İçeriği gör

cogitoergosum

Yeni Üye
  • İçerik

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

8 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    679
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Banka
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.073 profil görüntüleme
  1. @MSA Teşekkür ediyorum. 2013 öncesi mesleğe giriş. O zaman beklemeye devam edeceğiz gibi görünüyor.
  2. Hayırlı haftalar olsun inşallah. Daha önce de sormuştum kusura bakmayın. İade için Egm "Fişlemeye" göre karar veriyor genelde. Bununla ilgili yorumunuzu alabilir miyim acaba?
  3. cogitoergosum

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @arin 62 Teşekkür ediyorum.
  4. cogitoergosum

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar merhaba. Ocak ayı başında gönderdiğim pasaport tahdite ilişkin dilekçemin henüz cevabı gelmedi ancak daha önce e devlette sorgulamada "il/İlçe nüfus müdürlüklerine başvurmanız gerekli" uyarısı bulunuyordu. Şu an pasaport bilgilerim yer alıyor. Bu tahdit kalkmış olduğu anlamına mı geliyor? Bilgisi olan var mıdır?
  5. @Kemik11 2013 öncesi altın Hesabının bulunması. İddianamede para artışı var diyordu fakat mahkemede bilirkişi raporunda altının gramından kaynaklanan artış olduğunu fiziki bir para yatırılmasının olmadığından zaten (2014 yılında kapatıldı hesap) bahisle beraat aldm. Fişleme vs bahsi geçmedi.
  6. Arkadaşlar merhaba. Haziran 2018de aldığım beraat kararında, soruşturma aşamasında, iddianamede ya da gerekçeli kararda fişleme ile ilgili hiçbir isnatta bulunulmadı. Bu durumda olan var mıdır?
  7. cogitoergosum

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Teşekkür ediyorum.İnşallah öyle olur @varex
  8. cogitoergosum

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Malesef öyle. Zaten 10 dk kadar sürdü duruşma. Fişleme vs de yoktu
  9. cogitoergosum

    Garson Sd Kart Fişleme Forumu

    İyi günler. 2018 haziranda beraat almıştım. Kurum EGM. İddianamede ya da kararda fişleme ile ilgili hiçbir isnatta bulunulmadı. Bu durumda olan var mı acaba?
  10. cogitoergosum

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar merhaba. Banka konusunda benim de bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. 2013ten önce açılmış altın hesabı, Para girişi yok ancak altının gramından kaynaklanan yükseliş var. İddianamede para artışına gidilmiş yazılmış fakat gerekçeli kararda dediğim gibi altının yükselişine atıfta bulunularak 2018 Haziranda ilk celsede beraat verildi istinaf edilmeden. Ayrıca 2014 eylülde hesap kapatıldı. Tek kriter buydu.
×
×
  • Yeni Oluştur...