İçeriği gör

Bekır Tarih Trh

Üye
  • İçerik

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

22 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    679
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Bekır Tarih Trh

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Evet eskiden her gece Resmi Gazeteye besmele çekerek bakardım, daha sonra komisyon kuruldu bu kez günde 2-3 kere komisyon sayfasına besmele çekerek bakmaya başladım. Şimdi ise 2-3 günde bir birkaç dakika küfrettin sonra komisyon sayfasına bakıyorum. Nerden nereye...
  2. Bekır Tarih Trh

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Şevki Yılmaz'ı 1992 yılından beri basından iyi tanırım. Her Salı Akit TV'de programa çıkar ve nerdeyse her hafta Mağdur KHK'ların göreve iade edilmesi için cumhurbaşkanına çağrıda bulunur. Partiye en büyük zararın bu mağdur edilenlerden dolayı geldiğini belirtir.
  3. Bekır Tarih Trh

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    *Komisyon önce olumsuz dosyalara karar verdi. (Bilgi) * Komisyonda benzer dosyalar bir araya getiriliyor ve toplu karar veriliyor. Örnek kriterleri ortak 1000 dosyaya aynı anda karar veriliyor. (Bilgi) *Bazen kriterler aynı olduğu halde kararlar farklı olabiliyor neden? Çünkü burada istihbari bilgi devreye giriyor. Ya da ret alan kriterini eksik söylüyor. (Değerlendirme)
  4. Bekır Tarih Trh

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ohal Komisyonu dilekçeleri Sıhhiyedeki valilik binasının zemin katında alınıyor.
  5. Bekır Tarih Trh

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba arkadaşlar.Bir sorum olacaktı. Acaba KHK lılar Polis evlerinde kalabiliyor mu?( Eş çalışan memur.) Sorun çıkarıyorlar mı?
  6. Bekır Tarih Trh

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Daha önceden de kapanan dosyalar görülebiliyordu. Açık dosyaları ayrı bir sekmede, kapalı dosyaları farklı sekmede görüyorduk. Şimdi birleştirmişler bu daha iyi oldu.
  7. Bekır Tarih Trh

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    * Akşamki programın tamamını izledim. KHK ile ilgili hiç bir şey geçmedi. Geçmemesi de iyi oldu. Çünkü bakan hiçbir soruyu cevaplamadı. Tüm sorular havada kaldı. Hiç bir soruya somut bir cevap vermedi. Aynı cevapları inanın bende verirdim. * Ohal Komisyonu tüm işlemleri bitirdikten sonra diğer kurumlarla 5-6 ay yazışması gerekecektir. Şalter kapatır gibi komisyon kapatılamaz. Bu demek oluyorki ya haziran ayında komisyon tüm dosyaları karara bağlayacak. Ya da kararlar bir ay içerisinde yağmur gibi gelmez ise Komisyon 1 yıl daha mecburen uzatılacaktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...