İçeriği gör

Adalet

Üye
  • İçerik

    48
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

Adalet kullanıcısının paylaşımları

  1. Adalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İyi aksamlar kaderdaslarım bugün saat 5 buçukta kabul kararımı gördüm. Enson saat 2 civarı bakmıştım. 2014 Şubat giriş ve sonuna kadar süren sendikam vardı. Bu süreç başta annem olmak üzere benden birçok şey aldı. Inanın ne hissedeceğimi hiç bilemiyorum. Dualarım bekleyen tüm kaderdaslarıma...
  2. Adalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kaç haftadır doğru düzgün karar çıkmadı. Bu sessizliklerinin nedeni ne olabilir sizce?
  3. Adalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ağlattınız hocam beni. Benim de hep hayalimdi pamuk anneme bu güzel haberi verebilmek. Iade olursam eger benim de ilk gideceğim yer canım annemin mezarı olacak.
  4. Adalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yeri mi bilmiyorum ama, Pamuk annem öldükten sonra ne iade ne de is umarımdaydı. Herşeyimi çocuklarıma ve eşime! adamıştım. Ama şimdi işime çok ihtiyacım var ne olur dua edin...
  5. Adalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sizi çok hem de çok iyi anlıyorum. Aynı süreci ailecek biz de yaşadık. Ben canım annemi geçen hafta kaybettim . Rabbim sizin annenize hayırlı uzunn ömür nasip etsin, acil şifalar versin inşallah.
  6. Adalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşınız adına çok sevindim . Ne yazık ki benim canım annem covidi yenemedi. Şu an entube durumda , entube olmadan önce çok ağlamış. Agabeyim tutuklu , bizim durum malum. Çocuklarımı çok üzdüler demiş hemşireye. Çok içim acıyor yavrum demiş, evladıma hasretim çok özledim onu diye ağlamış. Hemşire dayanamamış annemin göz yaşlarına. Bir şekilde numaramıza ulaşmış, aradı görüntülü olarak gösterdi can annemi bize. Ne diyeyim evladına hasret pamuk annemin göz yaşlarında bogulsunlar.
  7. Adalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herşey boşmuş. Ne red, ne de iade umrumda bugün. Canımdan öte can annem ve babamın corona olduklarını öğrendim. Annem ileri derecede kalp ve şeker hastası, babam ise yüksek tansiyon hastası. Galiba ablam ve bende de var, birazdan gidip test yaptıracağız. Kısacası sağlıktan öte herşey yalan , dualarınızı bekleriz...
  8. Adalet

