İçeriği gör

Nasip

Yeni Üye
  • İçerik

    91
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

114 İyi

Nasip Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Banka
    SGK Kaydı
    Tanık
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Temyizde

Güncel Profil Ziyaretleri

1.259 profil görüntüleme
  1. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    23 ocak 2022 de süre doluyor ohal komisyonunun görev süresi resmi gazetede yayınlanarak 23 ocak 2017 de başladı onun için bu tarihten önce uzamazsa uzamaz benim de kanaatim artık daha uzamaz hesap ortada 4500 civarı dosya kaldı bunun 300 kadari ihraç dışı dosya olsa 2 ay süre kaldı bitirirler son gelişmeler bunu gösteriyor.
  2. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    https://www.indyturk.com/node/425901
  3. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    672 Diyanet inceleme devam
  4. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ona mı takıldiniz yazarken özenmedim...
  5. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bu ülkede 28 Şubat süreci mağdurları 9-10 sene sonra görevlerine döndü 2011 yılında kurumlara değişik unvanlarına atadilar ben bizzat yaşadım Akp 2002 de iktidara geldi 9 sene sonra düşünün 28 Şubat zulmüne halkin%75 i yapıldığı zamanda bile karşıydi .Bizlerin durumuna bakalım ve ona göre değerlendirelim. Olumlu veya olumsüz yorum meselesi değil ülkenin gerçekleri bu ülkede konjektur önemli bu ülkede bana dokunmuyorsa banane anlayışı ve bu ülkede dünyaya yön veren güçlerin bizim iktidarimizi parmağında oynatması gibi durumlar ve ayrıca gündemin çok çabuk degismesi her meselede mağdur oluşturuyor. Atildigimda bir akrabam en az 6-7 senede bu iş düzelir demişti haklı cikti......
  6. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Cumhurbaşkanının Kılıçdaroğlu'na cevap olarak "o iş yargının işi" demesi şu anlama geliyor biz şu anda ciddi bir iade kanun düzenlemesi yapmayacağız fakat yargı mağduriyetleri giderecek karar alırsa ona da birsey demiyeceklerini belirtiyor.Bu lafiyla yargı hemen olumlu kararlar vermeye başlarmi başlamaz bu yeterli değil. Yargıya rahat karar verecek ortamı hazırlarsa zaten Anayasa Mahkemesi Khklari iptal eder Anayasaya bal gibi aykırı Danıştay ve yargitayda İçtihadı kararlar alır sorun çözülür. Yani özetle yargı serbes bırakılırsa hersey kendiliğinden düzelir malesef yargı iktidarın adeta esiri.
  7. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kasım 2019 da bence iade Khksi değilde beraat ve takipsizlikleri döndürme düzenlemesi yapacaklardı vazgeçyiler yapmadılar televizyonlarda magdutiyetler gündeme almışlardı hatırlarsınız şimdi ise iktidarın oya ihtiyacı var bak mağdurları iade ettim diye halkın gözünü boyamak isteyecekler buna ihtiyaçları var..
  8. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese hayırlı günler dilerim.Komisyonda tahmini 8000 civarı ihraç dosyasi kaldi bu dosyaların büyük bölümü kabul 5-6 bin diye düşünüyorum şimdiye kadar red ağırlıklı olan komisyon red konusunda sıkışmış durumda diyeceksiniz ki şimdi istese red verecek bir sebep bulur ama iş öyle değil referans vs. Meselesi var.Yani komisyon işin içinden çıkması ićin kabul fazla verip red az vermesi gerekiyor bu da şimdiye kadarki uygulamalarına ters olduğundan bence bu sıkışmak an bir iade khksi ile çıkacaklar 3-4 bin KHK ile iade edecekler daha önce komisyon çalışırken yaptılar iade ettiklerini komisyonun kabul oranına bile yansitmadilar ekimin ikinci yarısında bi KHK çıkar diye tahmin ediyorum. Cumhurbaşkanının Kılıçdaroğlu'na KHK ile verdiği cevap zaten bunu bir nebze hissettiriyor.şu anda kimse geneli düzenleme beklemesin o iş en erken 2-3 sene sonrra olabilir iktidar değişir vs. ..
  9. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Komisyonda Kalan ihraç dosyasi kapatılan kurumlar vs. Dosyalarını çıktıktan sonra tahmini 12000 kurumlara göre dosyalar tahmini; Milli Eğitim 1100 Emniyet 1000 Askeriye 1600 Sağlık Bakanlığı 1100 Adalet 1200 Üniversiteler 1400 Diğer kurumlar 4300 Bol iadeli bir yıl olması dileğiyle ....
  10. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı cumalar.bol iadeli bir hafta olsun inşaallah Acil bir sorum var Beraat aldım savcı istinafa gidiyor savcıya itiraz olarak dilekce vereceğim dilekçenin konu kısmına; Cumhuriyet savcısının istinaf başvurusuna karşı itiraz beyanimdir yazdım olur mu? Ne yazmaliyim? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  11. Nasip

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Komisyonda Kalan ihraç dosyasi tahmini 13500 (kapatılan kurum vs. Dosyalarını çikinca) açıkladıkları kalan dosyada bunlar da dahil oluyor. Kurumlara göre kalan dosya tahmini; Milli Eğitim 1300 Emniyet 1200 Milli Savunma 2200 Üniversiteler 1300 Adalet B. 1300 Sağlık B. 1200 Diğer kurumlar 5000 Komisyon 2021 Ağustos ayında çalışmasını tamamlar diye düşünüyorum. Herkes için hayırlısı olsun.
  12. Nasip

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Beraatim avukat olmadığı sebebiyle Ankara 22. Bam da bozuldu yeniden yerel mahkemede durudma olacak buyuk ihtimal yine beraat olur.avukat tutmadigim takdirde barodan resen tayin edilecek. Kendim tutmak istiyorum. Kayseride iyi ilgilenen makul ücretli veya ücret almayan tavsiye edeceğiniz avukat varsa yazarsaniz memnun olurum.
  13. Nasip

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Komisyon Iktidarin emrinde çalışan bir kurum iktidar ne emrederse onu yaparlar.kabul oranında da böyle ne zaman kapanacağı konusunda da .Bağımsız olmasi gereken yargı bile iktidarın güdümunde....
  14. Nasip

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Komisyon idari bir kurum adli tatil yapmıyor. Geçen sene de yapmadı.
  15. Nasip

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı cumalar. Şu da önemli komisyonun açıkladığı toplam başvuru, red, kabul ve kalan dosya sayılarına iptal edilen rütbeli kapatılan kurumlar vb. dosyalarda dahil; Mesela toplam başvuru 126300 ihraç dosya sayısı 123200 Yani komisyonun bugün açıkladığı kalan dosya sayısı olan 18100 e ihraç haricindeki dosyalar da dahil hesabıma göre yaklaşık 1300 ihraç harici dosyanın kalmıştır. Kalan dosya ihraç dosyası 16800 civarı.Kabul rey sayılarında ihraç harici dosyalar dahil.Komisyonun 2019 sonu faaliyet raporuna bakabilirsiniz.Tek tek sayılar verilmiş. Komisyonun 7 ayı var isteseler bu sürede bitirirler.
×
×
  • Yeni Oluştur...