İçeriği gör

Kılıçdede

Yeni Üye
  • İçerik

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

2 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    İdari İhraç (OHAL Sonrası)
  • Kurum
    Milli Savunma Bakanlığı
  • Kriterler
    Tanık
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İfade

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Merhabalar teşekkür ederim cevabınız için. İdare 2019 ocak ayında savunmamı aldığını söylüyor. Hakkınızda adli işlem olmuş bunu anlat gibilerinden bir yazıydı. Ama 7 gün süre verilmişti. O savunma halen geçerli oluyorsa evet savunmamı aldılar. Bana yapılan tebliğde 375 sayılı kanun gereği ihraç edildiniz demiş. Ama yazıyı istediğimde yazı tarafıma verilmedi. Arkadaştan öğrendiğim kadarıyla herkese yollanan taslak metin var yazının içinde. İltisaklı olduğu değerlendirildiğinden ile biten cümleyi koymuş yani kanunda geçen metin. Şuan galiba ben iptal davası açacağım sonucunu bekleyeceğim Kağıt elimde değil malesef yazıyı istedim vermediler gizli gizlilik derecesinde diye. Tebliğ kağıdı var elimde orada da 375 sayılı kanundan dolayı ihraç edildiğim yazıyor. Felan dedim evet çünkü tam yazan metni bilmiyorum bildiğim şey herkese aynı metin yazıp ihraç ediyorlar. Forumda keyfilik diye bahsettiğiniz cümle. Bu arada savunmamı 2019 ocakta almışlar ama orada ne ile suçlandığım değil başından geçen adli soruşturmayı anlat diye savunma verilmişti
  2. 375 sayılı kanuna göre ihraç edilmişim. İltisaklı olduğu değerlendirilen felan yazıyor
  3. Teşekkür ederim, yardımcı olmak istediğinizi anlıyorum ancak söyledikleriniz bana hiçbir şekilde uymuyor bu durumda olup yazdıklarınızı okuyanlar ohal komisyonu felan araştırabilir. Şu dönemde o kadar bilgi kirliliği var ki insanlar artık ne yapacağını şaşırıyor. O yüzden bilen birinin yardımcı olmasını isterim. Kendinize iyi Bakın hakkınızı helal edin.
  4. Bakan onayıyla ihraç oldum ben. Ayrıca gözaltına alındığımı, ama iddianame beklediğimi de yazdım. Ohalle ne ilgisi var? Bilmeden okumadan yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen
  5. Henüz tebliğ yapılmadı bu hafta içinde yapılacak. Peki bu açtığım davadan bahsedeyim mi sizce? Sicil iptal davası açtığımda savunma olarak 2012-2016 arası sicilleri yüksek olduğundan fetö irtibatlı olduğuma değinmişler ancak o sicilleri veren amirler hakkında soruşturma yok ve görevlerine devam ediyorlar. O dönemde bir cezam var ve cezayı veren (sicil vermedi bu kişi) ihraç edildi. Bundan bahsetmek gerekir mi?
  6. Sayın @Aklimamerhaba bir sorum olacaktı. Ben 2.5 yıl önce gözaltına alındıktan sonra 1 yıl GGU oldum ardından göreve başladım. 1.5 yıldır görevdeydim ta ki 2 gün önce ihraç olana kadar. Hakkımda iddianame hazırlanmadı henüz yaklaşık 33 aydır. Ben bu süre zarfında gözaltı sürecinden önce amir Sicilimi 60ın altında verdiği için dava açtım MSB aleyhine ve kazandım. Geçen ay karar kesinleşti. Bu karardan sonra keyfi olarak ihraç edildiğimi de düşünüyorum açıkcası. Ayrıca kurum savunma da göndermedi. Savunma alınmadan ihraç olmuyor diye biliyorum. Şimdi benim nasıl Bir yol izlemem gerekir?
  7. Arkadaşlar merhaba, 2.5 yıl önce gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakıldım. Daha sonra kurum 1 yıl GGU verdi. Bir yılın ardından göreve döndüm. 1.5 yıldır da görevimin başındaydım. Ta ki dün ihraç edilene kadar. Bu süreçte iddianame halen hazırlanmadı. İhraç etmeleri için savunma alınması gerekiyor diye biliyorum. Bu savunma benden alınmadı. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz?
×
×
  • Yeni Oluştur...