İçeriği gör

Eylul14

Üye
  • İçerik

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

5 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Eylul14

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bylock bile böyleyse sendika banka neden hala iade olmuyor. 6 sene oldu ya bir taraftan da ekonomi vurdukça vuruyor. Karı koca ihraç aileler destek olmasa napardık hiç bilmiyorum. 36 yaşındayız hala ailemizin eline bakıyoruz.
  2. Eylul14

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ben gidip kurumumdan elden aldım milli eğitim bakanlığından. İhraç olduğum yerdeki adrese yollamışlardır galiba bulamadım, Ankara'dan elden aldım. Hangi bakanlığa bağlıysanız bir sorun.
  3. Eylul14

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim. Kurum görüşü bilgim yok. Karar 2021 ağustosta belli oldu eylülde idareye dava açıldı. Sürekli beraat ve takipsizlik alanların döneceğini söylüyorlar muhalefet ve bu iktidar ben ona takıldım. Bizim durumumuz nedir neyiz
  4. Eylul14

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Mahkemeyle çözecekler ne demek? 6 senedir haklarında hiçbir şey yapılmayan bir sürü kişi var. Sadece komisyondan Red aldık. Ona da yeni sıra geldi 5 sene sonra. İdare mahkemesi de kabul etmiyor. Bize hangi mahkeme bakacak. Takipsizlik kararı yok, beraat yok hiçbir şey yok. Bize nasıl bir prosedür uyguluyacaklarmış merak ediyorum. Muhalefet partileri de aynı şeyi söyleyip duruyor. Takipsizlik beraat alanlar.... Biz napalm bir 6 yıl daha mı bekleyelim? Bu mahkemelere kaldıysa işimiz ki idare mahkemesinden başka gidecek bir yerimiz de yok şu an için. Sadece takipsizlik beraat ya hiçbir işlem olmayanlar?
  5. Eylul14

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yukarıda sordum ama cevap gelmedi arkadaşlar red alanlara cumhuriyet başsavcılıkları tarafından soruşturma açıldığı yazıyor mu komisyon kararında. Bank ve sendikadan red almıştım.
  6. Eylul14

    Komisyon Ret Kararı Alanlar Forumu

    Ben de red gördüm banka ve sendika. Yalnız istanbul cumhuriyet başsavcılığı tarafından üye olmak propaganda yapmaktan soruşturmam varmış sizde de var mı? Beş yıldır ilk defa böyle bir şey görüyorum.
  7. Eylul14

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Babama vekalet verdim MEB den elden aldı. Fotoğraf yollamış ama net değil. Bilgi veremiyorum o yüzden. Karar temmuzda verilmişti.
  8. Eylul14

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar, bugün karar sonucu ulaştı banka ve sendika yzıyor red sebebi ve İstanbul cumhuriyet başsavcılığı tarafından propaganda yapma sebebi ile soruşturma olduğu yazıyor. Acaba bu soruşturma herkeste mi yazıyor? 5 senedir bu konuyla ilgili bir şeye rastlamamıştım açıkçası ürktüm neyin nesi diye.
  9. Eylul14

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba iki ay önce belki de daha fazla oldu komisyon kararım elime ulaşmadı. Muhtarlıkta da yok. Nasıl öğrenebilirim ne yapabilirim nerde bu karar? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  10. Eylul14

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba komisyon karararının elimize ulaşma süresi ne kadar. 672 MEB bayramdan önce ret kararını gördüm neredeyse bir ay oldu ama hala ulaşmadı. Nereye sorabilirim bu durumu?
×
×
  • Yeni Oluştur...