İçeriği gör

jedencovek

Editör
  • İçerik

    81
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

191 İyi

jedencovek Hakkında

  • Rütbe
    Editör

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    AD kodlaması senin için olumlu ayrıca katılım hesabı olması ve kapatmış olmanda komisyon tarafından olumlu değerlendirilecektir. Şimdiye kadar karar çıkmamasını göz önüne alırsak korkulacak bir durum yok. Istinaf sonrası kararın çıkar biraz daha beklemen gerekir.
  2. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sağ ol şef.
  3. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    EGM 679 KHK ile ihraç olan ve akrabasına verdiği hatta by lock çıkan arkadaşım adli işlem sonrası 7 ay ceza evinde yattı kasım ayında beraat aldı. Garson fişleme kodu AD. Dün itibari ile IADE olduğunu gördü. Hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaşlara.
  4. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    EGM de iade olanlardan birisi de benim. Yaklaşık 2 aydır atama yapılmasını bekliyorum. Bakanlık geçen yıl mart ayına kadar iade olanları EGM de eski kadrolarına atıyordu. Mart ayında yürürlüğe giren araştırma merkezi yönetmeliğine istinaden iade olanların büyük kısmını bakanlığa bağlı araştırma merkezine veriyor. Çok az bir kısım da polis olarak EGM ye atanıyor. Atama için ekim ayından beri bekleyen arkadaşlar var. Kim hangi kritere göre polis olarak atanıyor veya bakanlığa bağlı araştırma merkezine atanıyor belli değil. Şu an maaş ve diğer hakları almadan bekliyoruz. Bakanlıktan atama yapılmasını bekliyoruz sonra maaş almaya başlayacağız.
  5. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı olsun @miklabtek ve @aktas. Dün incelemesi devam eden arkadaşlar komisyon sayfalarını tekrar kontrol etsin. Mutlaka yeni iade haberleri alırız.
  6. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Foruma hoş geldiniz. Kriter yok soruşturma yok dolayısıyla korkmaya da gerek yok. Komisyon kurumunuza sizi neden ihraç ettiğini sorduğunda kurum yöneticileriniz ne cevap vereceklerini düşünsün.
  7. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Beraatiniz hayırlı olsun EGM de AD kodlaması olup ret alan duymadık. Beraat kararınızı valilik aracılığı ile komisyona gönderin ve ihraç olduğunuz yerden kurum görüşünün alınıp alınmadığı öğrenmeye çalışın.
  8. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Komisyon karar verme aşamasında iade edeceği dosyaların adli durumlarının devam edip etmediğine bakıyor. Adli dosya açık ise dosyanızı beklemeye alıyor. Mahkeme bitmedigi için ret verme olasılıkları düşükte olsa var ama sizin dosyanızı son ana kadar bekleteceklerdir.
  9. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ohal ilan ettin KHK yayınladın yeni ihraçlar oldu onları da komisyona dahil ettin komisyonun süresini uzattın.... Bu kadar karamsarlık fazla değil mi?
  10. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ohal de gelse başka bir durum da olsa bu komisyonun çalışma sistemini etkilemez. Kalan dosyaların sene sonuna kadar biteceğinden eminim.
  11. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kriter olmazsa kurum görüşünün tek başına bir anlamı olmayabilir komisyon somut gerekçe isteyebilir. Burada haklısınız. Ancak sendika + dernek kriterleri varken kurum bunları gösterip iltisaklı şeklinde olumsuz görüş bildirir. Komisyon da kararı şişirmek için kurum görüşünü mutlaka yazar.
  12. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kurum üniversite olunca sendika + dernek yanına kurum görüşünü de ekleyin.
  13. Foruma hoş geldiniz. Siz takipsizlik aldığınızda garson fişlemesi ortaya çıkmış mıydı? Takipsizlik de bununla ilgili bilgi var mı?
  14. jedencovek

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Örgütle (cemaat olarak anıldığı dönemde dahi) yolu hiç kesişmemiş birisine bu kodun verilmesi çok üzücü. Kodlamalarda yapılan hatalar üst mahkemelerden dönecektir ama zaman alacak. Sn. @Sinan Karakuş hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin ve sabredin.
  15. Araştırma merkezinde başlayanların hepsi ankara da görev yapmıyor. Tercih yaparak istediğiniz il'e atamaniz yapılabiliyor. Bakan onayı ile il merkezlerinde valilik bünyesinde araştırma merkezleri kuruldu. Örneğin ben izmir de çalışmak istiyorum dediginizde izmir valiliğinde gorevlendiriliyorsunuz ama kadronuz yine ankara da oluyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...