İçeriği gör

Recommend

Yeni Üye
  • İçerik

    13
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Recommend | Son Ödül • Mayıs 25 2020

Recommend • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

102 İyi

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Banka
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İfade

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sevgili arkadaşlarım. Bank Asyadaki hesabımın üzerinden çok yüksek tutarlarda Yurtdışı swift eft işlemleri yapılmış. Ve bu işlemler henüz üniversitede öğrenci iken yapılmış işlemler. TMSF bünyesindeki Bank Asya genel müdürlüğünden ıslak imzalı tüm dekontları istedim fakat ilgili işlemlere dair asla bir dekont gelmedi fakat ayrıntılı hesap işlemlerinde beni şoke eden meblaglar yazmakta. 4 sene sonra çağrıldığım ifade sadece bunun ile ilgili ve ohal komisyon sonucum hala açıklanmış değil. Yani özetlersem ben bu işlemlerin bana ait olmadığını ispat edebilir isem işime iade edilmem an meselesi. Lütfen rica ediyorum ilgili arkadaşlardan ben bunu nasıl ispatlayabilirm. TMSF den hangi belge ve bilgileri isteyebilirim. Yardımci olun Allah rızası için malesef avukat tutacak durumum yok. Arama motorundan kısa bir araştırma yapınca onlarca haber gördüm birçok ilde öğrencilerin hesapları üzerinden usulsüz işlemler yapıldığına dair. Rabbım haklarımızı bırakmasın ya.
  2. Recommend

