İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

Karagöz, 13 dakika önce yazdı:

Hala bu adamlardan umut besleyen dostlar. Şimdi bir düşünün bu süreçte çektiklerimizi. KHK mağdurları arasında maalesef, ne yazık ki canına kıyanlar, kanser olanlar bile oldu. Beden sağlığını koruyabilenlerin birçoğunun da psikolojisi açıkça bozuk ve bu durum foruma yazdıklarımızdan da belli oluyor. Helalleşmemiz hiç kolay olmaz, bunu da hepimizden daha iyi bu adamlar biliyor.

Arınç'ın konuşması arada gündeme gelmemiz ve unutulmamamız için iyi. Çünkü biz kendi kendimizi pek hatırlatmıyoruz. Onun haricinde bir düzenleme mevcut şartlarda ve kısa vadede beklemiyorum.

Dost acı söyler dostlar. Beklentiye girip de sonra üzülmenizi istemiyorum.

Bir ara ben de umitlenmedim değil açıkçası acaba bir şeyler degisir mi diye ama sonra tedavisine bile izin verilmeyen küçük bedenlerin solup gitmelerine sebep olduklarını görünce bunlardan bir cacık olmayacağını bir beklenti içine girmemek gerektiğini iyice anladım malesef ?

  • Beğeni 3
  • Üzülme 2
  • Onaylama 3

689 khk, adalet bakanligi, takipsizlik, inceleme devam. "Katip arzu halim yaz yare böyle..."

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Hâlâ bülent arınç denilen iki yüzlü sinsinin konusmalarinda keramet arayan var yahu bu herif tam bir iblis soylemlerinin bugüne kadar zararından başka birseyi olmadi partide bunu sallayan da yok babacana davuta yanaşmasın diye maaşla ipini saraya bağladılar bir cacık olmaz konuşmaya da değmez 

  • Beğeni 3
  • Onaylama 1

672 KHK öğretmen 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
chosenOne, 1 saat önce yazdı:

Arkadaslar komisyon kararlarini one cekmek icin bile torpil donuyor. AKP ve MHP den adamini bulan komisyon kararini one cekiyormus ya da hizlandiriyormus. Hani biz hep soyluyoruz ya onceki KHK lar dururken neden sonraki KHK lar hakkinda karar veriliyor diye. Nedeni de buymus. Tabi bunu butun kararlar icin soylemek dogru olmaz ama bircok kararin boyle verildigine adim gibi eminim.Bu benim icin cok onemli degil ama durumu iyi olmayip ilk KHK lardan karar bekleyen cok insan var. Ben onlara uzuluyorum.  

Delilleri var ispat edilebilir bir durum. Ama biliniyordu zaten.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Zeovantaneo, 37 dakika önce yazdı:

Ben de az önce ret kararımı gördüm.Kurum görüşüm olumlu olarak alındıktan sonra kabule biraz daha yakın gibiydim.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Çok geçmiş olsun.  Insallah en kısa zamanda Rabbim idareden iade oldum yazınızı paylaşmayı nasip eder. Kriteriniz neydi bilgi verebilir misiniz? 


672 takipsizlik MEB inceleniyor

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

Arkadaşlar Bülent Arınç ı seversiniz sevmezsiniz ayrı bir konu. Ama soruyorum size; iktidar cenahindan KHK lilar ile ilgili adam gibi konuşan yada ufakta olsa bahseden var mı Allah aşkına? Sinek vızıltısı kadar olsa da adam çıkıyor beraat ve takipsizlik alanlar iade olmalı diyor. Ağaç kökü yesinler diyen yaratığı bile eleştiriyor daha ne olsun. Biz bile onun kadar mücadele etmiyoruz. Sevmesekte desteklemek zorundayız. Şükredelim ki, arada bir çıkıyor bizden bahsediyor yoksa ona bayıldığımız yok...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Adalet, Bir saat önce yazdı:

Çok geçmiş olsun.  Insallah en kısa zamanda Rabbim idareden iade oldum yazınızı paylaşmayı nasip eder. Kriteriniz neydi bilgi verebilir misiniz? 

Teşekkür ederim sağolun.Kriterlerim imzamda yer alıyor.


672 MEB- KYOK (Ocak 2019), banka (sonuna kadar), istifa edilmiş sendika (27 ay - Haziran 2016), kurum kanaati olumlu (11 Aralık 2019)

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Günaydın. Güzel haberler alın inşallah


672 Meb . Sendika üyeliğim ve teşvik , burs ile okula çocuk gönderme var. Terörist ilan edilmem için bunlar yetti.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • Arkadaşlar dosyam 2.5 yıldır 13 idd de bu kadar uzun süre bekleyen var mı ? 
    • Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hastalığınızı tamamen atlatırsınız. Malülen emeklilik hakkı, kazanılmış bir hak olduğundan ihraç olsanız bile bu hakkınız saklıdır. İhraç olmanız durumudan (ki inşallah olmazsınız) malülen emeklilik haklalarınızı alabileceksiniz. Benzer durumda olan bir tanıdığım var. Malülen emekli olma hakkı olduğu halde, kendisine sunulan geri hizmette çalışmayı kabul etmiş. Daha sonra ihraç olunca, malülen emekli olmak için gerekli girişimlerde bulundu ve ihraçken malülen emekli maaşı almaya başladı.
    • Merhabalar. Başvurmuş olduğunuz iş yeri İK yada Muhasebe birimleri farklı kurumlara ait SGK kayıt bilgilerini gizlilik gereği göremez rapor edemez. Ancak çok kurumsal iş yerleri ayrıntılı SGK döküm bilgilerinizi sizden isteyebilir. Ancak o dökümde KHK çıkış bilgileriniz görülebilir. Onun dışında durumunuzu belirtmenize çok gerek yok bence. Ayrıca işe başladığınızı da yeni fark ettim. Hayırlı olsun, rabbim utandırmasın inşallah. 
    • Merhaba polis memuru olarak çalışırken hakkımda soruşturma açıldı ve kanser oldum. SGK Malülen emekli hakkı ve gih memuru olarak çalışma hakkı sundu. Şu anda gih memuru olarak çalışıyorum. Soruşturma devam ediyor eğer ihraç olursam Malülen emekli olabilirmiyim. Bu hakkım saklı kalıyor mu.
    • Sayın The Oracle; 2017- 2023 arasında KHK' lı ve sigortalı olarak özel hastanelerde çalıştım. Kasım 2023' de memuriyete döndüm. SGK' dan çakışmalı hizmet nedeniyle adıma yatan sigorta primlerini geri istedim. ( Foruma genel not: Üniversite geriye dönük maaşlarımı verdi. Döner sermaye, ek ders ve promosyonları, nöbet ücretlerini vermedi. Bunlar için dava açtım. SGK almış olduğum emekli maaşlarımın üniversitece geri alınarak SGK' na iadesini istedi. Üniversite emekli ikramiyemi geri almak için beni  icraya verdi. Tüm arkadaşlarımın bu tatlı dertlerle uğraşacağı günleri en kısa zamanda görmelerini dilerim.)
  • Şimdi Popüler

×
×
  • Yeni Oluştur...