İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

i̇ş arayan Mağdurların İş Fikirleri ve İş Arayışları

Önerilen Yorum

Ben de bir iş fırsatı buldum ama belirli bir sermaye gerektiriyor. 250.000 civarı yatırım yaptım ortalama 5000 tl ticari bir getirisi oluyor. İlgilenen arkadaşlar olursa bilgi verebilirim. ertugrultan38gmail.com mailden de buradan da sorabilirsiniz


İdari

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Sevgili arkadaşlar maalesef yaşadığımız süreçte bir çocuğumuz işlerinden oldu ve mali anlamda sorun yaşayan bir çok insan iş aramalarına rağmen en basit işlerde dahi çalıştırılmamakta. Aile , akraba desteğiniz yoksa gerçekten iş bulmak şu an için oldukça zor. Bu kapsamda belki yararı dokunabilir düşüncesi ile evde yapabileceğiniz birkaç iş fikrini sizlere sunuyorum. Yalnız yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına bu sunacağım siteler ile hiçbir şekilde iş ilişkim bulunmadığını baştan belirtmek isterim. İlgilenen ve gerçekten çaba gösteren arkadaşlar en azından ihtiyaçlarının bir bölümünü karşılayabilecekleri alternatifleri görsünler diye yazmaktayım. Şunu unutmayın emek olmadan yemek olmaz bu nedenle bu kapsamda ne kadar çaba gösterirseniz uzun vadede o kadar gelir elde etme durumunuz olacaktır.

Not: Arada bu kısmı güncellemeyi ve çevremdeki insanlardan duyduğum iş imkanlarını paylaşmayı düşünüyorum. Eğer deneyen arkadaşlar olursa bu başlık altında tecrübelerini paylaşırlar ise herkese faydalı olacağını düşünüyorum.

1 - İlk olarak mobil uygulamalar ve bilgisayar ile arası iyi olan, biraz da İngilizce bilgisine sahip arkadaşların kolaylıkla evlerinde yapabileceği bir işten bahsetmek istiyorum. Bu konu ile alakalı özellikle şunu belirtmek istiyorum. Bir arkadaşım bu işi yapmakta ve bir kaç içinde aylık 400-500 dolar gibi bir gelire ulaştı. Aşağıda vereceğim site mobil uygulamalar ile internet sitelerindeki hataların giderilmesi için uygulama kontrollerini üyelerine yaptırmaktadır. Mesela bir firma mobil bir uygulamayı piyasaya sunmadan önce bunu aşağıdaki adresini vereceğim firma gibi firmalara test ettiriyor. Siz de bu siteye üye olduğunuz zaman sahip olduğunuz telefona uygun mobil sürümlerin testine davet edilerek ve uygulamaları test ederek kazanç sağlıyorsunuz. Sitenin güvenilir ve ödeme yaptığını arkadaşım vasıtasıyla biliyorum. kendim üye olup denemedim, biraz kurcalarsanız ve gerçekten ilgili birisi iseniz kısa sürede çözeceğinize eminim. 

Site adresi https://www.utest.com/

Not: Bu sitenin alternatifleri olduğunu biliyorum. Mümkün olduğunca Türkçe olan siteler ile iş yapmamanızı tavsiye ederim çünkü ödeme konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Ödeme yapıldığına emin olduğunuz farklı siteler de bulabilirsiniz.

2 - Arkadaşlar bir çok internet sitesi sitelerine içerik girecek editör aramakta. Kimi siteler ise sitelerine içerik girmek için makaleler sipariş etmekte. Burada önemli olan sipariş edilen makalenin özgün yani benzersiz olması. Eğer kaleminiz kuvvetli ise, okuduğunuz bir metni alıp özgünleştirebiliyor iseniz o zaman bir bakmanızda fayda var. Peki bu makaleleri sipariş edenleri ya da sitesine editör arayanları nereden bulacağım derseniz onun için de aşağıda bir adres vereceğim. Yalnız bir iki husussa değinmek istiyorum. Vereceğim sitede iş yaptıkça aynı gittigidiyor da olduğu gibi artı puan alma durumunuz var ve ne kadar düzenli bir kullanıcı olursanız o derece de iş yaparsınız. Aynı şekilde size ücret karşılığında sipariş vereceklerin de ticaret puanına bakın. Siparişi yani makaleleri teslim edip paranızı alamama durumuna düşmemek adına ticaret puanı yüksek kişiler ile çalışın. Mutlaka makaleleri yazmadan önce bir miktar parayı peşin isteyin. Her işte olduğu gibi bunda da bir günde hemen birşeyler olacak diye beklemeyin. Nasıl ki bir dükkan açtığınız zaman hemen ilk aydan kar edemezsiniz aynı şekilde. Burada dostluklar kurmaya çalışın ve işe uzun süreli bakın. Eğer kendinizi gerçekten verirseniz en azından evinizin ihtiyaçlarının bir bölümünü karşılayacak kadar gelir elde edebilirsiniz.

