İçeriği gör

Hojda

Yeni Üye
  • İçerik

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    3

Hojda | Son Ödül • Ekim 4 2022

Hojda • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

58 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Başbakanlık
  • Kriterler
    Tanık
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Hojda

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bugün itabariyle bir adım daha ilerlemiş oldum. İdare mahkemesi Red kararını e devletten gördüm. Red gerekçesi Kimse yokmu 2 adet SMS ve (Beraatle sonuçlanan ceza yargılamasında ifadelerini inkar eden) tanık beyanları. Ne yazık ki idare mah. tanıkların çark ettiklei ifadeleri görmezden gelip biri 5 diğeri 10 TL lik SMS ile ifadeleri aynı yönde destekleyici bulup Red vermiş. Hukuk böyle oldukça iç hukuktan beklentim yok. Ancak yine de ilerde hak mahrumiyeti yaşamak için hukuki süreçleri devam ettireceğim. Esas mücadelenin sosyal çevremizde hatta iş yerinde bile "mayıs ayına" odaklanmak olduğu düşüncesiyle hareket etmekteyim. 2 husus hakkında değerli bilgilerinizi rica ediyorum. Birincisi iftinaf dilekçesi başlığının nasıl olması gerektiği konusunda 3-4 farklı örnek gördüm. Doğrusu nasıl olmalı? İkincisi adli yardım talepli dava açtım kabul edilmişti buna rağmen davanın kesinleşmesi halinde posta ve avukatlık masrafları talep edilmiş. Bu durum normal mi. Normalse istinaf başvurumda yeniden adli yardım talep etmelimiyim. Şimdiden teşekkür ederim Şu ramazan arefesinde mevla tüm mağdur ve mazlumların yar ve yardımcısı olsun
  2. Hojda

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Karar bekleyenler için, benim kararım elime ulaştı 15 Eylül 2868x no. Gerekçeleri; kurum kanaati, (mahkemede iftiralarını itiraf edip rezil rüsva olan) tanık beyanları ve 2 adet kimse yokmu sms. Ne çok kriterim varmış meğer!
  3. Hojda

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ne yazıkki bunca yıl sonra bende Red kararını gördüm. Kocaman bir boşluğun içinde bakmak gibi bir his var içimde. Ne öfke, ne üzüntü. Bilemiyorum anlamsız bir hissizlik hali. He bu arada bu sabah yıllardır istinafta bekleyen beraatım kesinleşti. Ne diyeyim şimdi... Yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler.
  4. Hojda

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Az önce komisyonu aradım. "Meğer çalışıyormuş" komisyon. Dedim,ayda 5000 karardan 500 karara düşmeyi çalışmak mı sayıyorsunuz. İş aynı, personel aynı yetmedi mi oyaladığınız, yetmedi mi yapılan zulüm, ne zaman bitecek bu oyalama dedim.Bilgi veremiyormuş sayfadan takip etmeliymişim, klasik teraneler... Dedim söyleyin ordaki herkese; yaşattılarını yaşamadan ölmesinler, sana da hayırlı işler....
  5. Hojda

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İhracımdan bu yana amelelikte yaptım çay temizlik işide, vicdansızlar ikinci defa ekmeğimle oynayana kadar özelde öğretmenlikte yaptım, bir şekilde rızkımın peşinden koştum. O sebepten çoğu zaman sessiz takip ediyorum. Fakat her iade kararında mutlu oluyor her red kararında üzülüp, öfkeleniyorum. Sürecin başında eski forumda bu iş en az 5 yıl sürer yazanlara içten içe kızıyordum ne yazıkki haklı çıktılar. Artık bir an önce bitsin bu haksızlıklar. İnşallah bütün masumlar ve mağdurlar bir an önce hak ettikleri görevlerine dönsün. Yorulduk.... 4.5 yıldır sıfır kriterle, (iddianamede dahi "kriterler" tek tek yazılıp hiç birinin olmadığı yazılmıştı) duruşma salonunda beni tanımadığını söyleyecek kadar yüzsüz tanık ifadeleri sebebiyle açık olan soruşturma dosyama dava açıldı. Çok şükür ilk duruşmada beraat ettim. Fakat ne yazık ki savcı istinafa gidiyor. Neticede beraatin kesinleşmesi gecikecek. Komisyonda hala incelemeye devam ediyor. Kesinleşmemiş olsa dahi beraat kararımı komisyona göndermelimiyim? Bu konuda fikri öngörüsü olan arkadaşların yorumlarını beklerim.
×
×
  • Yeni Oluştur...