İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

Önerilen Yorum

BLCK, 24 dakika önce yazdı:

Bir ara İŞKUR'a gittim. Yetenek, ilgi falan filanla ilgili bir dizi test yaptılar. Sonuçlara bakan iki memur bir kağıtlara bakıyor bir bana, fısır fısır konuşuyorlar, sonunda kurum müdür yardımcısı sosyolog hanıma gönderdiler. Kadın "hocam tüm meslek eğilim ve becerilerinden 100 üzerinden 95, 93, 97 almışsınız, her işe muktedirsiniz, çok nadir bir durum doğrusu, ne desem bilemedim" dedi. Dedim "hanım efendi ben bir koşu doktor ya da mühendis olurum bu yaştan sonra!" 

Ben diyorum ver beni bir fabrikaya işçi olayım o bana diyor Superman'sin"

Tonla el becerim ve mental kapasitem var lakin Amerikalıların iki sözü vardır: 1-Money talks 2-White man cant

Hem beyazım hem fakirim seni kahrolası pislik!

Dedim "ablacım beni pofpoflama, bana para ver"

Sen diyorsun ki beni mavi yakalı yapın onlar diyor ki olmaz sende beyaz yakalı tipi var ?

  • Beğeni 1
  • Onaylama 1

679 KHK-KYOK-İnceleme devam ediyor-Sd Kart:DİL 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
vergici672, 4 saat önce yazdı:

O nedenle çocuklarımı özellikle de kızımı bağımsız ve dünyanın her yerinde yaşayıp çalışabilecek bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyorum. Aile terbiyesi almış ve vicdanlı merhametli olması ise esas kriterim. Bunlar oldu mu her yerde yaşar her topluma uyum sağlarlar inşallah. 

En güzelini yapıyorsunuz hocam tebrik ederim. Ben de bir gün çocuğum olunca aynı bu şekilde yetiştirmek istiyorum. İnşallah daha nice nice göğsünüzü kabarttığı günler görürsünüz.


TÜBİTAK'tan ihraç. KHK bursuyla PHD. Kesinleşmiş beraat

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
AYBÜKE, 17 saat önce yazdı:

Ben de günlerdir bunu düşünüyor ve pişmanlık yaşıyorum. Buradaki çoğu arkadaşın özel bir yeteneği veya kendini geliştirdiği bir alan var. Ben ise bütün yumurtaları aynı sepete koymuşum, sepet elimden kaydı ve yumurtaların hepsi kırıldı, onlarla birlikte kolum kanadım da ?

El sanatlarında bir uğraşım olsaydı ya da vaktiyle tarım, yabancı dil, bilişim üzerine kendime bir şeyler katmış olsaydım eğer, bu 4 yılda işimin ustası olurdum. Hata etmişiz devlet işine güvenmekle. Temelinde yetiştirilme tarzımız da etkili tabi, aile tarafından girişimciliğimiz geliştirilmedi, desteklenmedi.

Kadınların ticarete atılmasında bariyerler oluşturan kültürel kodlarımıza karşı gelmeyip boyun eğmenin cezasını çekiyorum, hatalarımdan biri de bu... Kişi ne yaparsa kendine işte...

Sayın Aybüke, aslında biz forumdaki en genç nesildeniz. Buradaki birçok büyüğümüz ihraç olduklarında dahi bizim şu andaki yaşımızdan büyüktüler muhtemelen. Buna rağmen birçok kişi yaşına başına bakmadan bir yolunu buldu ve hayata tutunabildi. Bu azimlerini ve yaptıklarını, samimi olarak söylüyorum, yeterince takdir bile edemem.

Sizin için de hiçbir şey için geç olduğunu düşünmüyorum. Benim düşüncem kadınlar erkeklerden ortalama olarak daha zeki ve beceriklidirler. Yeter ki o kararlılığı ve azmi gösterin.

  • Beğeni 8
  • Onaylama 1

TÜBİTAK'tan ihraç. KHK bursuyla PHD. Kesinleşmiş beraat

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Bugün forumun Twitter hesabından okuduğum kadarıyla KESK retleri de var. 

  • Şaşırma 1
  • Üzülme 4

KHK Forum Editörü - 672 Maliye - VDK

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
vergici672, Bir saat önce yazdı:

Bugün forumun Twitter hesabından okuduğum kadarıyla KESK retleri de var. 

Söyledim...


686

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Arkadaşlar komisyon bu hafta eski hızına dönmüş mu acaba?


701 KHK incelemeye devam

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Komisyon açıklama kabul-Red dengesi için bekletilen ara dosyalara red basıp geçmiş. Siyasi konjonktür belirler kalan dosya hızını ve kabul-red oranını. Bakalım kısa mı uzun mu çöp çekeceğiz?


701- MEB- Beraat- Komisyon karar bekliyor..

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

@Berkan Süleyman Özışık yüzde 15 dedi. 15 bin değil.


701 kek inceleme devam.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Kalan 16.000 yüzde 25i eder  4.000 iade  12.000 red olacak gibi


667 EGM

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • @F.Y. benimde yaklaşık bir yıldır olduğu gibi bekliyor. Görevdeyim heran bir terslik olacak duygusu beni psikiyatrilik etti. 
    • @F.Y. idare mahkeme kararı göreve iadeyse, BİM hızlıca 2-3 ay içinde bu kararı tersine çevirebiliyorken, eğer önceki idare mahkemesi kararı olumsuzsa,  karar alması epeyce gecikebiliyor... OHAL Komisyonundan beri amaç belli, hukuki süreci olabildiğince uzatmak... daha önce istenmiş ve dosyada olan bilgileri tekrar tekrar yeniden istiyorlar... Düşüncem süreci bekleyenlerin, hiç dönmeyecekmiş gibi hayatlarını dizayn etmeleri, (çünkü beklemek, belirsizlik herşeyden daha çok yoruyor ve giden ömrümüzden gidiyor) ve eğer ola ki, bir gün iade olunursa, her zaman yeni bir başlangıç yapılabilir ve yeni duruma hızlıca uyum sağlanır... böylece bu bekleme süreci de boşa harcanmamış olur...
    • Arkadaşlar dosyam 2.5 yıldır 13 idd de bu kadar uzun süre bekleyen var mı ? 
    • Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hastalığınızı tamamen atlatırsınız. Malülen emeklilik hakkı, kazanılmış bir hak olduğundan ihraç olsanız bile bu hakkınız saklıdır. İhraç olmanız durumudan (ki inşallah olmazsınız) malülen emeklilik haklalarınızı alabileceksiniz. Benzer durumda olan bir tanıdığım var. Malülen emekli olma hakkı olduğu halde, kendisine sunulan geri hizmette çalışmayı kabul etmiş. Daha sonra ihraç olunca, malülen emekli olmak için gerekli girişimlerde bulundu ve ihraçken malülen emekli maaşı almaya başladı.
    • Merhabalar. Başvurmuş olduğunuz iş yeri İK yada Muhasebe birimleri farklı kurumlara ait SGK kayıt bilgilerini gizlilik gereği göremez rapor edemez. Ancak çok kurumsal iş yerleri ayrıntılı SGK döküm bilgilerinizi sizden isteyebilir. Ancak o dökümde KHK çıkış bilgileriniz görülebilir. Onun dışında durumunuzu belirtmenize çok gerek yok bence. Ayrıca işe başladığınızı da yeni fark ettim. Hayırlı olsun, rabbim utandırmasın inşallah. 
  • Şimdi Popüler

×
×
  • Yeni Oluştur...