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok geçmiş olsun. Insallah en kısa zamanda Rabbim idareden iade oldum yazınızı paylaşmayı nasip eder. Kriteriniz neydi bilgi verebilir misiniz?
  9. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Nefes aldığım tek yer burası, kapanacağını düşünmek bile beni çok üzüyor. Ne olur kapanmasın daha iade haberlerimizle mutlu olup ret haberlerimizle üzüntümüzü paylaşacağız.
  10. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Benim kurum görüşüm alındı fakat eşimin alınmadı. Ikimizinde son ana kadar sendika vardı fakat eşimin ilk kuruluştan da üyeliği var.
  11. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kusura bakmayın biraz yoğundum cevap yazamadım. Kurum MEB , belki kimse yokmuya mesaj olabilir diyor ondan da pek emin değil. Takipsizlik kağıdında sadece sendika yazıyormuş. Bu kararı duyduktan sonra biraz ümidim kırıldı. Bu süreçte bizi idare eden ekmek tekneme daha bir sarıldım.
  12. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bir tanıdığım bugün ret kararını görmüş. Hergün bakıyormuş sisteme. Takipsizliği vadı, bayağı da umutluydu aslında. 2. Kuruluşunda 29 aylık üyeliği vardı, 1. Kuruluşunda da vardı ama süresini bilmiyorum. Arayınca çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemedim.
  13. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasin insallah. Bu 30 aylık üyeliğin hepsi 2. kuruluştamıydı acaba.
  14. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Insallah tez zamanda iade haberinizi de alırsınız. Benim de kurum görüşüm martın başında alındı. Ilk öğrendiğimde sizin gibi icim içime sığmıyordu ama zamanla alıştık herhalde . Şimdi pek farklı hissetmiyorum. Sizin sendika sureniz kaç aydı?
  15. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sayın @Es4023 aslında çok polyannacı biriyimdir ama ne bileyim yoruldum artık herhalde. Sabah 8.30 da evden çıktık eve geldiğimizde saat 22.15 di. Iki kuzum evde aklım da hep onlarda. Bu aralar iyi değilim. Galiba biraz duaya ihtiyacım var.
  16. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sizin adınıza cok sevindim hocam . Biz de karı koca iki donerci öğretmenleriz . Gün gelir biz de iade haberimizi paylasabilir miyiz acaba.
  17. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Eşimin de alınmadı hocam . 2. Kuruluşunda 30 ay 1. Kuruluşunda da 6 yada 7 ay üyeliği var .
  18. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Raider hocam benim de görüşüm Mart ayının basında alındı. Bizim sendika süreleri uzun. Biraz daha zamanimiz var bence.
  19. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @672zede sizin adınıza cok sevindim Rabbim birdaha böyle acılar yaşatmasın.
  20. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @altirana hocam eşimin kurum da MEB ikimizin de sendikaya giriş ve çıkış tarihleri aynı. Yalnız eşimin 1. Kuruluşundan da üyeliği var benim yok. Bekleyecekler yapacak birşey yok demişler. Bi de en son 29 aylıkları inceliyorduk demişler.
  21. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Evet bir tanıdığımın vasıtasıyla komisyonda çalışan birine sordurmustuk. Kişisel birşey sormadık , sadece komisyonun kapanıp kapanmadığını ve kurumu arananlarin akibetini sordurmustuk. Kurum görüşü olumluysa kabul olur demiş fakat karar süresi biraz uzar demiş. Benim kurum görüşüm alınalı 1 ay oldu. Eşimin halen daha alınmadı. Hakkımızda hayırlısı artık.
  22. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bana söyleyen o şekilde söyledi. Kurum görüşüm alındı karar ne zaman çıkar diye sormuştum. Şu anda komisyonun kapanmadıgı fakat kararların yavaşlayacağı söylendi.
  23. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ne yazıkki kararlar çok daha az çıkacakmış. 7 kişilik üye sayısı 2 'ye düşürülmüş. Dönüşümlü olarak çalışacaklarmış. Ne diyelim bize yine beklemek düştü.
  24. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Inanın biz de hiç çıkmak istemiyoruz. Ama kirası, elektriği devam eden bir dükkanımız ve 2 yavrumuz var. Mümkün olduğunca dikkat ediyoruz ama günde kaç kişiyle muattap oluyoruz. 3 haftadır anneme ve babama gidemedim olurda onlara tasiyici oluruz diye. Velhasıl çok korkuyoruz ama 2 yavrumu evde bırakıp hergun ekmeğimizin peşinde koşmak için dışarıya çıkıyoruz.
  25. Adalet

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @672zede hocam 3 hafta önce benim müdürümden de görüş alınmış. Hakkımda olumlu şeyler söylemiş. Kendisi emekli oldu milli eğitim müdürü başka kimden görüş alabilirim diye sormuş o da Sağ olsun yazılı belge de sunabilirim , başka kime sorarsanız sorun benim söylediğimin aynısını söyler demiş ama yinede ısrarla başka bir isim daha istemişler. Müdürüm de eski müdür yardımcımızın ismini vermiş. O neler söyledi bilmiyorum ama olumlu görüş bildirdiğini düşünüyorum . Bence tek bir kişiden görüş almıyorlar. Birkaç kişinin görüşünü alıp bir belge hazırlıyorlar. Daha sonra komisyona gönderiyorlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...