İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

Kurum Kararı ile İhraçlar Forumu

Önerilen Yorum

Ohal sonrası kurum kararı ile ihraç olanlar bu bölümden bilgi alışverişi yapabilirler.

 

 

 


•  KHK Forum Otomatik Sistem Hesabıdır • Özel Mesaj Göndermeyinizİletişim İçin Buraya Tıklayın

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Selamlar. Çok kötü hissediyorum kendimi yardımcı olursanız sevinirim. İlk olarak Eylül ayında şüpheli olarak ifadem alındı. Orada üniversite zamanında evde kaldığımı ev abiliği yaptığı ve evdeki kişileri anlattım ki sonuçta kötü amaçlarla kalmıyorduk. İfade verdiğim esnada polisler dernek kaydımın olduğunu eskiden kolejde çalıştığım için sgk kaydımın olduğunu da söylediler. Bunların hepsi 17-25 öncesi olan şeyler. Geçen hafta aynı evde kaldığımı söyledikleri birisinin davasında tanıklığa çağırdılar ama ep den yararlanacak mısın dedi hakim evet dedim iş bana nasıl döndü anlamadım. Yakında açığa alınacağımı ihraç olacağımı iyi bir avukat tutmam gerektiğini hakimden duyunca şok oldum. Dünyam başıma yıkıldı kaç gündür kendimde değilim. Tatili fırsat bilip ne olur ne olmaz diye kurs alıyorum yeni bir iş için. Sizce bu kriterler ihraç için yeterli midir? Sadece fikrinizi sormak istedim rahatlamak adına. Teşekkürler şimdiden.

Evlerde kaldığım esnada sohbet kitap okuma yapıyorduk bunları da belirttim. Ama ben hep çalıştım ailem için vatanım için öğrencilerim için. O kadar karmaşık duygular içindeyim ki o kadar üzgünüm ki..

Tanıklık duruşmamda hakim o kadar lakayttı ki bana açığa alınırsın, ihraç olursun, eşin seni boşar, çocuk yapma filan dedi... Benim dünyamı yıkıp hayatımı tamamen değiştirirken nasıl vurdumduymazlık. Ben çocuğum da olsun alnı açık gezsin istiyorum. Benim yüzümden damgalanmaması için elimden geleni de yapmaya hazırım bilmiyorum. Kader hep maddi imkansızlıklar bu evlere bu insanlara yönlendirdi beni kader. Ama hiç bir zaman vatanım için kötü bir şey yapmadım. Hırsızların adam öldürenlerin tecavüzcülerin gördüğü muameleyi görmek beni çok üzüyor. Tabi o insanların da kendilerine göre gerekçeleri var ama ben her zaman iyiliğe yönlendirip kötülükten sakındırdım her zaman her yerde doğru olanı söyledim bu mu olmalıydı bilmiyorum kusura bakmayın içimi döktüm hakkınızı helal edin.


17-25 aralık öncesi kriter midir

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Öncelikle geçmiş olsun.

1- İtirafçı olmuşsunuz, birçok isim vermişsiniz (kötü niyetlisiniz demiyorum) sizin gibi bir çok kişinin canını yakmışsınız(itiraf ederken bunları düşünmüşsünüzdür umarım)

2- Etkin pişmanlıktan yararlanmışsınız( Bu da demek oluyor ki ortada bir suç var ve ben bu suçu işlediğim için pişmanım)

3- Hakim size olacak gerçeklerden bahsetmiş. Hakimin umursamaz tavrı kendi karakteriyle ilgilidir sonuçta fazla takılmayın.

4- Kendimden örnek vereyim 2004 yılında üniversite zamanı sohbete gelirdi diyen bir itirafçı yüzünden Ağır ceza mahkemesinde yargılandım(ilk duruşmada beraat aldım ama o itirafçıya hakkımı asla helal etmem)

5-Emin olun bu forumda ki sözde kriterlere sahip kişilerin büyük çoğunluğu sizden daha masumdur.(itirafçı olup başkasının hayatıyla oynayanlar kendini aynı kefeye koyuyor mu merak ediyorum)

6-Kendinizi toparlayın ve geleceğe ümitle bakmaya çalışın.