Site adresi : r10.net

Güncelleme • • sailorman41
  • Beğeni 1
  • Teşekkür 1

Deniz Kuvvetleri K.lığı - Ankesör  - Geçici Görevden Uzaklaştırma - Kocaeli 6. A.C.M Dava Devam

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Merhaba arkadaşlar, Amerika ve Hindistan'da insanlar gpt sitelerinden ciddi gelirler elde ediyorlar. Başta anketler olmak üzere çok ciddi kazanç sağlayan site vereyim size, dekontlar da profilimde mevcuttur.. Bunun diğer sitelerinden farkı ise anketlerin gelmediği günlerde kullanabileceğiniz pek çok kazanç yöntemi olmasıdır. Anket, quiz, tıklama, uygulama indirme ve oyunlarda belirli levellere gelme gibi çok sayıda ekstra kazanç yöntemleri bulunuyor bu yüzden dünyada devi diyebiliriz. Sitenin en altında dil ayarı bulunuyor, Türkçeye çevirebiliyorsunuz.(pek gerekmiyor). Elin Hindistanlıları yapıyor, siz de yapabilirsiniz. Umarım faydalı olur.

Buradan twitter profilime ulaşabilirsiniz:  https://twitter.com/anketlerden

 

Dekont: https://i.imgyukle.com/2020/01/02/VTNFXn.jpg

 

 


İşimin başındayım

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk, 24.07.2019 - 22:48 yazdı:

Arkadaşlar genel forumda yazdım gayrimenkul icra ihaleleriyle ilgili. Bilgi almak isteyenlere bilgi verdim. Fakat ilgi alanına göre; taşıt, elektronik, ikinci el eşya gibi sektörlerde de uygun işler çıkabileceğini düşünüyorum. https://esatis.UYAP.gov.tr/esatis/index.html

Genel forumda yazdiginiz bulamadim. Bilgi verebilir misiniz?


  • Ohal sonrasi kurum karariyla ihraç

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Süreçten dolayı iş arayışında olanlara birde pandemiden dolayı zor duruma girenler eklendi. Hal böyle olunca ek gelir elde etmek için çok fazla kişi arayış içerisinde. Öncelikle iş fikirleri arayanlar için bir kaç öneri sunmak istiyorum....

1- Çağımız internet çağı ve bu böyle artarak devam edecek. Ne iş yaparsanız yada ne tür bir iş düşünürseniz düşünün ama mutlaka internet temelli olmasına özen gösterin. Çünkü günümüzde interneti hedeflemeyen, sosyal medyayı görmezden gelen iş yerleri ne yazık ki zamanla yarış dışı kalabiliyorlar. Örneklerini özellikle pandemi sürecinde gördük ve görüyoruz.

2- E-ticaret mutlaka denenmeli diye düşünüyorum. Ne satacağız diye düşünmeyin. o kadar çok şey varki satacak, sadece biraz düşünmek, insanlar neye ihtiyaç duyar diye sormanız gerekiyor. E-ticaret çağımızın en önemli gelir kaynağı oldu. Büyük e-ticaret siteleri her yıl gelirlerini katlayarak arttırıyor. n11, gittigidiyor gibi sitelerden mağaza açıp mutlaka birşeyler satmayı deneyin. Dolap uygulamasından da ürünler satabilirsiniz.

