İçeriği gör
azd07

Milli Eğitim Bakanlığı İadeleri Forumu

Önerilen Yorum

Merhaba arkadaşlar MEB iade kararını dün gördük ekranda bize nasıl tebliğ yapılıyor telefonla mı? Bizim şöyle bi sıkıntımız var ihraç olmadan önce Erzurum'da ilçede görev yapıyordu eşim ihraç olunca Antalya'ya yerleştik ikametimiz burası bizi sizce neresi arar nerede göreve başlar eşim? Erzurum'a kendi isteğiyle il dışı atamayla gitmişti benim görevim nedeniyle eş durumunu beklemeden şimdi eşim eğer Erzurum olursa görev yeri Antalya'yı tercih edebilir mi ben sigortalı çalışıyorum zorunlu hizmetini yapmıştı daha önce geriye dönük hakları verilirken Erzurum'da çalışmış gibi olacak mı? Bunun için (Antalya'ya ataması için )başlama yapmadan dilekçe yazmamız gerekiyor mu mebe 3 yıl oldu 

Ayrıca iade olunca bizi neler bekliyor? Geriye dönük maaş haricinde neler yatacak? geriye dönük hangi ödemeler için dava açmamız gerekecek nasıl bir yol izlememiz gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim


692 KHK EGM- OHAL Komisyonu Ret (Banka, EA fişleme ve üst amir kanaati) Ankara 21. İdaride

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Forumda küçük bir inceleme/araştırma yapınız. Tüm sorularınızın cevabı yazılı olarak mevcut.


677/Tarım.Orman/AdliYok/RED (Kurum Görüşü)/21. İdare

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

@efe  komisyondan iade kararını 10 gün önce gördük.10.günün sonunda il MEM'nü aradığımızda elimize henüz karar ulaşmadı dediler. Ulaşır ulaşmaz olumlu olumsuz size dönüş yapacaz diyede ekledi atamadaki memur.  Daha önceden 2-3 arkadaş bu şekilde kararı gördükten 1 hafta içinde görevlerine başladılar. MEM'lüğü kararı bekletme yada sümen altı etme gibi bir hakkı var mı? 

bu forumda gördüm sanırım. Kabul kararı gecikenler Ankara MEB e ait numarayı arayabilirler diye bir paylaşım görmüştüm. 

O numarayı biliyorsanız tekrar paylaşabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler


672 KHK RET sendika çocuğu okula gönderme..

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

@matOgrt38 hocam banada bir ayi bulur dedilr aradim


672 li Sendika 22 ay istifalı ve cihan var ayrica mor beyin maduru

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Merhaba arkadaşlar. Iade olan öğretmenlerden geriye dönük ek dersleri alan var mı acaba?  Ben 21 şubat da iade oldum ve geriye dönük ek ders için başvuru falan da yapmadım henüz. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?


672 KHK SADECE SENDİKA 20 AY. İADE OLDUM ÇOK ŞÜKÜR...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Herkese merhaba, bir konuda yardımına ihtiyacım var. MEB de iade olan arkadaşlara yer seçme hakkı verildi mi acaba?suan bize verilmedi. Eski çalıştığım ilçenin başka bir okuluna verdiler . Ben ilçede değilim il merkezindeyim. Antalya da. Buraya verirler mi? Şimdiden tesekkurler


672 KHK-kabul- sendika tek kriter.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

İade oldugum zaman il MEB resen bsni bir okula atadi. Sadece ilce secimi yapmama izin verdiler. Temmuz ve ağustos aylarındaki iliçi ve ildışı atamalara başvuru yapabilecek miyim?

 


672 MEB

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

galiba isteyemiyoruz hocam;başka bir forumda hamza aydoğdu imzalı yazıda 3 yıl geçmedikçe il içi tayin yok denmiş.dilekçe yazmayı düşündüm bakanlığa bu konuda ;mihr-ü varakı vefayı kim okur kim dinler?belki bakanımız dinler.bir deneyelim halimizi arzedelim derim belki bir obsiyon tanırlar.hasbel kader olabildiğince eve en yakın okul bulmaya çalıştık.ben üsküdardayım.ümraniye-kadıköy ve üsküdar kapalı-yer yok dediler.zeytinburnunda yer bulabildim.Allahtan marmaray-metrobüs var yoksa yandık.