701 KHK ile ihraç Polis Memuru. 19. İdare Mahkemesi 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Hocam ben isimleri söylerken kimsenin köyü bir iş yaptığını belirterek söylemedim. Etkin pişmanlığı ifademde istemedim hakim yazmış. İfademde hep vatan millet için uğraşan insanlar olduğumuzu belirttim. Bu halde bizi suçlayacaklarını bilmiyordum. Şu an o kadar pişmanım ki anlatamam ?


17-25 aralık öncesi kriter midir

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Hocam hem masum değil miyiz biz ne yaptık bunu anlamıyorum siz bizi bu şekilde suçlarsanız karşımızdakiler ne yapsın ? her zaman doğruyu söyledim ne yaptıysam onu anlattım bunların suç olduğunu bilseydim zaten yapar mıydım? Hepimiz aynı durumdayız olmadığımız insanlar gibi teröristmiş gibi suçlanıyoruz. Hayatım boyunca hep iyilik yapmaya çalıştım herkes benim ben de herkes gibi masumum bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. Ama iş bilmemek başka. İş bilmiyorum herkes inkar etmiş ben dürüstüm ya olduğu gibi söyledim. Allah tekrar razı olsun sadece yıkıldım ama kendimi toparlamaya çalışacağım allah razı olsun tekrar


17-25 aralık öncesi kriter midir

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • Arkadaşlar dosyam 2.5 yıldır 13 idd de bu kadar uzun süre bekleyen var mı ? 
    • Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hastalığınızı tamamen atlatırsınız. Malülen emeklilik hakkı, kazanılmış bir hak olduğundan ihraç olsanız bile bu hakkınız saklıdır. İhraç olmanız durumudan (ki inşallah olmazsınız) malülen emeklilik haklalarınızı alabileceksiniz. Benzer durumda olan bir tanıdığım var. Malülen emekli olma hakkı olduğu halde, kendisine sunulan geri hizmette çalışmayı kabul etmiş. Daha sonra ihraç olunca, malülen emekli olmak için gerekli girişimlerde bulundu ve ihraçken malülen emekli maaşı almaya başladı.
    • Merhabalar. Başvurmuş olduğunuz iş yeri İK yada Muhasebe birimleri farklı kurumlara ait SGK kayıt bilgilerini gizlilik gereği göremez rapor edemez. Ancak çok kurumsal iş yerleri ayrıntılı SGK döküm bilgilerinizi sizden isteyebilir. Ancak o dökümde KHK çıkış bilgileriniz görülebilir. Onun dışında durumunuzu belirtmenize çok gerek yok bence. Ayrıca işe başladığınızı da yeni fark ettim. Hayırlı olsun, rabbim utandırmasın inşallah. 
    • Merhaba polis memuru olarak çalışırken hakkımda soruşturma açıldı ve kanser oldum. SGK Malülen emekli hakkı ve gih memuru olarak çalışma hakkı sundu. Şu anda gih memuru olarak çalışıyorum. Soruşturma devam ediyor eğer ihraç olursam Malülen emekli olabilirmiyim. Bu hakkım saklı kalıyor mu.
    • Sayın The Oracle; 2017- 2023 arasında KHK' lı ve sigortalı olarak özel hastanelerde çalıştım. Kasım 2023' de memuriyete döndüm. SGK' dan çakışmalı hizmet nedeniyle adıma yatan sigorta primlerini geri istedim. ( Foruma genel not: Üniversite geriye dönük maaşlarımı verdi. Döner sermaye, ek ders ve promosyonları, nöbet ücretlerini vermedi. Bunlar için dava açtım. SGK almış olduğum emekli maaşlarımın üniversitece geri alınarak SGK' na iadesini istedi. Üniversite emekli ikramiyemi geri almak için beni  icraya verdi. Tüm arkadaşlarımın bu tatlı dertlerle uğraşacağı günleri en kısa zamanda görmelerini dilerim.)
  • Şimdi Popüler

×
×
  • Yeni Oluştur...