İçeriği gör

35teacher675

Yeni Üye
  • İçerik

    15
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

35teacher675 | Son Ödül • Temmuz 18 2022

35teacher675 • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

61 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    675
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Banka
    SGK Kaydı
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

972 profil görüntüleme
  1. 35teacher675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamün aleyküm arkadaşlar; 15 Temmuz cuma hutbesinden sonra ister istemez imamın kendi görüşlerini de dillendirmesi ile moralim (6 yıl toparlamaya çalıştığım) bozuldu. Söylemesi ne kadar doğru bilmem secdede ağladım. Cumadan eve gittiğimde istemsizce komisyon sayfasını açtım ve çok şükür ki kabul kararını okudum. Tekrar tekrar ve tekrar. Lafı uzattığımin farkındayım. Rabbim suçsuz herkesin bir gün hakkını iade edecek tabiki. Nasıl seviniliyordu unutmuşuz sadece ağladık eşimle. Çünkü bir tek biz ben değilim bu çukurda o kadar mağdur olan var ki yutkunamadik bile. Sevincimizi içimizde yaşadık magdur akrabalarimiz arkadaşlarımıza yanlış anlasilmayalim diye.....
  2. 35teacher675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamün aleyküm 1 yıldan uzun süre olmuş bu mesajı yazalı. Şu an Balıkesir den İzmir e giden bir otobüsteyim ve KYOK kararımı aldım bugün. Daha 1 ay önce sonuçlanmış dosyam bana gelmesi belki de yeni yılın nisan ayı olacaktı hemen göndereceğim komisyona. Size bunu şu sebepten yazıyorum. Açılmış dosyanız var ise avukatinizi aratin sürekli arkadaşlar ya da kendiniz adliyeyi arayın peşine düşün işlemler gerçekten çok çok yavaş ilerliyor. Dosyayı takip ettiğinizi bilsinler. Belki red alırım hala çok ümitli değilim ama ben adıma acilan 2. Dosyadan da aklandim bunun tatlı ufak bir mutluluğu var. Balıkesir de güzel bir ilimizmis bu arada önceki geldiğimde kolumda sürekli beni yönlendiren memur arkadaşlar olduğu için farkına varamamistim. ? Sevdiklerinizle güzel vakitler geçirin bu dönemde sağlığımıza psikolojimize dikkat edelim. Herkese selamlar saygılar.
  3. 35teacher675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kendi karışmamış hiç bir hesaba sanırım. İtiraz edecek gibi de değil diyor arkadaşım döndüğüne sukrediyor açıkçası. Kim bilir ne zorluklar yaşadı bu dönemde bilemeyiz. Teşekkürler bilgilendirmeniz için. O döneme gelelim de bakalım biz ne ile karşılaşacağız.
  4. 35teacher675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. TÜİK ten ihraç bir memurun iadesi haberi var. Arkadaşımın arkadasinin dıdısı diyelim. İade olmasıyla beraber geri dönük ödemelerde hesaplama olayında nasıl bir durum olduysa arada 100.000 kadar fark oluştuğunu söyledi ayrıca toplu ödeme aldığı için vergi dilimi en yüksekten alınarak yeni yıla kadar 1500 lira civarı kesinti olabileceği söylenmiş. Aslı var mıdır yaşayan bilen varsa bilgilendire bilir mi? Araftayim zaten sigortalı günler ödenmiyor diye de bir durum olduğu için gündelik işlerle hayatımı sürdürüyor iken bir de bu duyum canımı sıktı. Canımı sıkan maddiyat gibi görünse de hakkımız sonuçta her taraftan kırparak bundan da mahrum edeceklerse eninde sonunda işime döneceğim suçsuzum çünkü Hak yerini bulacak elbet. Döndüğüm de tekrar baş ağrısı olmasın net bir durum yok sanırım ödemelerde de. Saygılar inşallah anlayabilmişimdir. İkizler tepemde çünkü çok kopuk kopuk yaziyorum.
  5. 35teacher675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam daha önce ben duymadım bu tarz birşey ama hakkınızda hayırlısı olsun diyelim. Kararla ilgili bilgi vermediler sanırım.
  6. 35teacher675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamün aleyküm kaderdaşlar ben sürekli takip halindayim ama bir kaç kez yazdım. 2017 yılında adıma açılan soruşturma dosyası bana 2019 Aralık ayında bildirildi (ifadem alındığı için mğrendim onu da ) neyse 2020 ocak ayında takipsizlik aldım. Ne güzel hemn bi telaşla onu komisyona gönderdim. İade haberi beklerken 2020 haziran da kapıma özel bir ekip geldi ve beni Balıkesir e (İzmir de ikamet ediyorum) götürdü. İnanın balıkesir e hayatımda bir kez gittim ve sadece formasyon başvurusu yapıp döndüm hiç bir alakam yok. Orada bir ifadede ismim geçmiş sadece o da benim takipsizlik aldığım konu ile ilgili 8 gün misafir ettikten sonra savcı tutuklu yargılanmamı istedi başımdan kaynar sular döküldü. Eşim 5 aylık ikiz hamile kendimi bile düşünemedim inanın ama nöbetçi mahkemede hakime hanım suçsuz buldu geri geldim. (Çok hızlı anlatıyorum detaysız. ) Şimdi ne bir itiraz ne bir takipsizlik var 4 aydır bekliyoruz. 1 hafta sonra kızlarımız nasipse kucağımızda çok şükür Başına bu tarz bişey gelen var mı. İnanın bir gözüm kapıda . Rabbim herkese yaptığı ile muamele etsin bir şekilde haklı ve suçsuz olanlar bu kuyudan bu tünelden çıkacak. Sabır şükür ve dua ile.
  7. 35teacher675

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İyi akşamlar tekrar herkese ben yaklaşık 5-6 gündür sms alamıyorum komisyon sitesinden, ayrıca ihraçtan sonra daha komisyon açılmadan önce ilk açtığımız idare mahkemesi davası hala açık görünüyor e-devlette 2017 şubatta adıma soruşturma açılmış ve 2019 ekimde ifadem alındı. 2020 ocakta takipsizlik aldım. Olumlu ilerliyor gibi gelse de bunaldım beklemekten ama bu idare mahkemesinin açık olması iade önünde engel teşkil eder mi sizce ve sms alamayan var mı? Teşekkür ederim şimdiden. Hayırlı akşamlar bol iadeli bir hafta geçirelim artık en azından moral olsun forumdakilere.
  8. 35teacher675

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı geceler arkadaşlar. Rabbim herkese sağlıklı ve iadeli bir hayat nasip etsin. Benim danışmak istediğim konu sms ile ilgili geri dönük okuyamadım mesajları konu değerlendirildiyse kusura bakmayın. Tüm gün sms alamadım ohal komisyonu sitesinden aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba ? Şimdiden teşekkürler..
×
×
  • Yeni Oluştur...