İçeriği gör

Mert Perver

Üye
  • İçerik

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Mert Perver | Son Ödül • Şubat 15 2022

Mert Perver • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

24 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Mert Perver

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ohal komisyonuna iadeli taahhütlü gönderdiğim dilekçem valilik kanalından gönderilmesi gerektiğinden kabul edilmemiş. Gönderdiğim zarf bana geri döndü, zarfın üzerinde iade iade diye 10 tane damga vurmuşlar. Muzip lamba cininden iade dileğinde bulunmuşum da o da muziplik yapmış gibi resmen.
  2. Mert Perver

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam ben de tam bunu sormak için forma girdim şimdi ki siz cevap yazmışsınız bile. Göndermemek kararı ağır bastı bende de. Mesajınız için teşekkür ederim. Zaten ellerinin altında. Kararda neticenin kurumuma da gönderilmesi belirtilmiş zaten. Benim göndereceğim printer çıktısını napsınlar.
  3. Mert Perver

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @tustus çok teşekkürler bilgilendirmeniz için.
  4. Mert Perver

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamlar Arkadaşlar, Ben geçenlerde beraat aldım, kesinleşme şerhi de çıktı, dosya kapandı. b maddesinden değil, e maddesinden verdiler beraati. Komisyona gönderdim ama kabul etmemişler. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? Kurumuma verip onların mı komisyona göndermesini istemeliyim? Bi yandan da hiç göndermesem mi diyorum. Sonuçta sistemden onlar görüyordur, benim printer çıktısını napıcaklar. Bi tek belki hızlanmasına neden olur diye düşünüyorum gerçi. Allah tez zamanda hepimizi bu çukurdan kurtarsın inşallah.
  5. bilmiyordum. hayırlı olsun.  ne mutlu size.

  6. Mert Perver

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    tüm masumlara eski haklarını verene kadar bizi bu çukura atanların işleri rast gitmeye, sarpa sara, yokuş yukarı ola, ibanları gevreye, enselerinde boza pişirile, gözlerinin feri gide, kulakları çınlaya, burunları sürte diye beddua edesim var.
  7. Mert Perver

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    selamlar, benim de 4 yıldır c. savcılığı soruşturma dosyası açık. arayan soran yok. 2 kere dilekçe verdim bugüne kadar bi faydası olmadı. Komisyonun da bu açık dosyadan dolayı beklettiği kanaatindeyim. Bitse artık bu belirsizlik. Ömürler tükeniyor. 28 Şubatta ihraç, 15 Temmuzda ihraç... İdeal denebilecek bir vatandaş ve memurken hep geldi başıma bunlar.
  8. Mert Perver

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba, her zaman biz mağgurlardan yana progromlar yapan Çağlar Cilara beye twitterda destek olunmasını tavsiye ediyorum. O hiç de mecbur değilken bizi destekledi vicdanıyla, arkasında olmak mertliğin gereğidir.
  9. Mert Perver

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İstanbulsa Çağlayan adliyesi metrobüs durağına yakın girişten girince en üst katta cumhuriyet başsavcılığı terör soruşturma bürosu. Telefonla da sorulabiliyor galiba , teli bilmiyorum.
  10. Mert Perver

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Herhalde ben de dahil epey bi kişi aslında şu an açık durumda bekleyen soruşturma mağduru gibi. Kapansa iade olacağız. 2016 da açılan 2020 de hala açık. Bir dilekçe verdim bende kapatın diye bakalım.
  11. Mert Perver

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Selam herkese, Başsavcılıkta dosyası açık olduğu halde kabul alan var mıdır, bilen var mı arkadaşlar?
  12. Mert Perver

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sayılır sayılır.
×
×
  • Yeni Oluştur...