İçeriği gör

677 saker

Yeni Üye
  • İçerik

    17
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İletiler bölümüne 677 saker kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Aslan, 28 dakika önce yazdı:

    Merhabalar bugün göreve başladım toplu ödeme için ilçe mem de muhasebe ile görüştüm bir miktar ücret karşılığında maaşları hazırlayıp verecek asgari geçim indirimi ve aile yardımı ile geriye dönük hazırlık ödeneği verilmiyor yazı gelmiş bu ödemeleri alanlardan geri istiyorlar

    Öyle sacmalik mi olur? Asli görevini para karşılığı nasıl yapar memur?


  2. farahzeynep, 27 dakika önce yazdı:

    İade olan kişilerin iade yazısını gördükleri anki mutluluklarini ve neler yaptıklarını çok merak ediyorum. Ailelerine haber verdiğinde ailelerinin yaşadığı mutluluğu çok merak ediyorum. O duyguları en kisa sürede yaşayıp görebilmeyi çok çok çok istiyorum. 7 yaşındaki kızım diyor ki anne sen iade olduğun gün benim bayramım olur diyor ?

    Hiçbirsey yapamıyorsun öylece ekrana bakıp kalakalıyorsun. Bu süreçte o kadar yıpranmış ki duygularımız ne sevinebiliyor insan, ne de üzülüyor. Sanki bir taşa bakar gibi kalıyorsun öylece. İcin doluyor; lanet edesin geliyor çektiklerine. Geride kalan masumlara üzülüyor o an yüreğin ve içinden çıktığın kumpasa doğru dürüst sevinemiyorsun bile. Kızının söyledikleri geliyor aklına “baba sen bi daha polis olma ya tekrar atarlarsa seni” deyişi. Kalakalıyorsun öylece olduğun yerde katılaşmış bir taş gibi bakıyor gözleriniz boşluğa. Bu muydu diye soruyor içinizden bir ses; bu muydu bu kadar acının bedeli. 

    Rabbim tüm masumların yardımcısı olsun.

    • Beğeni 8
    • Üzülme 3

  3. Ümit, 6.10.2019 - 23:05 yazdı:

    Ben kurumdan görüş alındığı haberini aldığımda iade olmuşum gibi heyecanlanmış ve çok sevinmiştim, tamam dedim demekki artık karar verilme sırası bana geldi. 4 gün sonra sistemde kabul kararımı gördüğümde, ne heyecan vardı içimde ne de öyle büyük bir coşku, balkonda sigaramı içmeye devam ederken içerde bulunan anneme seslendim ve anne iade olmuşum dedim sadece. Bazen komisyon sayfasını açıp kabul yazısını tekrar okuyorum ve yüzümde bir tebessüm beliriyor. Kabul yazısını gördükten sonra milli eğitimden arayıp başlatma için davet etmelerini beklemek daha sabırsızca bir şey, 2 hafta sürüyormuş bu süreç. İnşallah tüm mağdurlar en kısa sürede iade olur hep bunu diliyorum. 

    Rabbim bize de nasip etsin inşalllah o günleri! Rüya gibi geliyor. İnsanın adının onurunun temize çıkması kadar güzel bir duygu yokmuş dünyada. Çektiğimiz çekilen her acının tarifi yok. Ben de aranmışım kurumdan. KYOK alalı 1 ay kadar oldu. İade olacağımı Ümit ediyorum ama o anki sevincim aynı sizin gibi olur sanırım. Buruk ama şaşırtıcı. 
    Rabbim masumların koyucusudur.

    • Beğeni 1
×
×
  • Yeni Oluştur...