İçeriği gör

Karakeçili

Yeni Üye
  • İçerik

    114
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Karakeçili kullanıcısının paylaşımları

  1. Mahalle hayırlı akşamlar. @Umutlu ben deprem bölgesinden değilim. Egedenim.
  2. Mahalledeki arkadaşlar, bu elim depremde bölgede olanlar durumunuz nasıl. Benim idare mhkm red geldi, istinafa başvurcam.
  3. Arkadaşlar herkese hayırlı geceler. Izgara tavukçuluk işimize ek olarak mayıs ayında sultaniye çekirdeksiz üzüm bağlarından toplattığımız bağ yaprağı satışına başladık çevrenizden yada ihtiyacı olan varsa irtibata geçerseniz damarsız yaprak gönderirim. Kargo dahil 5 lik ped de 150 Tl.
  4. Benim iki oğlum dan biri makina mühendisliği ne dikey geçiş yapmıştı, hazırlık dan dolayı başka üniversiteye geçti, diğeri bilgisayar mühendisliğini kazandı. Evde üç mühendis olcaz. Allah hepinizin çoçuklarına iyi yerler nasip etsin.
  5. Mahalleyi bırakmadık, ancak yazı azaldı.
  6. Mahalle dağıldı, biz Red alıp yerimize oturduk. İdari süreç devam ediyor. Neşe denen şeyi unuttuğumuz için yazmıyorum.
  7. Dünya telaşı ağır işimiz, ondan yazamıyoruz..
  8. Hayırlı olsun iade olmanıza sevindim @hepsiyah Arkadaşlar idari mahkemeye verdim, Bakanlık idari mahkemeye cevap vermiş. Bende tekrar cevap vermem gerekli mi. Gerekli ise Avukata yazdırmak yerine örnek dilekçe var mı?
  9. Karakeçili

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Idari mahkemeye kurum cevabı vermiş. Bizde kuruma cevap vermemiz gerekli mi? Gerekli ise örnek dilekçe nerden bulabiliriz.
  10. Cumanın Fevzi ve bereketi üzerimize olsun.
  11. İstanbul Kadıköy yada Üsküdar da apart bulunabilir mi öğrenci için.
  12. Belediye 15 yıldır oturduğumuz evin numarasını 1 basamak geri aldı, kurum bu sefer yan binaya göndermiş. kurum da güncel adres yokmuş sanırım.
  13. Herkese hayırlı akşamlar, hala komisyon mu, kurum mu göndercek tebligatı göndermedi.
  14. Şimdi üniversitede okuyan ve okuyacak 2 çoçuğum var. Bunlar EP masraf.Benden sonra gelen arkadaşlar hep İl Müdürü, müdür. Ben 4 yıldır kendi işlettiğimiz dükkanın paspasını, yağını pasını temizliğini yapıyorum. Emeklilik için de 1 ay pirim yatırıp 18 ay yayırmıyacağım. Günüm dolunca kredi ile emekli maaşı ile ödeyeceğim. Tabi bu arada sağlık sigortası olmayacak. Şimdi üniversitede okuyan ve okuyacak 2 çoçuğum var. Bunlar EP masraf.Benden sonra gelen arkadaşlar hep İl Müdürü, müdür. Ben 4 yıldır kendi işlettiğimiz dükkanın paspasını, yağını pasını temizliğini yapıyorum. Emeklilik için de 1 ay pirim yatırıp 18 ay yayırmıyacağım. Günüm dolunca kredi ile emekli maaşı ile ödeyeceğim. Tabi bu arada sağlık sigortası olmayacak. 18 ay hastalanmamam lazım.
  15. @Teacherhıocam beni üzen tarafı Red verilecekse madem neden 4 yıl 10 ay bekletiliyor.. Şimdi 550 gün idari mahkeme, gerekirse 550 bölge .. Önce Red verilse işimize bakardık.
  16. Ilginize teşekkürler, 2023 ortalarında emekli olcam inşallah. Idari mahkeme sürecini de devam ettireceğim. Elden gelen bir şey yok. Ben 2002 2005 yıllarında kamusen e bağlı Türk Habersen de il başkanlığı yaptım. Sendikacı mücadeleciyim ancak burada bir şey yapamıyoruz. İlk yıl isimlerimizi sendikamız kamusen genel merkezine gönderdi ancak 300 kişiden çok az bir kişiyi döndürdüler. Diğerleri için açıklama göndermişler.
  17. @vergici672 verglci dayı 1 in 4' ündeyim 3600 Ek göstergem. 8350 gün emekli sandığı askerlik borç dahil. 650 gün prim yatırmam gerekiyor, primi aylık 1100 TL yatırırsam emekli maaşım düşer mi.
  18. Karakeçili

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    5 yılın dolmasına 2 ay, 1 gün kala maalesef RED kararımı görerek idari mahkeme aşamasına geçtim.
  19. Mahalle arkadaşlarım herkese hayırlı akşamlar 4 yıl 22 ay sonunda bugun benimde Red geldi.
  20. Dgs taban puanları diye İnternet den arttırın, birde 2021 dgs kontenjanları diye. Tercihler başlayınca da tercih yaparsınız . Oddu, İstanbul Teknik. Bilkent, Boğaziçi en iyi ve Tutulan. Diğerleri yaklaşık aynı ayarda gibi. Gazi, Dokuzeylül, Karadeniz teknik biraz ondokuz mayısa göre daha iyi https://www.basarisiralamalari.com/dgs-elektrik-elektronik-muhendisligi-2021-taban-puanlari-ve-kontenjanlari/
  21. @LA TAHZENhocamHayırlı olsun, benim oğlum da Makina, Uçak bakım, endüstri, metal teknolojileri, Gemi Mühendisliği bölümlerini tercih edebilecek. Aynı üniversitede hem gündüz, hem gece bölümünü yazabilirsiniz. Ayrıca 4 den fazla yazabiliyorsunuz. Tercih formuna bakın. Biyomedikal mühendisi tıbbi cihazlarla ilgileniyor. Özel yada kamu hastanelerinde iş imkanı var. Ayrıca tıbbi cihaz imalatı üreten ve satış yapılan yerlerde çalışabilir. Kendisi sermaye bulursa tıbbi cihaz da satar. Elektrik Elektronik ise iş sahası fabrikalar, Elektrik dağıtım şirketleri, Telekom şirketleri, bina vb elektrik proje çizimi. Kamuda benim en son yaptığım gibi Kontrol mühendisi ( ihale ile yapılan mütahitin İşlerini kontrol yapmak) Benim bir çok mesai ve okul arkadaşım şuan İl Müdürü mühendis.
  22. Hayırlı akşamlar arkadaşlar, beklemeye devam.. @Teacherhocam mavi yumurta tavukları var. Yumurtası daha besleyici miş sizde var mı.
  23. Merhaba mahalle sakinleri, nasılsınız, görmeyeli. Herkese selamlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...