İçeriği gör

chosenOne675

Üye
  • İçerik

    89
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

357 Mükemmel

chosenOne675 Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    675
  • Kurum
    YÖK - Üniversiteler
  • Kriterler
    Yardım Derneği
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Mutlu bayramlar arkadaslar ?
  2. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Cok tesekkurler hocam. insallah siz de an yakin zamanda guzel haberler alirsiniz. Ben burada takipde olacagim. Hocam bu sacma sapan ne oldugu belli olamayan carpik duzene isyan etmeyip de ne yapayim. 5 sene sonra sanki hicbir sey olmamis gibi bana `sucsuzsun` diyorlar. Ulan siz geri zekali misiniz? Bu kadar kolay mi bir insanin 5 senesini calmak? En kotusu de bunu bize yapanlar ortalikta sozde dindarim, namaz kiliyorum ve Allah tan korkuyorum diye gecinenler. Bu kadar aptalligin, cahilligin, vicdansizligin ve liyakatsizligin icinde insan cildirmamak icin kendini zor tutuyor. inanin okuyani da ayni okumayani da, sagi da ayni solu da ayni. Bu devlet bunlara ragmen ancak bu kadar ayakta durabiliyor zaten.
  3. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Tesekkurler. En son uc gun once bakmistim. Aslinda bugun beni YOK den aramislar fakat ben bilinmeyen numaralari acmadigim icin kacirmisim. Tekrar ararlar sanirim.
  4. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese selamlar, 675 KHK ile ihrac edilmistim. Bugun 5:30 civarlarinda KABUL kararimi sistemden gordum.
  5. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ben klasik olarak her iki haftada bir basvuru yapiyorum. Bana gonderdikleri cevap hep ayni oluyor. Copyala-yapistir seklinde cevap veriyorlar genellikle. Su ana kadar bir gram faydasini gormedim. Gelen cevap metnini asagida gorebilirsiniz. 'Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. Anayasanın 120 nci maddesi kapsamında ilan edilen ve 21/7/2016 tarihli ve 1116 sayılı TBMM kararıyla onaylanan Olağanüstü Hal kapsamında tesis edilen kamu görevinden, meslekten veya görev yapılan teşkilattan çıkarma ya da ilişiğin kesilmesi işlemlerini değerlendirip karara bağlamak üzere 2/1/2017 tarih ve 685 sayılı KHK ile Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu kurulmuş olup, söz konusu KHK 1/2/2018 tarihli ve 7075 sayılı Kanunla kabul edilmiştir. Anılan Komisyon kararları yargı denetimine açık olup başka bir organ veya kurumun ihraç kararlarına yönelik işlem tesisi veya Komisyonun işleyiş süreçlerine etki etmesi mümkün değildir. Bilgilerinize sunulur.'
  6. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    AKP nin olmayan vicdani bu Ramazan ayinda birazcik da olsa yumusar mi dersiniz? Ben pek sanmiyorum ama yine de olumlu olmakta fayda var. Malum her sey bunlarin elinde. Bunlar ne derse o oluyor. Isteseler OHAL komisyonu bir ay icinde butun kararlari verir. Fakat bekletiyorlar. Bu kadar vicdansiz ve kotu bir topluluk dunyaya daha once gelmemistir sanirim. insan bunlari tasvir edecek bir kelime bulamiyor. Ne diyelim insallah zulmettiklerinin iki kati kadar zulme ugrarlar.
  7. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam ben de Wifi magduru olarak 675 den bekliyorum. OHAL komisyonunun hangi halta dayanarak bizi beklettigini bilmiyorum ama bizi uzun sure bekletecek gibi duruyor. Allah bu vicdansizlarin belasini versin ne diyeyim Bence tanriya cok da bel baglamamak lazim. Bir sey yapsaydi zaten simdiye kadar yapardi. Cok da tanrinin umrunda oldugumuzu dusunmuyorum.
  8. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yanlarina kaliyor be hocam. Adaleti batsin bu dunyanin ve siyasal islamin. Zulm eden yine zulm ettigi ile kaliyor. Direk ya da dolayli olarak olumunden kimin sorumlusu varsa hepsinin Allah belasini versin. Cok uzuldum. Kahrolmak elde degil. Bu iktidarda en ufak bir vicdan kirintisi bile kalmamis.
  9. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    RED alanlara sabir diliyorum. OHAL komisyonunun su an yaptigi tam bir kepazelik ve ahlaksizliktir. Ulan madem red verecektin neden su ana kadar insanlari bekletiyorsun. Ramazan ayinda bile KHK lara zulum yapmak icin yarisiyorlar. Ne cok vicdansiz mahluk varmis bu ulkede
  10. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sozum ona bizim hakkimizda karar veren OHAL komisyonu uyelerini simdiye kadar arastirsalardi inanin her bir boklari tek tek ortaya cikardi. Bu kendini bilmez asalak surusu 5 yildir bizi arastiriyor ama bir bok bolduklari yok. Insan bu 3 kurusluk yussuzler yuzunden katil de olur daga da cikar. Ulan vicdansizlar tam 5 yil oldu. Daha neyi bekliyorsunuz? Rusvet mi istiyorsunuz? Aldiginiz para alem yapmaya yetmiyor mu? Korkuyor musunuz? Saraydan emir mi bekliyorsunuz?
  11. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Gordugum kadariyla 672 ve 675 KHK lari en sona birakmislar. Gerci bu canilerden her sey beklenir. Allah hepsinin belasini tez zamanda versin insallah.
  12. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    KONU DIŞI: Ayni fikirdeyim. Daha da ilerisine gideyim. Bu saatten sonra ne bir siyasi gorusu nede bir dini anlayisi destekliyorum. Ornegin su an oruc tutuyorum ama bunu sirf dini bir gereklilik olarak yapmiyorum. Sadece kucukken edinmis oldugum geleneksel bir aylemi yerine getirmek icin yapiyorum. AKP nin kemikleri sizlasin.
  13. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Aynen hocam. Neyi bekletiyorlar anlamadim. YETER ARTIK YETER. Allahin cezasi OHAL komisyonu ya RED ver ya da ISE IADE ver artik. Biktik usandik sizin bu vicdansizliginizdan. Bunlarda bir gram hak, hukuk ve vicdan olsa basini yastiga koyup yatamazlar.
  14. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    OHAL komisyonu cogunlugu ilk KHK lardan ihraç olan kişileri neden en sona bıraktı ? Buna bir cevapiniz var mı ? Çünkü benim aklım almıyor.
  15. chosenOne675

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    675 hala inceleme devam. Bu OHAL komisyonunada bunu basımınız getirene de lanet olsun. Allah belalarını versin en yakin zamanda...
×
×
  • Yeni Oluştur...