İçeriği gör

şevketlu

Yeni Üye
  • İçerik

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

43 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Kurum Kanaati
    Muhaliflik
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. şevketlu

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    forumdan gidişine de kimse güzelleme yapmasın lütfen. Burayı da fetö, pkk vs forumu olarak görüp "benim onların arasında ne işim var, komisyondaki dosyam incelendiğinde burada olduğum anlaşılırsa başıma bela olabilir" düşüncesiyle gitmiştir düşüncesindeyim. Bu konu kapansın ve lütfen tek derdimiz yaşadığımız mağduriyet olsun. Yaşadıklarımız kolay şeyler değil. bizi savunanlara haksızlık etmemiz, ötekileştirmemiz zulme uğrayan insana yakışmaz.
  2. şevketlu

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bilinmelidir ki ülkemizde ne yazık ki kendi görüşünde olmayan insanlara terör yaftasında bulunmak haddinden fazla arttı. Bu üyemiz de sempatizana, hatta meclise seçimle gelen ve anayasaya uygun kurulan, milyonlarca seçmenden oy alan parti, üye ve seçmenlerine terörist diyor. Kendi düşüncesi olduğunu da belirtmiyor. Kanunda teröristin de sempatizanın da tanımı mevcut. Bu üyemiz ne yazık ki bir yerlere yaranmak için böyle konuşuyor. Sorsan hükümet ve devlet kavramlarının da aynı olduğunu zanneder. Kendini it izindeki at izi zannediyor. Sırf bundan dolayı herkese terörist demek ne kadar doğru? Onun yaptığı hesabın sonucu şunu doğurur. Ülkede aileleri ile beraber fetöden 10 milyon, pkkdan 20 milyon, dhkp-cden 10 milyon, ışid ve diğer terör örgütlerinden 5 milyon terörist var. Yani ülkenin yarısından fazlası terörist. Söylemiyle suç işlediğinin farkında değil. Bir de emniyet mensubu olacak. Polis okulunda aldığı eğitim arasında terörist-sempatizan ayrımını öğretmediler mi? Hele ki bir partiye oy verenlere de terörist demek ne bileyim. Ki konumuz da bu değildi. Khklıları savunan ve insan hakları savunucusu olan biri hakkında mensup olduğu partiden dolayı terörist dedi. Siyasetin özü bu değil mi? Bir partiden istifa eden rahatlıkla diğer partiye geçiyor. Bahse konu şahıs hükümet partisine geçince teröristliği bitiyor mu ona göre merak ettim doğrusu. Tek derdim şu. Burada herkes zulme uğradı ya da zulme uğradığını düşünüyor. Zaten sesimizi duyuramıyoruz en azından kamuoyunda gündem olmak adına konuşan adamlara laf edilmese ya. Khklılar hakkında gündem yaratan kaç kişi var? Gergerlioğlu terörist, kılıçdaroğlu dinsiz, akşener fetöcü, cihangir islam dinci, davutoğlu ve babacan eskiden onlardandı vs diyerek khklılar için gündem yapan insanlara hakaret etmek zulme uğrayan bir insana yakışmaz. Yaranarak iade olacağını kimse düşünmesin. Yukarıda yazanlar var pek bilgim yok ve şahit olmadım ama paran varsa fetö borsası varmış diyorlar. Git kredini çek ve iade ol. Şu dönemlerde khklılara destek çıkan bir kaç insana da laf etme.
  3. şevketlu

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Diyelim ki bu adam önümüzdeki seçimde cumhurbaşkanı oldu. Ya da ne bileyim yeni kurulan hükümette içişleri bakanı oldu. Sen yine de ona terörist diyebilecek miydin? O yürek var mı? Kim ben daha vatanseverim dediyse o daha çok ağlattı ülkenin anasını.
  4. şevketlu

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    khklıları savunan, insan hakları savunucusu olan birine terörist demek de ne bileyim? 6,5 milyon seçmene ve ailesine komple terörist demek bir khklıya yakışmıyor. Burada kimse kendini vatansever olarak tanımlayıp ülkede yasal yollarla duran insanlara "devleti milleti sevmeyen" olarak tanımlamamalı. Sırf komisyondan gelecek kararın olumlu olmasını beklerken aman yanlış bir şey demeyeyim demek komisyondan red alanlara da aynı gözle bakmaktır emin olun. Bu zihniyet her zaman var ve komisyon ve diğer üst mahkemeler red verince gelen gidene sövecek. Ülkenin kanunlarının terörist demediği insana terörist demek çıkar doğrultusunda hareket ettiğinin en büyük kanıtıdır.
  5. şevketlu

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sanırım EGM eski personelisin ve terör-terörist tanımını hala bilmiyor sempatizana da terör yaftası vuruyorsun. Sana terörist gözüyle bakan insanlardan ne farkın kaldı.? Tam da bahsettiğim modele uyuyorsun fazla uzağa gitmeye gerek yokmuş. Git sempatizanın tanımını öğren sonra tekrar konuşalım. Zulme uğradığın yetmemiş gibi hala insanlara terörist diyerek zulmediyorsun. Sana da 15 temmuz haini, vatan haini diyor aynı kafa.
  6. şevketlu

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ve şunu da unutmamalıyız ki şu an her birimiz kanunlarda terörist olarak görünüyoruz. Hatta bir teröriste uygulanmayan yaptırımlardan fazlasına muhatap edildik. Öğretmen, doktor, imam hatta polis-asker olmak bile terörist olmaya engel değilmiş bunu öğrendik. Bu yüzden bazı şeyleri anlamak için başımıza gelmesine gerek yokmuş. Empati yapmak normal hayatta gereklidir ve ne yazık ki şu an empatiden çok yaşayarak tecrübe ettik ki her terörist denilene terörist demeden önce yaptığı fiiliyata bakmak gerekir. Hele ki şu dönemde, en ufak tartışmada bile karşıt görüşte olan insana ya terörist ya da vatan haini deniyor.
  7. şevketlu

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Birçok kişinin buna destek vereceğini sanmıyorum. Sonuçta kendisi terör partisinde milletvekili! İnsan hakları savunucusuymuş da kim takar. Açıktayken aman yanlış birsey yapmayayım da iade olayım düşüncesinde olup herkese terörist diyen, kendisi de ihraç olunca yazıklar olsun vs yazıp zulmün sadece kendisine uğradığını düşünen bir çok khklı gördü bu gözler. Yıllarca milliyetçi duygularla polislik yapıp hapisteyken şeker hastası adama bir bardak su reva görüldü. Başka koğuşlarda da c.evi tarafından verilmeyen temel ihtiyaçları yan koğuşların duvarından fırlatan müebbet almış teröristler duyduk. Polis olduklarını bile bile yardımcı olmuşlar. Ölümlü dünya. Bazen insanlığı terörist diye yaftalanan insandan görüyorsun..
×
×
  • Yeni Oluştur...