İçeriği gör

1979kayaelif_03

Yeni Üye
  • İçerik

    66
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

İletiler bölümüne 1979kayaelif_03 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. vergici672, 26.09.2020 - 16:47 yazdı:

    Bilkent o anlamda sıkıntı çıkarmayan bir üniversite. Bu bence YKB'nin oradaki birimlerinin bir sıkıntısı. Bu konu üzerine gidilmesi gereken bir konu, peşini bırakmayın @1979kayaelif_03 hocam.

    Bilkent'te tam burslu mühendislik olduğuna göre, en düşük olan Endüstri bile olsa demek ki ilk 3000'de. Oldukça iyi bir başarı. Geleceği inşallah çok parlak olacak ve bu günlerde yaşadığı sıkıntıları unutturacak bir hayatı olacak. Tekrardan tebrikler. 

    Çok teşekkür ederim. Oglum 2700lerde bir puan aldı.Sorunu çıkaran banka okul değil. bankadan haber geldiğinde burada yine yazacağım ve sonuna kadar hakkımızı arayacağım.

    • Beğeni 5

  2. Leviathan, 36 dakika önce yazdı:

    Öncelikle oglunuzu takdir ve tebrik ediyorum, Bilkent mühendislik fakültesine burslu girmek cidden çok büyük başarı, annesi olarak ne kadar iftihar etseniz azdır. Sakıncası yoksa oglunuzun yapikredide neden riskli grubunda gözüktugunu öğrenebilir miyim? Sirf sizin KHK'li olmanızdan dolayı mi (profilinizdeki bilgi doğruysa herhangi bir kriteriniz dahi yok)? Ya da oğlunuzun feto iltisakli okuldan mezun olmak, bylock vb. bir durumu mu vardı? 

    Hepsi doğru üstelik benim esimde görevde hakkımda hiçbir soruşturmada yok. Oğlumda hep devlet okulunda okudu. Eşim dün bankaya gitti yakınında fetoyle bağlantılı birisi varsa ondandir demişler. Nediyelim biz umut etmeye çalıştıkca biryerlerdwn kirpiyorlar.

    • Beğeni 1
    • Üzülme 6

  3. Gül reçeli, 06.06.2020 - 17:47 yazdı:

    İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum inşallah bu sayfaya bi gün bir değil iki güzel haberle dönerim ??

    Sevgili gül reçeli hemen şu ve hurma orucunu başlayın. Oruçlar dan sonra çok sıkı ketojenik diyet uygulayın. Günde bir iki yudum zemin ve hurmayi eksik etmeyin ve son olarak böğürtlen  kötü kaynatıp için. à

    Acil şifalar diliyorum. 

    • Beğeni 1
    • Onaylama 1

  4. Hemsire683, 9 saat önce yazdı:

    4 yıl boyunca her yazılanı okudum. Hergun komisyonu kontrol ettim. Suan 7 yaşında olan oglum surekli dua etti. Ve hep hayal kurduk. Bir araba alacaktım ,çekecektik  bir markettin önüne arka koltuk bagaj dolduracaktık yiyecek içecek hatta oyuncak. Sonra kapi kapi gezecektik incitmeden ihtiyaç sahiplerinin kapısına bırakacaktık... 

    Simdi uyuyor nasil söyleyeyim Ret aldigimi. Oğluma anama babama... ne yaptım ki ben sucum ne Allah askina. 

    4 yildir suçumu ogrenemedim. Adli idari bir islem olmadi. Savcılığa gittim hakkımda bir soruşturma yok. Beni yanlislikla attılar düzeltecekler derken ret. ...

    Ben suan yerdemiyim göktemiyim. Bu dünya fanı ebedi hayat Baki... alnim ak vijdanim rahat. Anneme babama oğluma kahroluyorum ama yaa.

     

    Yazım hataları icin özür gozumden akan bin parca. Ah emeklerim...

    Ne yapicam nereye nasil başvurucam

    Mesajınızı okudukça kahroldum. Hayallerinimız ne kadar benziyormus. Teselli sözcükleri boş kalıyor bazen. Ama yikillmak yok yola devam.

    • Üzülme 3
    • Onaylama 2

  5. Lahzaa, 1 saat önce yazdı:

    Sayın Varex umarım dediğiniz gibi olur çünkü gerçekten çok bunaldım artık.Daha önce de yazmıştım annem kanser hastası ve son evre bu olaylardan sonra üzüntüden yakalandı.Annem iademi göremeyecek diye çok endişeliyim.Neyse sanırım çok dolmusum ,kusura bakmayın dertlerimle kimseyi bunaltmak değil amacım.Teşekkür ederim hepinize.

    Sayın lahzaa bende bu süreçte anacigimi kaybettim. Çok zor çok. Size tavsiyem anneciginizle ne kadar çok zaman gecirebiliyorsaniz geçirin. Gerisini zamana bırakın.Dualarimdasiniz.  

