İçeriği gör

orhan123

Üye
  • İçerik

    55
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

orhan123 | Son Ödül • Mayıs 28 2022

orhan123 • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

81 İyi

1 Takipçi

orhan123 Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    679
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Albatros
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

1.257 profil görüntüleme
  1. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba 1 ay önce idare mahkemesi kabul kararı tebliğ edildi. Hala göreve başlatılma ile ilgili bir karar yok. Bakanlığı aradığımda karar önümüzde bakıyoruz cevabı vermişlerdi. Acaba göreve hemen başlatılmayla alakalı kuruma dilekçe yazsam faydası olur mu ? Ya da bir şey yapmam gerekiyor mu ? Desteğiniz için teşekkür ederim.
  2. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba hocam, 27 idarede bizim dosya numarası 2020/56x lardaydı. bir buçuk sene içerisinde duruşma verildi. Duruşmadan 1 ay sonra da karar verildi. Tam olarak sırayla gidilmiyor olsa da ortalama sıraya uyuyorlar diye biliyorum . Ayriyetten duruşma istemeyenlerin kararları daha hızlı veriliyor diye biliyorum. Merhaba Sizden 15 gün önce de bizim kabul kararı çıkmıştı. Bizimkisi de üst mahkemeye başvuruldu. İstinafa başvuru bize tebliğ edilmeden cevap yazmadan, idare mahkemesi konuyu bölge idare mahkemesine götürdü. Bu da YD'li davalar da normal bir durum sizinde başınıza gelebilir.
  3. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba, Bana ve kuruma 12 gün önce tebliğ edildi. Bakanlığa ne zaman yapıldı bilmiyorum. bakanlığın İstinaf için dilekçesi 13 haziranda gördüm dilekçe tarihi 10 haziran. ''Merhaba, istinafın nihai kararının göreve başlamaniz yönünden bir etkisi yok, '' Böyle birşey söylediniz ama açabilir misiniz hocam ?
  4. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İdare mahkemesinin Kabul kararına karşı Adalet bakanlığı yd li istinaf için başvurmuş. Bir de bunun için bekle. Kararı yeni gördüm. İdare mahkemesinin istinaf başvurusunu kaabul ya da reddetmesini mi beklemem gerekiyor ? yardımcı olursanız sevinirim .
  5. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba hocam, Duruşma isterseniz kesin duruşma veriyorlar diye duymuştum. Abimin dosya sıra numarası 2020/56x idi tam sıra ile gitmeseler de ortalama bu şekilde ilerliyor diye biliyorum. duruşma 5 dk süre veriyolar ama anladığım kadarıyla 20 dk ya kadar esnek davranıyolar. 3-4 duruşma izlemiştim. hakim genelde soru sormuyor. davalı bakanlığın avukatı '' itiraz ediyorumdan '' başka hiçbir şey söylemiyor. abimden önce heyecan yapıp istediklerini anlatamadan çıkan olmuştu. Duruşma da ise abim aşırı samimi ve net bir şekilde çıkmıştı. süslü laflar , hukuk dili yoktu . yeri geldiğinde sesini de yükseltmişti. ve sürekli hakime soru yönelti bu suçmudur hakşm bey ? be n neyapabilirim ? siz olsanız ne yapardınız ? gibi.
  6. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba bu şekilde yüklemeye çalıştım ama oldu mu tam emin de değilim.
  7. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sağ olun 2020 eylül ayında ayında açılmıştı. evet duruşmalıydı. duruşma geçen ay 20 nisan da olmuştu
  8. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese merhaba dostlar, Abim için burayı takip ediyorum. İdare mahkemesinden bugün kabul kararı verildi. Birkaç dakikalık sevinç, ağlamadan sonra boşluğa düşüyor insan. Süreç gerçekten hissizleştirmiş hepimizi. Buradaki 1560 sayfa ve öncekileri tek tek okudum. Beraber üzüldüklerim de oldu sevindiklerim de. Son masum iade olana kadar da burada olacağım. Sayfayı kuranlara yöneticilere burada yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca komisyon dilekçlerinde ve idare mahkemesi dilekçelerinde yardımcı olan, herkese yılmadan, sıkılmadan destek veren sayın @Aklima ya çok teşekkür ederim. Yardımcı olması açısından; Duruşma 20 nisan 2022 de oldu. 27. idare mahkemesi Adalet bakanlığı - İKM ALbatros-3 ve HTS kayıtları
  9. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Duruşma tarihini doğum gününe vermişler Galiba bilerek yapıyolar.
  10. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın @Aklima Sizden destek almak için size gönderdiğim cevap yazısını '' iki kez okudum bir kez daha okuyup daha sağlıklı cevap vereceğim'' dediğinizde, başkası için karşılıksız yardımın ne demek olduğunu bu cümlede gördüm. Ki ben bile 3 kez okumamıştım belkide. Abim için buradayım. Abim iade olmuş kadar sevindim. Çok mutluyum. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.
  11. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ankara idare mahkemesine telefonla ulaşabildim sonunda. Dosyadan dosyaya göre değişiyor diye cevap verdiler. 26 - 27 - 28 idare mahkemeleri sonradan kuruldu ama burada da ne yazıkki yavaş yavaş ilerliyor
  12. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Günaydın arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 27 idare mahkemesi esas numarasına göre mi cevap veriyor bilginiz var mı ? Ayrıca esas numarası benden sonra olan kişilerin cevabı verilmiş , ben hala uyapta göremiyorum. Duruşmalı talep edilmişti. SMS attığımda ise böyle bir kayıt bulunamadı diyor ?
  13. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    MErhaba , Albatros 3 olarak abimin de kodlaması var. Bahsettiğiniz telefon görüşmeleri abimde de çok çıktı. bir kişiden 30 a yakın arama çıktı. Fetö ye dahil etmeye çalışan birisiydi. Soruşturma geçirdi ve hemen takipsizlik verildi. Albatros 5 kodlanıp iade olanlar da var. 4 ten de iade çok çıktı. Soruşturmanın vehameti hakkında bir şey söylemem ama can sıkılcak bir durum yok sanırım. iyi günler
  14. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam merhaba, çok geçmiş olsun. albatros kodlaması neydi sizin ? bir de duruşma olmuşmuydu?
  15. orhan123

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba herkese İdare mahkemesi sürecini UYAP üzerinden takip ederken bazı dosyalar açılmıyor. '' because it is either not a supported file type or because the file has been damaged ( for example, it was sent as an email attachment and wasnt correctly decoded ) '' Hatası veriyor. farklı bilgisayarlardan denememe rağmen. Acaba farklı programlarla mı açılıyor, yoksa dosyanın içeriğine ben ulaşamadığım için mi hata veriyor. Bilgisi olan var mı ? Şimdiden teşekkür ederim
×
×
  • Yeni Oluştur...