İçeriği gör

672magduru

Yeni Üye
  • İçerik

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

672magduru | Son Ödül • Kasım 1 2021

672magduru • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

47 İyi

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese merhaba. İade olduktan sonra devlet bankasından kredi çekebilen oldu mu? Vakifbank bize kredi vermemeye uğraşıyor gibi geldi bana. Eşimden göreve dönme yazısı istediler. 4 Kasımdaki kararname ve göreve dönme yazısını verdik. 3 gün bekletip bu sefer de göreve dönme yazısının bugüne ait olması gerekiyor dediler. Başına benzer durum gelen var mıdır
  2. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Peki bu agi için davada bir zaman aşımı var mıdır büken var mı?
  3. 672magduru

    Milli Eğitim Bakanlığı İadeleri Forumu

    14 Ocakta yatmış hocam az önce baktım. Daha 10 güne yakın bir süremiz varmış. Bize mem in yolladığı dilekçede sadece yasal faizin yatirilmayacagi bildirildi. Ona istinaden dava açacağız. Rehber öğretmenlikten dolayı ek ders yatti.
  4. 672magduru

    Milli Eğitim Bakanlığı İadeleri Forumu

    Hocam biz sizin yolladığınız dilekçe örneğini verdik toplu maas için içinde ek ders yasal faiz vs hersey vardı. Para yattı ama dekontta maas ödemesi yazıyordu sadece. İlçe milli eğitim para yattıktan 20 gün sonra yasal faiz ödemesi yapamayız diye ilk ve tek dilekcemize cevap verdi. Yani bizim talebimizi cevabı geç veren bir mem var.
  5. 672magduru

    Milli Eğitim Bakanlığı İadeleri Forumu

    Musa Hocam bizde durum şöyle gerçekleşti. Para hesaba yattı 2 aydan fazla okdu maas ödemesi açıklaması ile ama faizi odemeyeceklerini neredeyse 1 ay sonra dilekçe ile bildirdiler. Bordro istedik onu da vermediler. Biz ilk dilekçeyi yasal faizle bordrosu bir şekilde istemiştik ama süreç böyle gelişti. Bizim hakkımız yanmış olur mu
  6. 672magduru

    Milli Eğitim Bakanlığı İadeleri Forumu

    Bu 60 günlük süre neye göre belirleniyor. Paranın yatmasına göre mi resmi yazının bize tebliğ tarihine göre mi. Bilen var mı
  7. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Aralik ayının başında göreve başladım.mali haklar için dilekçe yazdım ara ara gidip milli eğitime takip de ediyorum. 10 gün önce tüm haklarınız faizi ile ödenecek diyenler dün sadece maaş ve ek dersi onları da faizsiz alacaksınız dediler. Faiz için nasılsa mahkemeden alırsınız merak etmeyin denildi. Ek ders hesaplaması da hala yapılmamış bunu da öğrendim. İhraç edildigim kuruma yazı yazılıp ek ders hesaplaması istenecekmis 61 aylık . İşi yavaslatmayi bilerek mi yapıyorlar anlayamadım. Eşim gidip muhasebe bölümünü basıp ağzına geleni soyleyecekti zor ikna ettim.
  8. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Gidip konuşup Bafra ya atamami sağladım arkadaşlar. Dava mi açayım yoksa buna gerek kalmadan bafraya mi atarsınız dedim. İstediğim oldu çok şükür
  9. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Anlamadığım vali kanundan üstün mü? Danıştayin bu konuda kararı var eski kadrosuna atanmalı diye. Seçme hakkı bir yana dediğim gibi eski okulumdan 30 evimden 70 km uzaktaki ilçeyi gösteriyorlar.
  10. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yarın bir kez daha Samsun Milli Eğitime gidip uzak ilçeye atanmamak için ne gerekirse yapma kararı aldım. Gerekirse hakkım olan eski kurumuna atayın ama bana ceza gibi atama yapmayın diyeceğim. Umarım sonuç alabilirim.
  11. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın hocam eşim birkaç yerden araştırdı hem KHK da hem de anayasa da hak ihlaline bağlı olarak isterse ihraç edildiği kurumda başlayabilir diyor. Bunlar "biz sizi koruma adına eski okulunuza vermiyoruz" diyip beni okulumdan 30 km daha uzaktaki ilçeye yollayarak beni korudukları ya da bizim hicbir şeyden haberimiz olmadığını zannediyorlar. Pazartesi bir Kkez daha gidip gerekirse tüm yetkililerle konuşacağım milli eğitimdeki ve ilgili kanun maddelerini de göstereceğim ki bilsinler dava açacağımı.
  12. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bunu direkt şube müdürü söyledi.
  13. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Beni evimden 40 km uzaktaki okulda çalışırken ihraç ettiler. Şimdi 75 km hatta 90 km uzaktaki okulda göreve başlatacaklarını söylüyorlar. Bu hak kaybının önüne nasıl geçebilirim. 3 Tane ufak çocuk var. Eşim de öğretmen. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz fazla sevindiniz bu kadar yeter dediler resmen.
  14. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @altirana kurum görüşünden haberim yok hocam. İlk üyeliğim yoktu. Bugün milli eğitime gittik kararnamenin geldiğini atamanın komisyonca yapılacağını belirttiler. Eski kurumumdan 25 30 km daha uzak olan ilçelere de atama yapabileceklerini söylediler.
  15. 672magduru

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aysegul Oz sendikadan istifa etmiştim hocam ocak 2016da. Toplam üyeliği hatırlamıyorum
×
×
  • Yeni Oluştur...