    • Üzülme 3

  6. Es4023, 17 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar Dönerci Öğretmen Olarak Size 3.5 yıl önce ihracımdan 3-4 ay sonra gördüğüm ve hala unutamadığım rüyamı anlatmak istiyorum. Sadece eşimle paylaştım bunu. 
    Bulundugum ilçede gökten tipi şeklinde tuz yagiyordu. Neredeyse gözünüzü açmanız imkansız gibiydi. Ve ben çarşıda gezerken bu olay basıma geliyor. Çarşıda nefes alıp veren kim varsa bu tuzdan zehirlenip can çekişerek yere yığılıp ölüyordu. Herkeste bir telaş bir telaş sanki mahşer yeri. Caddeler sokaklar olulerle dolu. Herkes canını kurtarmak icin bir yerlere kaçıp siginamaya çalışıyor arabalara binip başka yerlere kaçıyorlardı. 
    Bu manzara beni çok korkutmuştu fakat yine de içimde bir huzur vardı hızlı adımlarla eve gidiyor bir an önce aileme haber verip onları bu durumdan kurtarmak istiyordum. 
    Tam eve yaklaştım ki, o Yağan tuzlar gökyüzünde birleşti ve  arkamda bir suret oluştu. 
    Korkumdan arkama dönüp bakamıyordum. 
    Daha sonra bir ses geldi o suretten Tuz Yalnızca Zulmedenleri Yakalayacak Korkmayın Diyordu. (Su anda yazarken tuylerim diken diken oldu). Bunu duyunca korkum azalmıştı ve yürümeye devam ettim ,eve vardım. 
    Kapiyi pencereyi sıkı sıkı kapattım ve durumu evdekilere anlattım ama korkmayın biz kimseye zulmetmedik bu tuz bize zarar vermeyecek dedim. Tam bu sırada 

    Disarida kalanlar kapımıza dayandı açın ne olur içeri alın bizi diye yalvarıyorlardı. Hanıma dedim sakin açma ve korkma da biz kimseye zulmetmedik biz zarar gelmeyecek,onlar zulmedenlerden. Sonra kapıyı kırıp içeriye tuzla beraber yığıldılar ve oracıkta öldüler. Bize birsey olmadı ama tabi. 
    Daha sonra uyandım. Bu rüyayı anlatmamda şu günlerde yaşadığımız musibetlerin benzeri bir durum yaşandığı içindir. 

    Sagda solda gezen saçma rüyalarla kıyas yapılmaz umarım. 

    Rica ederim insallah en çok ihtiyacı olan en önce iade olsun. 

    ben güzel rüyaları dinlemeyi çok severim. Paylaştığınız için teşekkürler. Bende hayırlı zamanda hayırlı haber gönder allahım diye dua ediyordum. Şimdi çalışıyor olsaydım hersey bizim için çok zor olacaktı. Her şerde bi Hayır vardır.

    • Beğeni 8

  7. mustafaa34, 59 dakika önce yazdı:

    Komısyon 2021 i görecekkkk. Hala ret alacak en az 17 bin dosya var. 675 li adama daha dün ret geliyo bunların allah korkusu yok.

    Ne kadar doğru soylemissiniz. Rabbim allah korkusu olmayandan bizleri korusun. Moralim dip yaptı yine. Bence açıklama yapacakları için 701e reddi basmislar yine Sizce 701den çokmu daha 675 li kritersiz bir saglikci olarak son kaca kalırım.

     


  8. varex, 2 saat önce yazdı:

     

     

    sağlık ya da MEB çalışanları içerisinden belli kriterleri olanlar iade olacak arkadaşlar..

    TSK, EGM, jandarma personeli kadar  şanssız değilsiniz..

    idare mahkemelerin de bile iade oranınız daha  yüksek..

    kodlama, olumsuz kurum görüşü vb. sorunlarınız yok..

    bir çoğunuz banka, cihan medya ya da sendika kriterinden işlem görüp ihraç oldunuz..

    bu kriterler komisyon ve idari mahkeme aşamalarında iade kararları çıkmasına mani değil..

    ayrıca ne kadar personel alınırsa alınsın sizin kazanılmış haklarınızın önüne geçemez..iade olunca görevinize dönersiniz..

     

    Artık gelin boğan yerine geldik çoğumuz sanırım. Giderek beklemek zorlaşıyor. Eşim Öğretmen ve hala çalışıyor. Hergün karşıma geçip sen hala iade olacağına inaniyormusun deyip kahkaha atmasindan çok bunaldim.En yakinimdaki bile  inanmıyor ve bende gittikçe ümidini yitiriyorum.inşallah sizin dediğiniz gibi olur.

    • Üzülme 3
    • Kızma 5
    • Onaylama 1
×
×
  • Yeni Oluştur...