İçeriği gör

adige

Üye
  • İçerik

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

adige | Son Ödül • Mart 12 2020

adige • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

158 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

649 profil görüntüleme
  1. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Nüfus vatandaşlığa gidip pasaport ile ilgili dilekçe verdiniz mi? Benim de eşim ihraçtı, ben de özel sektörde çalışıyorum, iş gereği iç işlerine bağlı kuruma girerken üzerinizde şerh bulunuyor içeri alamayız dediler sonrasında da emniyet pasaport şubeye tahkikat yapılarak üzerimdeki şehrin kaldırılmasını talep ediyorum gibi bir dilekçe yazın dediler. 1 ay sonra aynı kuruma girebilmiştim. Bu pasaport ile sorgu yapılan yer arasında bir bağıntı var diye düşünüyorum.
  2. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hocam yukarıda da yazdığım gibi posta ile tebligat gelmedi, il milli eğitimde de sormadık işin aslı. Öğrenince bildiririm. Tahmini olarak 17-18k civarıdır kalan dosya diye düşünüyorum.
  3. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar 20 martta kabul kararını gördüğümüzü yazmıştım. Sonrasında yaşanan süreçle ilgili biraz bilgi vereyim. Kabul kararını 20 martta gördük fakat aslında kabul kararı 10 gün önce falan verilmiş, sisteme yüklenmesi sanırım 10 gün civarı sürdü. Kurumdan görüşü alınıp bekleyenler belki bu tarz durumlardan dolayı da zaman kaybediyor olabilir. Sonrasında 3 gün önce falan il milli eğitim müdürlüğünden aradılar, halk bankası x şubesinden hesap açın il milli eğitime gelin dediler. Hesap açmaya gittiğimizde şubede çalışan kişi bugün bu sebepten dolayı bayağı bir kişi geldi hesap açmaya demiş eşime. Belki iadeler var fakat biz duymuyoruz gibi bir sonuca ulaştım, foruma iade olduğunu yazan 3-5 kişi ise o gün hesap açan 20-30 kişi vardı emin olun. Sonrasında il milli eğitime gittik ve kadroyu il milli eğitimde başlattılar. İadeyi komisyon sayfasında gördükten sonrada 17-18 gün atanmak için bekledik. (Ben çalıştığım için ekonomik olarak çok etkilemiyor fakat tek çalışan veya bir aileden iki kişinin ihraç olduğu kişiler için önemli olabilir). (Tercih dönemi okul tercih edecekmişiz, eski okula vermediler kadroyu) Hesabı niye açtırdık, mutemet geçmişe dönük alacakları hesaplayacak ve birkaç gün içinde hesaba yatacak diye beklerken biz sizi arayacağız aradığımızda yeniden gelin dediler. Bu süreç ne kadar sürecek bilmiyorum. Mebbis'den kontrol ettiğimizde hizmet puanı eklenmiş olarak gördük ve 672 sayılı KHK ile görevden çıkarıldı yazısı yerine kadrolu olarak gördük. Posta ile tebligat henüz gelmedi bu yüzden karar sayısını bildiremiyorum. SGK hizmet dökümünde hala ihraç görünüyor, aynı zamanda pasaport protokol sorgusunda da hala il/ilçe nüfus müdürlüklerine gidin uyarısı mevcut. Sanırım nvi'ye dilekçe vermek gerek tahditin kalkması için. Şimdilik yazacaklarım bu kadar, gelişmelerden haberdar ederim. Umudunuzu hiçbir zaman yitirmemeniz dileklerimle.
  4. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı kandiller güzel insanlar.
  5. adige

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Gerekiyor hocam, dilekçe verin bence.
  6. adige

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    20 mart iade bizim de, bakanlığı aradık 10-15 gün bekleyin kararname çıkana kadar dediler. Fakat daha uzun sürecek anlaşılan.
  7. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hocam vazgeçmek yok, hayat insana herşeyi öğretiyor. Haklı mücadelede vazgeçilmez hiçbir zaman. En kısa sürede tüm masum kaderdaşlar iade olur umarım.
  8. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok teşekkür ederim, darısı en kısa sürede sizlere inşallah.
  9. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hesap açılış 2013, 6-7 bin civarı para giriş çıkışı 2013 yılında, hesap kapama yok fakat hesapta bakiye de yoktu belirttiğim tarih sonrası. Banka ile ilgili talimat dönemi para yatırmaya bakıyor olabilirler, onun dışındaki para giriş çıkış tutarlarının önemi yoktur diye düşünüyorum.
  10. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Dostlar buruk bir sevinç ile yazıyorum, forumu eşim için ve adalete susamış masum kaderdaşlar için takip ediyorum. Yaklaşık 1 saat önce kabul kararını gördük (10 gün önce kızım dünyaya geldi diye yazmıştım, kısmeti ile doğdu yavrucuğum) Bu süreçte ben çalıştığım için maddi olarak çok zorlanmadık (psikolojik boyutunu çok fazla yaşadık) , bu yüzden duam hep önce ihtiyacı olan kaderdaşların dönmesi yönünde idi. Haziran 2016 sendika istifa (26 ay). Banka 2013'de para giriş çıkışı var, sonrasında birşey yok, talimatlı herhangi bir işlem olmadı. Okuldan görüş alınıp alınmadığını bilmiyorum. Adli bir işlem olup olmadığı ile ilgili de bilgim yok, karakoldan vb arayıp ifade verme gibi birşey olmadı. En son dün komisyonu kontrol etmiştim, karar sanırım bugün yüklendi. Kriter olarak adlandırılan bu saçmalıkların yukarıda yazdığım gibi size de fikir vermesi açısından yazıyorum. (Karar ulaşınca karar sayısını da paylaşırım, az çok incelenecek dosya sayısı belli olsa da fikir verebilir) Tüm masumların haksızlıklarının giderilmesi ümidi ile.
  11. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Günaydın https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/aymden-bank-asya-karari-5687875/ Banka ile ilgili yukarıdaki gibi bir haber var. Bol iadeli, virüssüz günler dilerim.
  12. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Dostlar dün kızım dünyaya geldi, tüm dertlere deva oldu:) Diğer tarafta beklemeye devam.
  13. adige

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ücretini alıyor olmanız gerek. Yanmadan kasıt raporda boş yere o günün de sayılması mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...