İçeriği gör

Mavi Çocuk

Üye
  • İçerik

    89
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

Mavi Çocuk | Son Ödül • Temmuz 21 2020

Mavi Çocuk • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

337 Mükemmel

Mavi Çocuk Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    686
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Valilik kararı uyarınca otobüslerde ve tramvaylarda yün koltuklar dolacak şekilde oturma kararı çıkalı 1 ay oldu. Oturmasanız da şöför "lütfen ayakta durmayın" diyerek uyarıyor, oturmak istemeyeni de araca almıyorlar. Sadece 4lü oturma kısımlarında karşılıklı oturmayı yolcu inisiyatifine bıraktılar o sebepten çapraz oturuluyor ?? yani tedbirler karşılıklı arkadaşlar siz merak etmeyin ? eğitim seviyesinin en yüksek olduğu kaç yıldır tescillenen ilde herkes düşünerek hareket eder, rahat olun ??? Eğitim şart ?? Herkes, yazdığımı sadece kendime değil de birer parça kendinde görsün, "bu aynı zamanda bana söylenmiş atfediyorum, evet ben de suçsuzum, utanacak birşey yapmadım" diyerek moral kazansın diyerek kıssadan hisse uzatıyorum bakıyorum ki herkes CemYılmaz mizacında ? Hemşehrim Hoca Nasreddin'e yolda giderken bir adam yaklaşır ve der ki: "Hocam kendine bu ara dikkat et. Filanca sana kötülük yapacağını sağda solda söyler durur" Hoca şaşıracak hafif bir tebessümle şöyle der: "İyi de ben o zata iyilik etmedim ki" ??
  2. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sosyal mesafeye göre zaten mecburi oturma planı var otobüslerde, karşılıklı değil çapraz oturuyorduk izinli koltuklarda lakin amca birden kavrayınca bileği kaldım öyle
  3. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Az önce tuhaf birşey de benim başıma geldi: Toplu taşımada en arka dörtlü oturma kısmına geçtim benden yaşlıca bir beyefendinin önünde çapraz koltuğa oturdum. Giyimine bakınca tam şehrim insanı, batılı tarzda, iyi ve güzel giyimli, dik duruşlu, hafif sert mizaçlı bir adam. Kolonya ikram etti konuşmadan, kafamla onaylayarak teşekkür edip aldım. Kafasıyla onayladı konuşmadan "önemli değil" der gibi... Daha sonra birden elini uzattı. Nasıl anlatayım, bilek güreşi yaparcasına kavradı elimi "sık evlat" dedi, sıktım. "Sağlam sık, sen bu değilsin!" dedi, daha sağlam sıktım, "çek bakalım kolumu" dedi, güçlü bir şekilde çektim. "İşte böyle!" dedi. "Sen busun, güçlü bir adamsın, üzüldüğün birşey var, ama üzülme, düzelecek herşey, zamanı var herşeyin, dik dur! Güçlü dur! Sakın ümidini kesme!" dedi ? Dedim "siz evliya filan mısınız? Fal bakmaktan mı anlarsınız, nedir? Atatürk'ün Şam'da elini kavrayan çingene falcı misali..." "Evlat!" dedi "ben insan sarrafıyım müsaadenle, emekli eczacıyım, çok insan gördüm hayatımda, çok acı gördüm, sende de o acıyı hissettim ama sabret herşey yoluna girecek" dedi Dedim "inşallah Allah söyletmiş olsun ??" İnsan bazen kendisini daha önce hiç tanımamış, görmemiş birinin de onu anlamasına ihtiyaç duyuyor. Bazı insanlar iyi ki var ?? Sizlerle böyle garip ama insana destek veren böyle bir anımı paylaşmak istedim
  4. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Valla ben ne bir iş gördüm ne de birşey baltaladım o sebepten üzerime alınmıyorum ??? Durup durup KHK=fetö lafı duymak istemiyorum o kadar. Arkadaş kimseye kanmadım, biat etmedim, militan olmadım arada kaynatıldım resmen. O sebepten Kim bu adamları bu ülkenin başına musallat ettiyse o ya da bu çözümü de bulsun. Zira ne o vatandaşı ne de yandaşlarını tanımam
  5. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    YaHu yazıyorum yazıyorum siliyorum ? sonra birileri küsüyor, ağlıyor diye ? Sözün özü "No comment!" ?
  6. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    fetöyü tanımam, tanışmak da istemem, halihazırda nokta kadar ortak noktamız yok, kanmadım, kandırılmadım, zaten sol cenahtan ihraç edildim ? o yüzden ben bilmem beyin bilir ??? O tuhaf tweet atan arkadaş sanırım tek yönü batı sanıyor ?
  7. Aynen bizdeki versiyonda da büyükçe açık mavi bir leğen vardı. Tenekeden bir su kazanı, cehennem sıcağı, göz yakmayan Dalin ve Dalin'in yanında verilen kapsül şeklinde, suya atıldığında hayvan figürleri oluşturan sünger oyuncaklar... ? Heyy gidi günler hey
  8. Hemşehrim, Yunus Emre... Ne güzel söylemiş ? lakin AŞK YOK! AŞK YOK! Aşk, Brad Pitt'in Angelina Jolie'yi, Tom Cruise'un Nichole Kidman'ı aldattığı, Adriana Lima'nın Metin Hara'yla flört ettiği zaman bitti. Belki Hakk'a aşk olabilir ? ama ne bileyim hiçbiri yok ya ??
  9. Gençlerrr... Frontera 2.2i alsam diyorum, dağ bayır, kamp için... Var mı benzer motor hacminde 4x4 kullanan, yakıt durumu nedir?
  10. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Emin olunuz KESK ve Eğitimsenli bir memurun AKP veya mhp'de sözü geçecek bir tanıdığı vardır ? (KESK üstüste 2,3 iade görünüyor Twitter'da) İlla ki beklemekten ötürü komplo teorileri üretenler çıkacaktır. Kendinizi bunlarla doldurup üzmeyin. 2016 Şubat ayında 686 ile ihraç oldum 4buçuk yıldır beklemedeyim ben de. Haydi olsun 672 olsun, arada olsun olsun 6 ay var, öne alsa ne sona alsa ne... Bir zaman da burada benimle pasaport kavgasına tutuşanlar vardı "vay verilsin de, gidelim de..." gitseniz ne yapacaksınız dil, yol, kültürünü bilmeden dedim, çemkiren çemkirene... Sanırsınız şu an ülkenin yarısı İsveç, Norveç, Kanada'da ? kendi adıma her daim diyorum, dosyamın en son görülmesine razıyım, yeter ki KABUL/İADE yazısını göreyim. Sıram sizin olsun ???
  11. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Şöyle bir açsam komisyon sayfasını, sorgulasam TC numaramı, adımı... Bir yazı çıksa karşıma IMPACT, 12PT, BOLD puntoyla <İADE> diye... ? ??????
  12. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Aha! 686 ve KESK üstü İADE! Darısı başıma ??????
  13. Mavi Çocuk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ya arkadaş harbi hiç iade filan yok mu ya, nedir bu ölüm sessizliği? ?
×
×
  • Yeni Oluştur...