İçeriği gör

TPC0121

Üye
  • İçerik

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

TPC0121 kullanıcısının paylaşımları

  1. Danıştay; "İhraç sonrası görevi iade edilen her ne kadar fiili görev yapmasa bile bu durum kendi kusurundan kaynaklanmaması nedeniyle fiili çalışmaya bağlı hakları da faiziyle ödenmelidir. " 2.D. 09.09.2021, e:2021/17859, k:2021/2511 Tam senin durumuna çözüm olabilecek bir karar kardeşim. Sadece danıştayın bu kararı üzerinden bir dilekçe yazsan yeter. Kolay gelsin.
  2. Arkadaşlar merhaba yoklama kaçağı olduğumdan dolayı vergi dairesinde para cezası görünüyor. Askerliği bedelli yapmam durumumda bu ceza siliniyor mu? bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen normal askerlik yapmam durumunda da bu ceza siliniyor mu?
  3. TPC0121

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar, mardinde ihraç olan polis memurunun eşinin öğretmen olarak atandığını, mülakat ve güvenlik soruşturmasında sıkıntı yaşamadığını biliyorum.
  4. Merhaba devrem öncelikle hayırlı olsun. İlk defa 701 ihraç olan polis memuru iadesi gördüğüm için mutlu oldum. iadeniz hakkında biraz ayrıntı verirmisiniz adli durum oldu mu ? Aynı kodla fişlenmiş aktif çalışan bir arkadaşım geçen ay ihraç oldu. Adli olarak beraat etmişti. hakkında bir tane tanık beyanı vardı, tam emin değilim ancak tanık beyanı 2013 öncesine aitti
  5. TPC0121

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar herkesin yeni yılı kutlu olsun. Ben OHAL in sona ermesinden sonra kuruma dilekçe vererek "Ohal bitti adli yönden herhangi bir sorun yok memuriyet sıfatımı kaybetmedim artık beni göreve geri dönderin." diye talepte bulundum. Gelen red cevabına hitaben idare mahkemesine dava açtım. İdare mahkemesi dava karara bağladı. 701 sayılı KHK nın kanunlaşmış hali olan 7150 sayılı kanunun 2. maddesini gerekçe göstererek mahkeme davama red verdi. Şuan istinaf dilekçesi hazırlamaktayım. Size sormak istediğim soru CHP mecliste KHK ler kanunlaştıktan sonra Anayasa Mahkemesine başvurmuştu. Anayasa mahkemesi bu başvuruyu esas yönünden karar verdimi hatırlamıyorum araştırdım ama bişey bulamadım. aklima hocam siz bu konuları takip edersiniz. sizden ve arkadaşlardan yardımlarınızı rica ediyorum..
×
×
  • Yeni Oluştur...