İçeriği gör

istiridye34 istiridye34

Üye
  • İçerik

    6
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

2 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 22. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Diğer

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. şu sıralar düşebilir , ben hesapladım UYAP'a düşmesi yaklaşık 60 gün sürmüş.
  2. @Badi Ekrem hocam peki istinaf başvurusunu ne zaman yapmıştınız? tahmini sonuçlanma süresi hakkında bir bilginiz var mı? 6 ay diyen de var, en az 1 yıl diyen de var. bir de takibini yine e-devlet UYAP üzerinden yapabiliyor musunuz? ben 2-3 gün önce başvuru yaptım, henüz edevlete düşmemiş.
  3. hocam teşekkürler. şu konuda bilginiz var mı acaba? idare mahkemesindeki davam e-devlete önceki gün düştü, tarafıma tebliğ edilmesi 10-15 gün sürer sanırım. ben istinafa başvuru yapmak için bana tebliğ edilmesini beklemek durumunda mıyım? tebliğ yapılmadan istinafa başvuru yapabilir miyim acaba?
  4. merhaba arkadaşlar; bugün itibariyle 22. idare mahkemesindeki davama red kararı çıktığını edevletten öğrenmiş bulunmaktayım. istinaf için dilekçe örnekleri verilmiş, bunlardan birini düzenleyip göndereceğim inşallah. yalnız şu husus aklıma takıldı, çok önemli mi bilmiyorum ama dilekçe örneklerinde alttaki şekilde başlık atılmış; Ancak ben ankara dışında başka bir ilin idare mahkemesine başvuru yapacağım. dolayısıyla bunu dilekçede belirtmeme gerek var mı yoksa olmasa da olur mu? yani koyuyla yazdığım kısma gerek var mı? ANKARA BÖLGE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI’NA Sunulmak Üzere ANKARA 22. İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA Gönderilmek Üzere KÜTAHYA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA ? benim durumumda olan ( MEB'den ihraç ) bir arkadaşımız, mümkünse dilekçesini paylaşabilir mi? benim kriterlerim; (banka, sendika, dernek, cihan medya) bir de, MEB hakkımda çıkardığı özet bilgi yazısında sadece banka ve sendika ile ilgili kısımları doldurmuş. bunun haricinde dernek yardımı, cihan medyaya para ödemesi gibi işler için herhangi bir makbuz,fatura vs. sunulmamış. özet bilgi raporunda bu alanların karşısı boş ve hiç temas edilmemiş. (sadece bank asya ve aktifsen. belirtilmiş) diğer iki husus OHAL kom. raporunda belirtilmesine rağmen MEB savunmasında bunlara temas edilmemiş. bu durumda ben de savunmamda sadece bankasya ve sendikaya temas etmek istiyorum. diğerlerinden hiç bahsetmezsem doğru olur mu? yoksa ,ohal raporunda belirtildiği için illaki bahsini etmem lazım gelir mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...