İçeriği gör

SMİLE

Yeni Üye
  • İçerik

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

46 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Milli Savunma Bakanlığı
  • Kriterler
    Ankesör
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. SMİLE

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Gözünüz aydın, sizler , adına çok sevindim. Hayırlı olsun. Hayırlı olsun, gözünüz aydın.
  2. SMİLE

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. FETÖMETRE denilen saçma salak bir uygulama nedeniyle bunları yaşıyoruz maalesef. @altuğ karar tarihi nisan sonu, benim göreve başlama yılım 1990 , tek avuntum ve de en büyük avuntum emekli olabildim.
  3. SMİLE

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ohal Komisyon Kararı elime ulaştı. Karar No: 2021/16356. Karar ile; Ardışık arama ile görevden uzaklaştırılıp, gözlatına alınarak, aramaların sadece ve sadece annesini arayan çocuk olduğunun tespiti sonucu hakkımda KYOK verilip serbest bırakılmam ve daha sonrası Kuvvete ilgili kararı ulaştırmamı müteakip, tarafıma artık atama bekleyin denilerek başka sebep bulunamayıp 701 sayılı KHK ile ihrac edilmemin gerekçesi olarak Kurumum tarafından "kamu görevinden çıkarılan amir tarafından iyi sicil verildiği ve erken terfi aldığım" yönündeki kararını maalesef öğrenmiş bulunuyorum. Görevden uzaklaştırmamı gerektirecek olayın sözde ardışık arama olduğunu biliyordum. O tarihe kadar hakkımda hiç bir şey bulunmazken sözde ardışık arama olayını bahane ederek görevden uzaklaştır, arkasından personelin temiz olduğu anlaşılsın ama sen göreve döndürme ve ihraç etmek için bahane bul. Kanlarınız kurusun.
  4. SMİLE

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @korkmaz244 ARAMALAR CEP TELEFONUNA DEĞİL EVİMİZİN İNTERNET HATTININ BAĞLI OLDUĞU SABİT HATTA YAPILAN ARAMALARDI, ODA BENİM ÜZERİMEYDİ.
  5. SMİLE

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    FORUM SİTESİNİ ÜYE OLMADAN UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORDUM. 701 KHK İLE DzKKLIĞINDAN İHRAC EDİLDİM. SEBEBİ BENİM BİLDİĞİM ( HOŞ BAŞKA BİLDİĞİM BİRŞEYDE YOK YA), 2010-2011 YILIDA GÖREV YAPTIĞIM YERDE İLKOKULA GİDEN 9 YAŞINDAKİ OĞLUMUN HER TENEFFÜS ARASINDA ANNESİNİ ARAMASI OLDUĞUNU 2018 YILINDA GÖZALTINDA ÖĞRENDİM VE İFADEMLE BİRLİKTE KYOK ALARAK 6. GÜNDE SERBEST BIRAKILDIM. MÜTEAKİBEN KUVVETİ ARADIM ATAMA BEKLEYİN DENİLDİ, BEN ATAMA BEKLERKEN 701 SAYILI KHK İLE MAALESEF İHRAÇ EDİLDİM. İHRAÇ SONRASI OHAL KOMİSYONUNA MÜRACAAT ETTİM, ARADAN YAKLAŞIK 3 YIL GEÇTİ KABUL KARARI ÇIKAR DİYE BEKLERKEN BAYRAM SABAHI KOMİYON SAYFASINA BAKTIĞIMDA RET KARARIMI GÖRDÜM. İÇİM YANDI BURKULDU, ÜZÜLDÜM, MADEM RET VERİLECEKTİ BU BEKLETME NE İÇİN ANLAYAMADIM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK, MEVLAM BÜYÜK. SIRA GELDİ İDARE MAHKEMESİNE, BAKALIM KARAR NE ZAMAN TEBLİĞ EDİLECEK BEKLEYİP GÖRECEĞİM.
×
×
  • Yeni Oluştur...