İçeriği gör

Harun13

Üye
  • İçerik

    28
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

69 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    Diğer
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Ankesör
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İzinden dönmüştüm şehir merkezinde bekliyordum. Üst bölgesinde devrem kendisine tlf hatti almamı istedi. Bende aldım ve karakola gidince kendisine verdim. O da izne giderken Kendine bir hat almış ve iki hattı birlikte kullanmaya başlamış. Onun bu iki numarayı da kullandığıni bilen biri Ankesölü den her iki numarayı da aramış. Hattın biri benim üzerime kayıtlı olduğu için bende o da ihraç edildik. Biz şimdi devletin gözünde iki Asker Ankesölü den aranmis gözüküyor. Halbuki iki numarayı kullanan tek biri kişi. @ilter Asker değildi. Doktor du kendisi.
  2. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Dün gece ohal komisyonu sayfasında RED kararımı gördüm. Kurum: TSK K.K.Komutanlığı KHK :701 Kriter: Ankesölü telefon. CBS'lığı tarafından : Takipsizlik Dün malum örgütün dershane ve okulunda okumuş birinin işe döndüğünü öğrendim. Tabiki bu şahsın Ankara da dayisi olduğunu da biliyordum. Hemen ohal komisyonu sayfasıda baktım. RED kararımı gördüm.
  3. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yazdıklarınızla benim yazdiklarim arasında bir fark yok. O çocuğun söyledikleriyle benim yazdıklarım neredeyse aynı. Ve siz bir gecelik sohbetten tecrübe diye bahsediyorsunuz. Ben 2 yıllık bir geçmişten bahsediyorum.
  4. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın @Karagöz daha önceki mesajlarimi okumuş olsaydiniz. A2 düzeyinde Almanca bildiğimi ogrenirdiniz. Ayrıca o çocuğun ing. Hakkındaki söyledikleri benim söylediklerimden bı farki yok. Kulağa hoş geldiği için daha sempatik bakılıyor ve saygı duyuluyor. Ben duyduğum bir şeyi burda anlattım. Ama siz "farkında" olmadan benim duyduğum şeyi teyit etmiş oldunuz. Teşekkür ederim...
  5. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Almanların ingilizce konuşanlara karşı farklı davrandığını duydum. Yanlış ifade etmek gibi olmasın ama sanki almancadan üstün bir dil'miş gibi ing. Konuşanlara daha kibar davranıp sempatik buluyorlarmiş. Bu duyduğum doğruysa eğer sizin için artısı olacağını düşünüyorum. Siz ufaktan bı araştırın isterseniz.
  6. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Amin inşallah.
  7. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Açıkçası ne iş olursa yapacam. Yakın bir arkadaşım Türkiye'de şubesi bulunan bir banka gorevlisiyle benim hakkımda konuşmuş. Görevli arkadaş Yugoslav olan security çıkarıp onun yerine beni alabileceklerini söylemişlerdi. Nede olsa hepimiz türküz bu adamin yerine o gelip burda çalışır demis
  8. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Viyana'da evler biraz pahalı diye biliyorum. Tabi siz yasamissiniz daha iyi bilirsiniz. Viyana yerine biraz daha küçük bir şehire gitmeyi düşünüyorum. İleri zamanda nerede yaşayacağımı zaman gösterecek.
  9. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kurumlarda çalışan hizmetli yada çay ocagindaki personellerin neleri hallettigine şahit oldum. Sakın küçümsediğimi düşünmeyin. Sadece işleri olmadigi halde, hatır gönül ilişkisiyle iş bitirici olduklarını gördüm. Referans bulmak yerine iş bitirecek birini bulmaya çalışın.
  10. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    A2 iyi aslında orada da pratiğe döktüm mu o daha iyi olacak. Demin ki mesajımda belirtecektim aslinda. Sizin eş, çocuk ve yaşınız itibariyle belki düşünmuyorsunuz ama ben mecbur bırakıldım o yüzden gideceğim diye. Rabbim burada ailenizle mutlu günler yaşamanızı nasip eder inşallah.
  11. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    A2 duzeyinde almancam var. Dil kursuna gittim 2017'de. İleri seviyeye gecemeden Suriye görevim çıkmışti ve yarim kaldi. Sonra ihraç edildim zaten. Gitme konusunda ise; ben biraz eski kafa biriyim. Ülkemi terk etmek aklımdan bile geçmezdi. Şimdi ise bu soyledigime üzülüyorum ama maalesef adaletsiz bir ülkede bir saniye bile kalmak istemiyorum.
  12. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bende yurtdışı yasagimin kalkmasına müteakip Avusturya ya gitmeyi planlıyorum. Çok zamandır arastiriyorum. Çoğu ülke prosedür konusunda çok katı ama Avusturya öyle değil. İncelerseniz eğer kararinizi degistireceginizi düşünüyorum. Hatta iki gün önce bile haber kanalında en rahat gidilecek ülkelerin başında Avusturya yazıyordu. Bilginize...
  13. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba arkadaşlar. Buradaki yetkili abilerimiz de uygun görürlerse. Kendilerinin öncülüğünde, hep birlikte belirleyecegimiz bir tarih ve saatte bize destek olacak haber kanallarının WhatsApp hattı üzerinden yada tartışma programlarına bizlerin, ailemizin ve cevremizdekilerin desteğiyle mesaj yağmuruna tutalım. Ne kadar çok mesaj o kadar ses getirir. Özelikle MV. Cihangir İslam, Yavuz Aliagiroglu, Mustafa Yeneroglu gibi şahsiyetlerinde desteğini aynı zamanda isteyelim. Hiç bir yerde adımız geçmiyor unutulduk. Gündem sürekli değişiyor. Gerekirse rutin hale getirelim bunu. Gündemde kalmanin tek yolu bu.
  14. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Benim soruşturmamda ikamet ettiğim ilde değildi. Otobüsle 22 saat sürdü. İki kez dilekçe yazdım faydası olmadı. Deliller dosyamda olmasına rağmen savcı bey bekletiyormuş beni. Bende Cum.bassavcisiyla görüşmeye gittim. Kaybedeceğiniz bişey yok gidin şansınızı deneyin.
  15. Harun13

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Benimde sadece ifadem alınmak üzere 2.5 yil bekledim. Artık dayanamayıp Cum.bassavcisi ile görüşmeye gittim. Neden hala bir işlem yapılmadığını bekledigimi sordum. Hemen dosyama bakan savcıdan dosya mi istedi. Ve tüm deliller dosyamda mevcuttu. Suçsuz olduğumu görünce hemen takipsizlik verdi. 1 saat bile sürmedi. Allah ondan razı olsun. Yani sen ilgilenmezsen kimse senin ne yaptığını, ne halde oldugunu düşünmüyor. Gerekizse gidin yüz yüze görüşün.
×
×
  • Yeni Oluştur...