İçeriği gör

khk675khk

Yeni Üye
  • İçerik

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

5 Normal

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    675
  • Kurum
    YÖK - Üniversiteler
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. khk675khk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar, Konu dışı ama bilen veya fikri olan özelden yazarsa sevinirim. Özellikle iskurda ARGE merkezlerine maaş desteği veren süreçlerde rol almış kişiler lütfen özelden mesaj atabilirler mi? İhraç bir akademik personelim. 2 yıl önce iade oldum ve haklarını aldıktan sonra özel sektörde devam ettim. İskurdan ARGE- maas destegi alan bir firmadan teklif aldım. Firmaya ihraç olup, iade olduğumu belirtmedim. Benden işkur kayıt belgesi isteniyor. Maaş desteği ile ilgili süreç icin İşkur tarafindaki yetkili bu durumla ilgili bir bilgiye ulaşabilir mi yada kendi yetkili olduğu işkur portalinda bununla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşabilir mi? Önceden işkur üzerinden iş arayışı olduğunda şerh düşülmüş gibi paylaşımlar okumuştum. Diğer bir deyişle problem yasar mıyım? Teşekkürler,
  2. khk675khk

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Merhaba Arkadaşlar, akademik personelim ve 3 hafta oldu iş başı yapalı. Geliştirme ödeneği ve agi kalemlerini toplu maaş ödemesinde yatirmiyorlar. Fiili çalışma durumu olmadığı için. Eşinizin sigorta kaydı 1 gün bile olsa eş yardiminida o ay için kesiyorlar. Benim özel sektörde SGK kaydım var yaklaşık 38 ay. Dün eski kurumumdan arandigimda bana SGK da çalıştığım ile ilgili en ufak bişey sorulmadı ve ne kadar diye sorduğumda yukarıdaki kesinti yapılan kalemler dışında kesinti olmadığını öğrendim. Yani, özel sektördeki SGK kaydinizdan ötürü kesinti olmuyor. Önümüzdeki hafta ödemenin yapılacağını söylediler. Önümüzdeki hafta bişey değişmezse yine buradan bilgilendirme yapicam.
  3. khk675khk

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Gözünüz aydın Allah analı babalı buyutsun
  4. khk675khk

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Teşekkür donusleriniz için. Yeni universitemden bekliyorum göreve atama yazımı. Adresime tebliğ edilmesini istemiştim. Birde izin konusunu sordum atandigim üniye. Sadece 2020 yılındaki izini kullanabilecegimi söylediler. İade olup başlayan tanıdığım akademik personellerden2019 ve 2020 izinlerini kullanabilmişler. Bu konuda sıkıntı yaşayan ölçümü benim gibi?
  5. khk675khk

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ohal komisyonu kabul yazısı metnini gondermicek mı bana yani?
  6. khk675khk

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhabalar, Ohal komisyonu iade olan akademik personele kabul yazısı gönderiyor mu? Yoksa sadece YÖK'e mi bildiriyor?
  7. khk675khk

    YÖK - Akademik Personel Forumu

    Merhabalar, Formu yeni öğrendim ve kayıt oldum. Herkese bol iadeler ve bol maddi - manevi tazminatlar diliyorum.. 16.02.2020 tarihinde kabul kararımı sistemde gördüm. Ardından 17.02.2020 tarihinde yökten mail geldi. Kabul kararım 05.02.2020 tarihinde alınmış. Benden 3 üniversite seçmem gerektiğini belirttiler. 3 üniversite belirttikten sonra mail ile bildirmem istenildi ve gönderdim. Mail içerisinde ayrıca posta yolu ilede iletmem gerekiyormuş. Bana hala iade yazısı ile ilgili herhangi bir tebliğ yapılmadı. YÖK e postalarken göndereceğim dilekçenin ekine tebliğ yazısını da eklemem gerekiyor mu? Bundan sonraki süreçte ne yapmam gerektiğini belirtebilecek iade olan arkadaşlar özelden yada burada paylaşabilirler mi? Daha önce konuşulmuş ise bağlantı paylaşabilirler mi? Tercihleri gönderdikten ne kadar süre sonra görevinize başladınız? Teşekkürler..
  8. khk675khk

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Merhabalar, YÖKTEN İADE ALAN AKADEMİK PERSONEL ARKADAŞLARIN YÖNLENDİRMESİNE İHTİYACIM VAR. Formu yeni öğrendim ve kayıt oldum. Herkese bol iadeler ve bol maddi - manevi tazminatlar diliyorum.. 16.02.2020 tarihinde kabul kararımı sistemde gördüm. Ardından 17.02.2020 tarihinde yökten mail geldi. Kabul kararım 05.02.2020 tarihinde alınmış. Benden 3 üniversite seçmem gerektiğini belirttiler. 3 üniversite belirttikten sonra mail ile bildirmem istenildi ve gönderdim. Mail içerisinde ayrıca posta yolu ilede iletmem gerekiyormuş. Bana hala iade yazısı ile ilgili herhangi bir tebliğ yapılmadı. YÖK e postalarken göndereceğim dilekçenin ekine tebliğ yazısını da eklemem gerekiyor mu? Bundan sonraki süreçte ne yapmam gerektiğini belirtebilecek iade olan arkadaşlar özelden yada burada paylaşabilirler mi? Daha önce konuşulmuş ise bağlantı paylaşabilirler mi? Teşekkürler..
×
×
  • Yeni Oluştur...