İçeriği gör

ImJack

Yeni Üye
  • İçerik

    35
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

ImJack | Son Ödül • Eylül 16 2020

ImJack • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

132 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    686
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
    Amir Kanaati
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. ImJack

    Geceye Bir Parça Bırak

    Bu defa farklı olsun dedim. Gerçi yalan değil son 3 dakika süresince çalan şarkı çok güzel ama özellikle o son 3 dakikayı dinlemenizi tavsiye ederim. İyi geceler
  2. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Maske bambaşka bir durum. Bana kod filan gelmeden TC numaramla 3 paket almıştım. Ama burada, forumda "bana 2 defa çıktı" diyen bir gönderi görünce dedim hayırdır eniştesi bu arkadaşı neden bu kadar sağlam öpmüş ? yoksa ben de farkındayım khklı bireylerin pttde kendi adına gönderilen havaleyi bile alamadığını, daha yakın zamana kadar resmi kurumlara giremeyenleri, falan filan... Dediğim gibi o "şanslı" arkadaşlardan farkımız nedir de 3 aydır hem art arda 2 başvuru yapabildim hem ıkisi de beklemede ? o tuhaf geldi. Yoksa verseler ne vermeseler ne.
  3. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yazmayacağım diyorum birkaç gereksiz yüzünden ama illa ki "reel" bir fikri olan çıkabilir diye sormadan da edemiyorum. Hala komisyon önünde beklemedeyim. Malum maddi getirisi olan bir işim yok, sırf can sıkıntısını gidermek için yaptığım terzilik, marangozluk ve inşaat işleri dışında (onlar da, sadece kendime ve aileme) Sormak istediğim şu, ben pandemi destek için başvurmuştum (1000 TL) hala beklemede ? işin garip yanı ise çift başvurum var, ikisinin arasında 4 ay var, ıkisi de hala beklemede ? Bu adamlar "lan nasıl olsa biz buna red vereceğiz bu parayı neden verelim?!" diye mi bekletiyotlar acaba? ?? Kendi içime kurt düşürdüm ? zira burada daha önceki gönderilerde bazı üyeler iki defa aldığını beyan etti (ne kadar doğruysa artık) Eee sizce nedendir? Var mı mantıklı cevabı olan?
  4. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Öncelikle @wildPuppysizi yanlışlıkla alıntıladım lakin bir şekilde kaldıramadım da ? Az önce, burada klavye ardında höylüren bir iki kişiye sağlam höykürdüm de, la yazdıklarıma, sinirime yazık! Bir halt paylaşmam artık!
  5. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Benim için MEM müdürü aramalı 1 yıl oldu, hala faidesi yok ? çok düşünmeyin yani, arsalar da çok değiştirmiyor
  6. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Komisyonu kapatmaya çalışıyorlar, komisyon yavaşlama yoluna gidiyor, gider icraya veririm ? İstanbul Bilişim olayına dönmese bari ? gidip komisyon da konkordato ilan etmesin de ?
  7. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Safra kesesi, karaciğerin zaten hali hazırda ürettiği safra sıvısını taşıyor. Yani alınsa da karaciğer bu sıvıyı üretip gerektiğinde onikiparmak bağıraağına bırakıyor. Yani Allah korusun bir uzvunuz ya da hayati bir organınızın alınması gibi düşünmeyin ? bademcik ameliyatı gibi daha çok,varlığı illa ki faydalı lakin iltihabı zorlayıcı... Söylediğiniz gibi sırta vuran ağrılar varsa ve hekim "alsak iyi olur" diyorsa ben ameliyat olun derim. Genelde 3 delik açılarak laparoakopik kapalı ameliyat yapılıyor ama arada organlar birbirine yakınsa kapalı gerekiyormuş. İnanın çok kolay geçti ki bende iltihap olmasına rağmen. Ameliyattan sonra hemen bir 10 dakika sonra uyandım, birkaç saat sonra da kalkıp yürüdüm ? durum böyle ??
  8. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam sağlıkçı değilim ama safra kesesinden yeni ameliyat oldum. Geç bile kalmışım, taş vardı, iltihap da olmuş, karnım şişiyordu, iltihap yüzündenmiş. 5mm ve altında olduğunda kanalı ya da 12 parmak bağırsağını tıkayabiliyor ve pankreatite (babam bu hastalıkla savaşıyor) kolesistite, hatta daha kötüsü kansere yol açabiliyor. Taş alınabilecek şartlardaysa (hekimler ne derse o tabii ki) safra kesenizle birlikte alınıyor ve inanın hiçbir sorununuz kalmıyor. Aylarca beni öahvetmişti, ağrılar, şişlik, her yemeğin dokunması ? şimdi çok şükür mükemmelim ???
  9. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Gözünüzden de birşey kaçmıyor ? MEB'den ihraç edildim üstad, imza yanlış, öyle kaldı, üşendim. Çok da önemsememiştim ?
  10. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Beni 1 buçuk sene önce aradılar MEB'de son çalıştığım ilçe milli eğitimden "hocam yeriniz sizi bekliyor inşallah hayırlı haberler yakın, biz hepimiz olumlu yazılar yazdık" dendi, deyiş o deyiş ? Birkaç ay önce yine teftiş kuruluna bşr yazı göndermişler istek üzerine, yine olumlu olmuş ama bekliyoruz herkes gibi ? Hep diyorum geç olsun lakin olumlu olsun inşallah ???
  11. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Aracı kuruluş, emtia sahibinden fazla kazanıyor iddiası ?? peki. Sustum ? sahiden su götürmez bir gerçek var, bu ülkede susmak en iyisi ??? Saygılarımla. ?
  12. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Aldı tamam ne oldu? Kimin petrolünü kime taşıyor? İkinci diploma Dış Ticaret ve Lojistik Yönetimi ? biliyorum yani nacizane bu işleri. Bakın konuyu kapatıp diyorum ki dileyen herkesin yolu açık olsun ? ben, şahsen, kendi adıma bir hükmet bana küstü diye 1000 yıllık vatana küsmem, buradayım. Günlük kazanırım, kitap çeviririm, tercümanlık yaparım komisyonu beklerim. Döndüğümde de toplu paramı alır dilediğim işletmeyi kurarım iki iş de işlemeye devam eder. Keser döner sap döner... ?
  13. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Leviathanderdim tartışmak değil lakin benim de nacizane bildiklerim mevcut. Siz Avrupa iyi diyor ve gitmek istiyorsanız yolunuz açık olsun (masleğiniz ve dil seviyenizi de bilmiyorum ama...) bana da kart atarsınız başınızda sombrero elinizde alkollü/alkolsüz mohito beni çaylatırsınız ödeşiriz ???
  14. ImJack

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Şaka olduğunu düşünüyorum ? adamlar coronada bizden çok daha fazla etkilendi. Fransa kıyısı olmadan Doğu Akdeniz petrol ve türevleri arama çalışmalarına karışıyor bizde yok onlarda da olmasın diye. ABD, Çin'e ekonomik olarak hunharca saldırıyor, ekonomistler Huawei için bile 1 sene süre biçiyor. İtalya topu attı sesi bile çıkmaz oldu. Yunanistan batalı 5 sene oldu. Almanya milletine yetiremediklerini paylaşamamak için son hamlelerle Yunanistan'ı göçler için tampon bölge yaptı. Almanya, Fransa, İtalya ve İngiltere forumdaki üye sayısından fazla dostum ve akrabam var ? tamam a haberci değiliz de gündeme uzak da değiliz çok şükür ???
×
×
  • Yeni Oluştur...