyonun vermiş olduğu red kararının iptali için yazmam gereken dilekçem için örnek dilekçeler var mıdır ? Nette olanları inceledim.
×
×
  • Yeni Oluştur...