İçeriği gör

Adalet02

Üye
  • İçerik

    67
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

79 İyi

Adalet02 Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Albatros
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Adalet02

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Eyvallah meslektaşım çok teşekkür ederim yalnız sizin söylediğinize göre idare mahkemesinin bize iade veya Red de verse bir anlamı yok anladığım kadarıyla bizim kurum itiraz ediyorsa göreve iade olmak ve başlamak Aihm e kadar gider ve yıllar sürer öyle görünüyor ; yani idare mahkemesinden aldığın kararın bir anlamı yok gibi görünüyor neyse hakkımızda hayırlısı olsun allah kalbimize göre versin inşallah bu iş daha uzun sürmeden biter ve siz komisyondan bekleyenlere de Allah iadenizi nasip etsin ve bekleyenlere de allah sabır versin herkese hayırlı günler.
  2. Adalet02

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak biz şimdi idare mahkemesine başvuracağız bir arkadaşım sordu bu soruyu bilgisi olan varsa cevaplarsa iyi olur şimdi bu idare mahkemelerinden sadece garson fişlemeden dolayı iade kararı duyan var mı? Diyelim ki idare mahkemesi bir kişiyi iade etti ve kurum da buna itiraz ederek istinafa gitti bu dosya şimdi burada 2 soru var bir bu kişi işine başlayacak mı ? İki kurum yürütmeyi durdurma kararı istiyorsa burada durum nasıl oluyor idare mahkemesi bize Red basıyor acaba kurumun da yürütmeyi durdurma kararına Red mi verecek yoksa kabul mu ediyor? Bütün sorular bundan ibaret bilgisi olan cevaplarsa iyi olur ?
  3. Adalet02

    Komisyon Ret Kararı Alanlar Forumu

    İyi günler bu idare mahkemelerinden sadece garson fişleme den göreve iade olan var mı? Ve ya diyelim ki iade kararı veren kişi işine dönüyor mu? Kurum itiraz ederek istinafa götürse yürütmeyi durduruyor mu yoksa kişi işine başlıyor mu? Bu konuyu arkadaş sordu bilgi sahibi olan varsa cevaplarsa iyi olur bende emin olamadım . Çünkü biz yürütmeyi durdurma istediğimiz de mahkeme Red ediyor acaba kuruma da bunu yapıyor mu yoksa bizim aleyhimize mi karar veriyor bu konu da kararsız olduğum için buraya sordum?
  4. Adalet02

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Ya zaten bu garson dan kim varsa hep Red özellikle biz 701 KHK lara Red i basıp geçiyor komisyon . Ayrıca bu komisyon bizim 701 den emniyet için iade olan var mı?duydunuz mu çevreniz de ben hiç görmedim ve duymadım inşallah bugünden sonra olur duamız bu yönde. Biz 701 den egm için komisyon beraat ve kyok alan dahil ve hiç işlem yapılmayan kişileri de dahil herkese Red i basıp geçiyor bunda düzelme olur mu bilmiyoruz ama bu gidişle yok gibi sanki neyse hakkımız da hayırlısı olsun inşallah hepimiz iade oluruz duamız bu şekilde iyi geceler.
  5. Adalet02

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Geçmiş olsun meslektaşlarım hepimizin allah yardımcısı olsun silah ve parası önemli değil sağlık olsun sağlığımız yerinde çok şükür bu yeter bize gerisi teferruat. Ayrıca şehidimize allah rahmet eylesin e mekanını cennet eylesin allah hepimize şehitlik makamını nasip etsin. Ayrıca arkadaşlar ne kadar ince bir çizgi yaşarsan Hain ölürsen Şehit. Bizim ülkemizde hain olmak ve işinden olmak o kadar kolay ki işe alınca binbir zahmet aşama ihraç ederken bir kararname ile atıyorsun bunun adı hukuku katletmek demek ve malesef ülkemizde ne adalet ne mahkeme kararları ne de anayasa uygulanıyor hepsi yok sayılıyor ve zulüme devam ediyorlar biz mahkemeden aklanmış mağdurlara hepsini allaha havale ediyoruz ama hukuku mücadelemiz sonuna kadar devam edecek umutsuzluğa yer yok Allahtan ümit kesilmez kuran da ayet öyle diyor Yalnız biz 701 KHK mağdurlarını beraat ve kyok almamıza rağmen oyalama komisyonu ret veriyor bize.biz bekleyenlere allahsabır versin ret alanlara geçmiş olsun iade olanlara hayırlı olsun darısı bize o iade yazısını görmeyi allah nasip etsin.
  6. Adalet02

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Ya arkadaşlar bende701 egm den ihraç ama daha önce ikm den geçtim bu mesleğe istifa ederek geçtim 2013/12 ayında ve 13 pomem. Ben de açıkçası çok şaşırdım adam beraat kararı almış daha neye göre ret verdi çok saçmalık kyok lar bir ihtimal de ama beraat mahkeme adama suçun yok diyor yani bu bir iftira diyor suçsuzsun diyor ama saçma sapan kurulmuş bir komisyon mahkeme kararını tanımıyor nasıl bir ülkede yaşıyoruz.bir insanın suçu varsa ceza verirsin ve işinden atarsın ama yoksa bu insanı görevine iade edeceksin ve bütün haklarını vereceksin görüyoruz ki oyalama komisyon u keyfi karar veriyor yada siyasi artık siz karar verin hangisi olduğuna ve Hukuk Anayasa ve Mahkeme kararları yok sayılıyor.herşeyin hayırlısı olsun bu bir imtihan biz bunu sabrederek geçeriz ama bunları yapanları ahiret bekliyor ve bunun hesabını vermek imkansız ve bir gün bu ülke de gerçek manada hukuk uygulandığında bunlar da mahkeme önünde bu hukuksuz kararı verdikleri için yargılanacaklar ergenekon ve balyoz da olduğu gibi şimdi onların hepsi yargılanıyor ceza alıyorlar.
  7. Adalet02