3- Benim sermayem yok, ne alıp satacağım diyebilirsiniz. Evet sermaye olmadan ticaret olmaz ama çok az sermaye ile de yapılacak bir çok iş var. İnstagram'dan ev hanımları öyle şeyler yapıp satıyorlarki hayran kalırsınız.(ilif, sabun, el yapımı çiçek, bez bebek, mevlüt hediyeleri, kokulu taş vs vs ) Sadece biraz araştırmak gerekiyor.

Şuan aklıma gelenler bunlar. ama her zaman tecrübelerimi paylaşmaya, yardımcı olmaya hazırım.

 

 


672 KHK - Ret - Banka - Ankara 19. İdari

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Merhabalar saygıdeğer büyüklerim ve saygıdeğer arkadaşlarım. Grafik tasarım konusunda freelancer (serbest) olarak işler yapıyorum. Eğer bu konularda yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardımcı olurum. buradan özel mesajla bana ulaşabilirsiniz. 


677, EGM, Kriter yok, RET 05.11.2021

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Daha önceki postum da kısa bir bilgi vermiştim. Yine iş arayan arkadaşlar için e-ticaret konusunda güzel örneklerin yer aldığı aşağıdaki makaleyi okumalarını tavsiye ederim. Umarım yararlı olur...

link: https://yeniisfikirleribul.com/2022de-denenecek-11-karli-e-ticaret-is-fikri/

 


672 KHK - Ret - Banka - Ankara 19. İdari

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • @F.Y. idare mahkeme kararı göreve iadeyse, BİM hızlıca 2-3 ay içinde bu kararı tersine çevirebiliyorken, eğer önceki idare mahkemesi kararı olumsuzsa,  karar alması epeyce gecikebiliyor... OHAL Komisyonundan beri amaç belli, hukuki süreci olabildiğince uzatmak... daha önce istenmiş ve dosyada olan bilgileri tekrar tekrar yeniden istiyorlar... Düşüncem süreci bekleyenlerin, hiç dönmeyecekmiş gibi hayatlarını dizayn etmeleri, (çünkü beklemek, belirsizlik herşeyden daha çok yoruyor ve giden ömrümüzden gidiyor) ve eğer ola ki, bir gün iade olunursa, her zaman yeni bir başlangıç yapılabilir ve yeni duruma hızlıca uyum sağlanır... böylece bu bekleme süreci de boşa harcanmamış olur...
    • Arkadaşlar dosyam 2.5 yıldır 13 idd de bu kadar uzun süre bekleyen var mı ? 
    • Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hastalığınızı tamamen atlatırsınız. Malülen emeklilik hakkı, kazanılmış bir hak olduğundan ihraç olsanız bile bu hakkınız saklıdır. İhraç olmanız durumudan (ki inşallah olmazsınız) malülen emeklilik haklalarınızı alabileceksiniz. Benzer durumda olan bir tanıdığım var. Malülen emekli olma hakkı olduğu halde, kendisine sunulan geri hizmette çalışmayı kabul etmiş. Daha sonra ihraç olunca, malülen emekli olmak için gerekli girişimlerde bulundu ve ihraçken malülen emekli maaşı almaya başladı.
    • Merhabalar. Başvurmuş olduğunuz iş yeri İK yada Muhasebe birimleri farklı kurumlara ait SGK kayıt bilgilerini gizlilik gereği göremez rapor edemez. Ancak çok kurumsal iş yerleri ayrıntılı SGK döküm bilgilerinizi sizden isteyebilir. Ancak o dökümde KHK çıkış bilgileriniz görülebilir. Onun dışında durumunuzu belirtmenize çok gerek yok bence. Ayrıca işe başladığınızı da yeni fark ettim. Hayırlı olsun, rabbim utandırmasın inşallah. 
    • Merhaba polis memuru olarak çalışırken hakkımda soruşturma açıldı ve kanser oldum. SGK Malülen emekli hakkı ve gih memuru olarak çalışma hakkı sundu. Şu anda gih memuru olarak çalışıyorum. Soruşturma devam ediyor eğer ihraç olursam Malülen emekli olabilirmiyim. Bu hakkım saklı kalıyor mu.
  • Şimdi Popüler

×
×
  • Yeni Oluştur...