672 KHK-komisyon kabul:göreve iade edildim/görevdeyim-muhbir vatandaş ihbarı(atılma sebebi)-banka(örgüt üyesi ithamı gerekçesi)-istanbul 27.ağır ceza(istinafa gidilmeksizin beraat elhamdülillah)

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

Merhabalar. Ohal komisyonunun kabul kararı tarafıma tebliğ edilmedi. Talep ettiğimde kurumum dosyanın olmadığını belirtti ve aslında dosyanın başka bir birime verildiğini öğrendim. Sorum şu; iade oldum, göreve başladım. Dosyamın nerede olduğunun benim için bir önemi var mı? Ankara'ya gidip dosyanın benim birimime gönderilmesini istemeli miyim, yoksa bu şekilde kalsın mı? Önerilerinizi alabilir miyim. teşekkürler.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

İyi Günler Arkadaşlar.. 

Ohal komisyon kabul kararından sonra göreve başlayan öğretmen arkadaşlar geriye dönük maaşlarını aldılar. Ama maaşların yasal faizi ,Ekders ücreti ve banka promosyonlarını almadılar. Bunun için dilekçe ile okula(veya milli eğitim müdürlüğüne) başvuru yapılması gerekiyor. Milli eğitim müdürlüğü dilekçeyi reddediyor. Bu safhadan sonra İdare mahkemesine dava açmak gerekiyor.

Dava açan arkadaşlar dava dilekçelerini paylaşabilir mi?

Şimdiden Teşekkürler...  


672 KHK RET sendika çocuğu okula gönderme..

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Cevap Yaz

Şimdi cevap yazıp sonra kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız mevcutsa, giriş yaparak üye isminizle cevaplayabilirsiniz.
Not: Gönderiniz görünmeden önce editör tarafından kontrol edilip onaylanacaktır.

Konuk
Yanıtla...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Yapıştırdığınız bağlantı uyarlandı.   Yalnızca link göster?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • İletiler

    • Arkadaşlar dosyam 2.5 yıldır 13 idd de bu kadar uzun süre bekleyen var mı ? 
    • Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hastalığınızı tamamen atlatırsınız. Malülen emeklilik hakkı, kazanılmış bir hak olduğundan ihraç olsanız bile bu hakkınız saklıdır. İhraç olmanız durumudan (ki inşallah olmazsınız) malülen emeklilik haklalarınızı alabileceksiniz. Benzer durumda olan bir tanıdığım var. Malülen emekli olma hakkı olduğu halde, kendisine sunulan geri hizmette çalışmayı kabul etmiş. Daha sonra ihraç olunca, malülen emekli olmak için gerekli girişimlerde bulundu ve ihraçken malülen emekli maaşı almaya başladı.
    • Merhabalar. Başvurmuş olduğunuz iş yeri İK yada Muhasebe birimleri farklı kurumlara ait SGK kayıt bilgilerini gizlilik gereği göremez rapor edemez. Ancak çok kurumsal iş yerleri ayrıntılı SGK döküm bilgilerinizi sizden isteyebilir. Ancak o dökümde KHK çıkış bilgileriniz görülebilir. Onun dışında durumunuzu belirtmenize çok gerek yok bence. Ayrıca işe başladığınızı da yeni fark ettim. Hayırlı olsun, rabbim utandırmasın inşallah. 
    • Merhaba polis memuru olarak çalışırken hakkımda soruşturma açıldı ve kanser oldum. SGK Malülen emekli hakkı ve gih memuru olarak çalışma hakkı sundu. Şu anda gih memuru olarak çalışıyorum. Soruşturma devam ediyor eğer ihraç olursam Malülen emekli olabilirmiyim. Bu hakkım saklı kalıyor mu.
    • Sayın The Oracle; 2017- 2023 arasında KHK' lı ve sigortalı olarak özel hastanelerde çalıştım. Kasım 2023' de memuriyete döndüm. SGK' dan çakışmalı hizmet nedeniyle adıma yatan sigorta primlerini geri istedim. ( Foruma genel not: Üniversite geriye dönük maaşlarımı verdi. Döner sermaye, ek ders ve promosyonları, nöbet ücretlerini vermedi. Bunlar için dava açtım. SGK almış olduğum emekli maaşlarımın üniversitece geri alınarak SGK' na iadesini istedi. Üniversite emekli ikramiyemi geri almak için beni  icraya verdi. Tüm arkadaşlarımın bu tatlı dertlerle uğraşacağı günleri en kısa zamanda görmelerini dilerim.)
×
×
  • Yeni Oluştur...