İçeriği gör

Karagöz

Genel Moderatör
  • İçerik

    1.318
  • Katılım

  • İçerik Ödülü

    167

Karagöz | Son Ödül • Mart 23

Karagöz • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

7.641 Mükemmel

4 Takipçi

Karagöz Hakkında

  • Rütbe
    Editör

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Kurum Kanaati
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    İstinaf

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

74.171 profil görüntüleme
  1. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı uğurlu olsun Sayın Gül reçeli. Ne kadar sevindiğimi anlatamam.
  2. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    aleykümselam hayırlı ramazanlar kaderdaşım. Savcının iddianame düzenlemesi için herhangi bir şey bulması gerekmediğini maalesef acı bir şekilde tecrübe ettik birçoğumuz. Bu nedenle elbette bir insanın daha bu şekilde mağdur edilmesine üzüldüm ama şaşırdığımı söylersem yalan olur. Anlaşılan o ki aralarında hala bütün o beraatlerden dersini almayanlar var. Yazık... Muhtemel olacak olanı söyliyim. 40 küsur sayfa iddianame gelecek, ama bunun 39u seninle ilgili değil bu yapının yaptığını söyledikleri genel şeyleri anlatıyor olacak. Anlattıkları olayların bir kısmında sen ortaokula bile gidiyor olabilirsin, o derece alakasız olacak seninle. Son sayfada da muhtemelen o ismini zikreden, afedersiniz dostlar, denyonun ifadesi geçecek. Onu mahkemeye çağıracaklar, orada çark edecek, ki etmese bile oy birliği ile beraat edeceksin. Savcı üst mahkemeye götürebilir de götürmeye bilir de. Her halükarda bir gün bile içeri girmeyeceksin. Olan senden çaldıkları zamana, devleti, mahkemeyi boşa masrafa soktuklarına olacak. Yemin ederim böyle bir akıl tutulması tarihte görülmemiştir. Gönlünü ferah tut, güçlü ol, sabret. Selametle...
  3. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı olsun hocam. Henüz danıştayın beraat ve takipsizlik alanlara iade veya ret verdiğine dair net bir şey görmedik. Umutsuz olmak için bir sebep yok daha yukarılara gitmemizi istemeyebilirler. Bence bizim mevzular gündemden de düştü. Etseler kimsenin ruhu bile duymaz. Ama temkine devam.
  4. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçmiş olsun. Sanmam.
  5. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bu danıştay kararının linki bir şeysi var mı? İyice koptum gitti KHK meselelerinden bir geçmişi yad edeyim bari.
  6. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Tam onu diyecektim. Sorusuyla karşılaştım. Ederdi hocam rahat olun
  7. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Tam ihtiyacı karşılar mı bilmiyorum, ama forumda da önceki yıllardan kalma emsal kararlar var. Ceza davaları ile ilgili forumdaki emsal kararlar https://forum.khkhaber.com/forum/91-ceza-davaları-•-emsal-kararlar-•-dilekçeler/ İdari davalar ile ilgili emsal kararlar https://forum.khkhaber.com/forum/84-i̇dari-davalar-•-emsal-kararlar-•-dilekçeler/ Bunlar haricinde elinde emsal karar olan dostlar da arz/rica ederim paylaşımcı olsun. Bu davalar daha yıllarca bitecek gibi değil. Bir zamanlar geçtiğimiz o zorlu yolları unutmayalım, ihtiyacı olanlara yardımcı olalım.
  8. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ben denemeye değeceğini düşünüyorum hocam. Uygulanmayan anayasa mahkemesi kararları da başvuruya eklenmeli.
  9. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yok hocam cep aramalarını hiç kaale bile almazlar, ki olması gereken de bu. Çünkü iki kişi envai sebeple görüşmüş olabilir ve hatırlamak zorunda da değildir. Hayatın olağan akışında gayet doğal. Esasında salt ankesör aramalarında da olması gereken buydu. AİHM kararlarının da etkisiyle ona doğru da gidecek. Ama zarf atmak için cep aramalarını sorarlar. Bu zaten "elimde seni suçlamak için yeterli done yok lütfen bana kendin anlat da seni rahat rahat vatan hainliği ile suçlayıp hapse atabiliyim" demek. İşin ilginci işe yaradığı bayağı kişi de oldu.
  10. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Onu savcı istemese bile dava açarsa mahkeme istiyordu. Mahkemeyi gereksiz işgal etmemek adına savcının istemesi çok daha faydalı olacaktır. Bende mahkeme ilk iş o HTS kaydını istemişti, gelişi 3 ay civarı sürdü. Sizde de 3 ay civarı öngörüyorum. Bence sonuca istinaden savcının dava açmama olasılığı çok yüksek. Açarsa da bu ancak art niyet demektir. Beraat edecek birine dava açmanın bir mantığı yok. Biraz olsun artık akıllanmalarını umuyorum. Gönlünüzü ferah tutun hocam.
  11. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    yok hocam nerede dönme...Ben de ayrıldım Türkiyeden. Hiç çaresiz hissetmeyin. Burada değeriniz biliniyor. Siz çalışmalarınıza araştırmlarınıza makalelerinize odaklanın. Değerinizi bilmeyenler bırakın kendileri çalıp söylesin. Hata bizde ki vatan sevgimizden üniyi bitirince çoğu arkadaşımız gibi bırakıp gitmedik ülkemizi. Ama onlar bu sevgiyi bitirmek için çok uğraştılar.
  12. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam çok geçmiş olsun... Allah babanızın yardımcısı olsun, en yakın zamanda sağlığına kavuştursun inşallah Aklima komutanım.
  13. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Böyle pozitif yazılar okuyunca mutlu oluyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah herkese bunu yaşatsın. İnsan ister istemez endişeleniyor elbet ama cidden çok yüksek olasılık takipsizlik. Allah yardımcınız olsun.
  14. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam, avukatınız ve siz kabaca durumu doğru değerlendiriyorsunuz. Ben de telaşlanmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Eskiden olsa daha belirsizdi bu durumlar, ancak yeni aldığım bilgilere göre sadece birkaç aramadan verilen cezalar da üstte bozulmuşlar. Yine savcılar bildiğimiz gibi, ama telaşa mahal yok. Aramalarınızın tarihleri 17-25 öncesi mi hocam? Bazen o da belirleyici oluyor. Bir de şu anki yaşınız 35 altıysa bence hiç telaşlanmayın.
  15. Karagöz

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun hocam.
×
×
  • Yeni Oluştur...