İçeriği gör

KHK Foruma Nasıl Hızlı Erişirim?

This announcement is no longer active

MSA

Foruma erişmek için kayıt yada giriş bölümünde alt bölümde yeralan Google - Facebook Microsoft yada Twitter tuşlarına tıklayarak kendi hesabınızla hızlı giriş yapabilirsiniz...

Sitemize kayıt olmak için iki yöntem bulunmaktadır.

  • Klasik Kayıt Yöntemi - E-Posta doğrulamalı klasik kayıt sistemi
  • Hızlı Giriş - Var olan sosyal hesaplarınızı kullanarak hızlı kayıt (Google - Facebook - Twitter - Microsoft)

 

Klasik Kayıt

Kullanıcı, klasik kayıt yönetiminde bir kullanıcı adı, parola ve e-posta adresi belirler. Belirlediği e-posta adresine doğrulama ve hesap aktivasyon postası gönderilir. Aktivasyon yapmadan sitemize kayıt mümkün değildir. Bundan kaçınmak için hızlı kayıt önerilir.

Doğrulama e-postası, posta kutunuzda SPAM yada GEREKSİZ POSTA klasöründe yer alabilir. SPAM Değil olarak işaretleyiniz. Ardından ilgili postada belirtilen şekilde onaylama işlemini yapınız.

Hızlı  Giriş (Önerillir)

Pratik ve güvenli olması, şifrenin sitemizde depolanmaması gibi avantajları nedeniyle Hızlı Kayıt Önerilir. Hızlı girişte kayıt olmaya gerek yoktur. Hızlı giriş tuşu ile giriş/kayıt yaptığınızda giriş onaylaması sosyal hesabınız tarafından yapılır. Sitemizde parola depolanmaz.

Hızlı Kayıt Şu Sosyal hesapları Destekler

  • Google - Gmail - Google+
  • Facebook (Facebook 'ta Telefon ile kayıt olmuşsanız geçerlibir e-posta adresi belirtiniz)
  • Twitter (Twitter'da Telefon ile kayıt olmuşsanız geçerlibir e-posta adresi belirtiniz)
  • Microsoft - Hotmail

İlgili sosyal hesaplarınızda bir e-posta adresi mevcut değilse (Örneğin Telefon No Kayıtlıysa) sistemimiz sizden ek olarak bir e-posta adresi isteyecektir. Lütfen kullandığınız bir posta adresi giriniz. Doğrulama e-postasına onay vermeden sitemize kaydınız tamamlanmayacaktır.

Doğrulama e-postası, posta kutunuzda SPAM yada GEREKSİZ POSTA klasöründe yer alabilir. SPAM Değil olarak işaretleyiniz. Ardından ilgili postada belirtilen şekilde onaylama işlemini yapınız.

Yine de siteye giriş yapamıyorsanız bize site altında bulunan İletişim bölümünden ileti gönderiniz. Kısa süre içinde belirttiğiniz posta adresine dönüş yapacağız.

Saygılarımızla



×
×
  • Yeni Oluştur...