    Bank Asya Mağdurları Forumu

    Sevgili arkadaşlarım. Bank Asyadaki hesabımın üzerinden çok yüksek tutarlarda Yurtdışı swift eft işlemleri yapılmış. Ve bu işlemler henüz üniversitede öğrenci iken yapılmış işlemler. TMSF bünyesindeki Bank Asya genel müdürlüğünden ıslak imzalı tüm dekontları istedim fakat ilgili işlemlere dair asla bir dekont gelmedi fakat ayrıntılı hesap işlemlerinde beni şoke eden meblaglar yazmakta. 4 sene sonra çağrıldığım ifade sadece bunun ile ilgili ve ohal komisyon sonucum hala açıklanmış değil. Yani özetlersem ben bu işlemlerin bana ait olmadığını ispat edebilir isem işime iade edilmem an meselesi. Lütfen rica ediyorum ilgili arkadaşlardan ben bunu nasıl ispatlayabilirm. TMSF den hangi belge ve bilgileri isteyebilirim. Yardımci olun Allah rızası için malesef avukat tutacak durumum yok.
  3. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar herkese merhaba. 2 yıl 1 ay ceza yargıtay aşamasında. Yeni infaz yasası hükümlerine göre yatarı var mıdır? Bu konuda tam bir açık görüş bulunmamakta. Not: 3 yaşında çocuklu anne.
  4. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sevgili KHK'lı babalar ve baba adayları. Hepinizin babalar günü kutlu olsun. Boynunuzu bükmeyin, yüzünüzü düşürmeyin sakın. Allah'a hep şükredelim. Yuvamıza helalinden bir lokma kuru ekmek bile götürebiliyor isek, ailemizin sağlığı ve sıhhati yerinde ise, kuşları karıncaları izleyip, yavrucaklarımızın başlarını okşayabiliyor isek bizden daha şanslısı bizden daha mutlusu yoktur. Garsonluk yapıyorum ben eve girişim ve çıkışım 13 saat. Sabah çıkıyorum evladım uyuyor gece geliyorum uyuyor eğilip kokluyorum dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Her zaman beterin beteri vardır. Elimizden kayıp gidenlere üzülmeyin. Her zaman sahip olabildiklerimize şükredelim, öbür türlü bu hayatta hiç ama hiçbirsey tatmin etmiyor şu nefsimizi.
  5. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar üniversitelerde girdiğimiz ders ve sınav saatlerini gösteren bir bilgi yedekleme sistemi mevcut mudur? Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş var mıdır? Yani mesela ben 2014 te mezun olduğum üniversiteden 1 yıllık okulda bulunma kayıtlarını alabiliyor muyum? Savunmamda kullanabilmek için anahtar önemde bir mevzu bu. İlgilinen arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler. Not:Dokuz Eylül Üniversitesi ve yoklama sistemi kart okutma sistemi idi.
  6. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Diğer sosyal mecralarda da herkes kurum görüşü ile birşeyler konuşunca acaba dedim bir tek ben mi vakıf değilim bu konuya. Şimdi vaziyet anlaşıldı. Yazılı belge olmamasının sebebi çok açık. Yarın toz duman dağıldığı zaman hukuk geri döndüğü zaman, ihale ortada kalsın bize kalmasın hesabı.
  7. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar herkes kurum görüşüyle alakalı birşeyler yazıyor. Anlayamadığım bir husus var komisyon tarafından kurumun görüşünün alınıp alınmadığını veya olumlu olup olmadığını nereden anlıyoruz?
  8. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Düğün günümde ihraç olduğumu öğrendim. 1 sene sonra Rabbım nasip etti evladım oldu polisler geldi aynı gece eşimi almaya hastaneye. Doktor rapor verdi de alamadılar. Çalışırken yemek yemeye gittiğim restorana garson olarak gittim. Yolda geçerken yüzünü çeviren kurumdan dostlarım(!) geldi çay koydum önlerine tabaklarını aldım önlerinden. Belki melek falan değildik ama karıncayı incitmedik vallahi. Kimseye yan gözle bakmadık. Ben Diyarbakırlıyım bayrağımızı her gördüğümde boğazım düğümlendi yutkunamadım, öyle yetiştik, vatanımızı çok sevdik, yediğimiz kaba tükürmedik. Memlekette hain olduk gurbete geldik terörist olduk. Git dediler buralardan, gitmedik bir yerlere kaçmadık. 'Rabbım senden gelen baş göz üzerine' dedik. Dişimizi sıktık. Bekliyoruz tevekkül edeceğiz herşeye. Red-kabul beklediğimiz makam tasdik makamından başka birsey değildir. Dicle kenarında bir bir kurdun kaptığı koyunun hesabını soran Allah bizler gibi zulme uğramış yuzbinlerin hesabını sormaz mı? El hakk sorar. Kalbini ferah tutun hepiniz. Devletimizi en çok biz sevdik. En çok biz. Ülkemizde hukuk kör ve topaldır. Ancak vakti zamanı geldiğinde hedefine varır. Bayramınız mübarek olsun. Allah'a emanet olun.
  9. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Istanbulda yaşıyorum üst kurulda uzman yardımcısı idim. 672 ile ihraç oldum. Garsonluk yaptığım restoran kuruma çok yakın. İse giderken özellikle çok denk geliyorum. Birlikte aynı sofraya oturduğumuz, dertleştiğimiz arkadaşlarımızla çok denk geliyorum fakat yüzlerini çeviriyorlar. Şimdi düşünüyorum ben iade olsam kuruma geri dönsem bu insanlarla nasıl eskisi gibi olacağım. Mutlu olabilecek miyim acaba. Çok acı.
  10. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    +1 Bddk
  11. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Malesef avukat tutacak maddi durumum yok. Bunu kanitlayabilmenin bir yolu olmalı kesin. Ben net bir şekilde ifademde de bu şahıslardan şikayetçi olduğumu bulunmalarını istediğimi söyledim. İnşallah çıkar ortaya bütün gerçekler.
  12. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Evet kesinlikle hiçbir şekilde haberim ve dahilim olmadan yapılmış özellikle Yurtdışı swift işlemleri yüklü miktarlar. İfade esnasında öğrendim bunu.
  13. Recommend

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar selamlar. 672 KHK. 4 seneden sonra ifadeye çağrıldım. Banka hesabımın üzerinden yapılan çok ciddi transferler var. Birinci sorum bu transferleri benim yapmadığım anlaşılır mı? Kamera kaydı ıslak imzası vb vardır değil mi? Eğer bu mümkün ise başka hiçbir şey yok hakkımda. İşime geri donebileceğim. Ohal komisyon sonucu da açıklanmadı hala. Yardımcı olabilir misiniz lütfen.
×
×
  • Yeni Oluştur...