İçeriği gör

Muhreç Hakime

Yeni Üye
  • İçerik

    84
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

203 Mükemmel

Muhreç Hakime Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Sosyal Çevre Bilgisi
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Danıştay

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

3.033 profil görüntüleme
  1. Muhreç Hakime

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Carlito idare mahkemelerinden duyduğumuz nadir kararlardan. Çok sevindim gözünüz aydın. Muhalefet şerhinin kararın uygulanması açısından bir önemi bulunmuyor. Umarım istinafta da onanir veya hiç istinafa gitmez. Mali haklarla ilgili tüm haklarınizi da arayınız muhakkak.
  2. Muhreç Hakime

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İsterseniz itiraz edersiniz Bölge İdare Mahkemesine gider dosya. Ama bana sorarsanız gerek yok süreci uzatmaktan başka işe yaramaz.
  3. Muhreç Hakime

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Gecmis olsun kolay değil bu kadar zaman bekleyip sonrasinda ret kararı almak. Umarım dava süreci lehinize sonuçlanır.
  4. Muhreç Hakime

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Dava dediğiniz sorusturmadır büyük ihtimalle dava açılmış olsa her halükarda haberdar olmanız gerekir. Soruşturmayı da 2020 başlatmislardir ama henüz kovuşturma aşamasına geçmemiştir belki de takipsizlik vereceklerdir.
  5. Muhreç Hakime

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İlk yazdigniz dava dilekçenizi ve dilekce ret kararını bana gonderirseniz yardımcı olurum nerede yanlış yaptığınız konusunda.
  6. Muhreç Hakime

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Tabi son dönem dediğimiz son beş yıl için konuşmuyorum her şey rayından çıktığı için. Puanları bile 50 ye kadar düşürdüler sonuçta. Dediğiniz gibi başka alanlardan da almış olabilirler.
  7. Muhreç Hakime

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İdari yargıda yüzde beşlik bir kotayla ibf mezunları alinabiliyor ama yüzde beş azami daha az alıyorlar bazen. Genelde de maliyeden falan yani yeni mezun çok görmedim. Özellikle maliyeden alınan vergi müfettişleri vergi hakimi olarak çok bilgili olabiliyorlar. Emin olun vicdan ve hak meselesinin mezun olunan üniversiteyle hiç ilgisi yok.
  8. Muhreç Hakime

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @675ihracfazlasi Geçmiş olsun
  9. Sayın hocam bizim durumu biliyorsun. Sizce idari mahkemeden olumlu sonuç alabilir miyiz?

  10. İYİ GÜNLER !

    yd kararına bir hafta içinde itiraz etmem gerekiyor . siz ce edeyim mi ? mahkeme yd kararını foruma yükledim.

  11. Manevi tazminat kısmını yanlış ifade etmişim manevi tazminatta ıslah mümkün değil sonradan o yüzden bütünüyle talep etmek gerekiyor harçla ilgili değil
  12. @Rıza Baba Tazminat istemleri ile ilgili olarak manevi tazminat açısından nispi harç alınmıyor. Ancak maddi tazminat nispi harca tabi. Ayrıca maddi tazminat olarak belirttiğiniz miktar için özellikle maddi kaybiniza ilişkin tüm bilgi ve belgeleri istiyorlar. Fikrim maddi tazminatı daha cüzi olarak belirlemek ilk etapta sonrasında islahla artırmak. Şu an ki şartlara bakılırsa lehe çıkma ihtimalinin düşük olduğunu da hesaba katmak gerekiyor. Davayı kazanırsanız ödediğiniz yargılama giderlerini geri alırsınız. Diğer konu harcın tamamlatilmasi için 30 gün süre verilmiş size eğer bu 30 gün içerisinde harcı tamamlamazsaniz dava açılmamış sayılacak bu karar size tebliğ edilecek üst merciye götürülmezse kesinleşecek bu karar kesinleştikten sonra yeni bir dava açabilirsiniz. Bana kalırsa harcı tamamlamayin açılmamış satılsın tabi burda vekalet ucreti çıkip çıkmayacagi da önemli idare savunma göndermiş miydi davada
  13. Muhreç Hakime

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Rapunzel Geçmiş olsun. Bu kadar zaman bekletip bide üstüne ret vermekte zalimligin ayrı bir zirvesi. Ama hukuki mücadeleye muhakkak devam edin eninde sonunda alacaksınız haklarınızı. Allah içinize ferahlık ve güç versin ????
  14. Mailimi mesaj olarak ilettim dilekcenizi gönderirseniz bakarim
  15. Hakime hanım, dilekçe yazdırmak için sizinle nasıl irtibata geçebilirim

×
×
  • Yeni Oluştur...