İçeriği gör

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve daha fazla yanıtlara kapatıldı

701KHKegm

24.idare RET

Önerilen Yorum

UZUN BİR ARADAN SONRA ADALET BAKANLIĞINDAN CEP TELEFONUMA, YAPTIĞIM BAŞVURUNUN 24.İDARE MAHKEMESİ TARAFINDAN REDDEDİLDİĞİNE DAİR MESAJI GELDİ. UYAP ÜZERİNDEN RET KARARINI KONTROL ETTİM. KARARDA KLASİK VE GENEL KONULARDAN BAHSEDİLEREK OHAL KOMİSYONUNUN KARARININ YERİNDE OLDUĞU BELİRTİLMİŞ.

ŞİMDİLİK ADLİ SORUŞTURMAM YOK, KRİTER YOK, KİMSE YOK MU DERNEĞİNE SMS GÖNDERMİŞİM İKİ ADET, GARSON KODLAMA DA DA İSMİM GEÇİYOR. AYRICA 1997 YILLARINDA BEKAR İKEN KALDIĞIM EV ARKADAŞIM İSMİMİ VERMİŞ BUNU DA İDARE MAHKEMESİNİN KARARINDA GÖRDÜM. GEREKÇELİ KARAR ELİME ULAŞTIĞINDA BİR ÜST MAHKEMEYE İTİRAZIMI YAPACAĞIM. BU KONUDA FORUM ARKADAŞLARIMIZIN TAVSİYE VE YARDIMLARINI  BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.


701 KHK - RET - ANKARA 24.İDARE - İSTİNAF

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Forum içerisinde genel olarak herkese hitap eden çeşitli aşamalara ilişkin dilekçeler var. Bunlardan yararlanabilirsiniz. Ancak herkesin durumu farklı olduğu için size özel olan konularda biraz araştırma yapıp cevap vermeniz daha uygun olacaktır. Şimdiden geçmiş olsun ve kolay gelsin. Zamanı gelince umarım bu keyfi uygulamalar son bulacak. 


679 KHK - RET - KRİTER YOK (KURUM KANAATİ) - ANKARA 26. İDARİ (RET) - MART 2023' TE İSTİNAFA BAŞVURDUM.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş



  • İletiler

    • @F.Y. idare mahkeme kararı göreve iadeyse, BİM hızlıca 2-3 ay içinde bu kararı tersine çevirebiliyorken, eğer önceki idare mahkemesi kararı olumsuzsa,  karar alması epeyce gecikebiliyor... OHAL Komisyonundan beri amaç belli, hukuki süreci olabildiğince uzatmak... daha önce istenmiş ve dosyada olan bilgileri tekrar tekrar yeniden istiyorlar... Düşüncem süreci bekleyenlerin, hiç dönmeyecekmiş gibi hayatlarını dizayn etmeleri, (çünkü beklemek, belirsizlik herşeyden daha çok yoruyor ve giden ömrümüzden gidiyor) ve eğer ola ki, bir gün iade olunursa, her zaman yeni bir başlangıç yapılabilir ve yeni duruma hızlıca uyum sağlanır... böylece bu bekleme süreci de boşa harcanmamış olur...
    • Arkadaşlar dosyam 2.5 yıldır 13 idd de bu kadar uzun süre bekleyen var mı ? 
    • Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hastalığınızı tamamen atlatırsınız. Malülen emeklilik hakkı, kazanılmış bir hak olduğundan ihraç olsanız bile bu hakkınız saklıdır. İhraç olmanız durumudan (ki inşallah olmazsınız) malülen emeklilik haklalarınızı alabileceksiniz. Benzer durumda olan bir tanıdığım var. Malülen emekli olma hakkı olduğu halde, kendisine sunulan geri hizmette çalışmayı kabul etmiş. Daha sonra ihraç olunca, malülen emekli olmak için gerekli girişimlerde bulundu ve ihraçken malülen emekli maaşı almaya başladı.
    • Merhabalar. Başvurmuş olduğunuz iş yeri İK yada Muhasebe birimleri farklı kurumlara ait SGK kayıt bilgilerini gizlilik gereği göremez rapor edemez. Ancak çok kurumsal iş yerleri ayrıntılı SGK döküm bilgilerinizi sizden isteyebilir. Ancak o dökümde KHK çıkış bilgileriniz görülebilir. Onun dışında durumunuzu belirtmenize çok gerek yok bence. Ayrıca işe başladığınızı da yeni fark ettim. Hayırlı olsun, rabbim utandırmasın inşallah. 
    • Merhaba polis memuru olarak çalışırken hakkımda soruşturma açıldı ve kanser oldum. SGK Malülen emekli hakkı ve gih memuru olarak çalışma hakkı sundu. Şu anda gih memuru olarak çalışıyorum. Soruşturma devam ediyor eğer ihraç olursam Malülen emekli olabilirmiyim. Bu hakkım saklı kalıyor mu.
  • Şimdi Popüler

×
×
  • Yeni Oluştur...