    Garson Sd Kart Fişleme Forumu

    Ya bir de bu mahkemeden beraat alıyoruz da vekalet ücretini mahkeme size mi verdi yoksa avukata mı benim karar da sanık a verilmesi yazıyor ama avukat o bizim para diyor sen tazminatdavası açarak alırsın dedi bu konu da da bilgisi olan yazabilir mi?
  8. Adalet02

    Garson Sd Kart Fişleme Forumu

    İyi günler ya bende 26 Nisan açık ve 8 temmuz ihraç .Bu konudan dolayı soruşturma yok şimdilik çok şükür yalnız başka konu var o da şu ben infaz koruma dan istifa edip geçtim polisliğe bana adalet Bakanlığı albatros gizli tanıktan soruşturma ve dava oldu beraat aldım ama ben ihraç sebebimin hangisi olduğunu bilmiyorum bu konu da ne yapabilirim onu da bilmiyorum ve komisyona beraat kararı yollayalı 10 ay oldu inceleme devam ediyor komisyon bekletiyor. Ayrıca beraat alanları öncelik verip inceliyor diyorlar bende gelişme yok? Yalnız garson da benim ismim olup olmadığını bilmiyorum ve 1 yıldır soruşturma da yok?Ayrıca komisyonun sonucu ne olursa tahmini bilen varmı? Daha ne kadar bekletecek onu da bilmiyoruz?
  9. Adalet02

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Komisyon beraat kararı ve takipsizlik kararı alanları pek incelemediği için bugün kü sayı 25000 kişiyi geçmiş bekletiyor öncelik verip inceleseydi bugün hiçkimse mağdur olmazdı gidip davası devam edenleri inceliyor yada ceza alanları bunların acelesi yok ki ama komisyonun umrunda değil. Zaten bu komisyona beraat ve takipsizlik alanların oraya yönlendirilmesi yanlış mahkeme kararı tartışılamaz ve direk mahkeme göreve iade etseydi yine mağdur olmazdık ama malesef hukuk uygulanmıyor ve kişiye göre uygulanıyor ve mahkemenin üstünde hiçbir kurum olamaz hele uyduruk komisyon hiç olamaz sadece üst mahkeme olur ? Ben yine diyorum ki ve özellikler rica ediyorum editör e ve talep ediyorum bizim mağduriyetimiz konusunu mutlaka öncelik ankara da olacak platform da yüksek sesle dillendirilmesi ve mmemurlar nete de haber yapması için uğraşılırsa gündeme getirirse mutlaka yetkili kişiler dikkate alacaktır ?
  10. Adalet02

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Ayrıca burdan bizim bu forum a bir tavsiyem hafta sonu olacak platform da bu bizim konu özellikle gündeme getirilirse ve söylenirse ve ses getirirse inşallah iyi şeyler olabilir hükümetin dikkate alabilir özellikle beraat ve takipsizlik kararı almış insanların mağduriyeti ve komisyonun bekleyeterek yaptığı zulüm dile getirilirse çok iyi olur bize umut olur.bir de bu konuyu memurlar nete iletilse haber yapsa dikkate alınacaktır inşallah.
  11. Adalet02

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Ayrıca ben hangisinden ihraç olduğumu bilmiyorum ben gardiyanlıktan geçtim bu mesleğe bana adalet bakanlığından albatros dan soruşturma ve mahkeme oldu beraat aldım ama emniyet beni 9000 kişilik listeye koymuş açık ve ihraç da ondan dolayı garson da ismim var mı onu da bilmiyorum bugüne kadar savcılık soruşturması yok ?ayrıca komisyon beni emniyet olduğu için bekletiyor çünkü benimle ihraç olmuş ve beraat almış başka adalet personeli Mayıs da komisyon inceleyip iade etti üstelik kod bile aynı komisyon ayrımcılık yapıyor?
  12. Adalet02

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Ya arkadaşlar garson dan iade var mı bilgisi olan yazsın. Ayrıca ben beraat kararı alalı 1 yıl olacak ama komisyon halen bekletiyor ve oyalıyor incelemiyor herkes perişan mağdur ama komisyonun umrumda değil güya geçen sene adalet bakanı söylemiş beraat kararı alanlara öncelik verilecek ama uygulamada dinleyen kim ?hiçkimse herşeyin hayırlısı anladıığım kadarıyla komisyon referans ı olana bakmıyor bekletiyor veya direk Red veriyor beraat kararı önemli değil idare mahkemeler de öyle yapıyormuş anlayacağınız cumhurbaşkanı mız bu konuda ikna olmadıkça çok zor görünüyor malesef?
  13. Adalet02

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    İnşallah herkes iade olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...