İçeriği gör

Berika

Üye
  • İçerik

    6
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

6 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Merhaba arkadaşlar Geçen hafta araştırma merkezi il çalışma grubunda görevime başladım.En son derece kademem 2/1 gösterge 2200 iken (2017 yılı) bakanlık atamamı yaparken 3/3 1600 gösterge üzerinden yapmış.Valilik ve Son görev yerim “2/1 olduğunuzu burada yanlışlık yapıldığını, ancak atanmam 3/3 üzerinden geldiği için maaş ve geçmişe dönük maaşlarımı buna göre yapmak zorunda olduklarını” söylediler.Bugün hatanın düzeltilmesi için dilekçe yazacağım.Merak ettiğim burada gerçekten maddi bir hata mı söz konusu, yoksa hizmet sınıfı değişikliği vb, gibi hak kaybı ihlali oluşturan hukuksal bir yorumlama hatası mı sözkonusu? Benzer durum yaşayan varsa Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?Bir de yukarıda mesaj yazan arkadaşın bahsettiği Whats Up grup varsa nasıl eklenebilirim?
  2. Çok teşekkür ederim.Evet normalde o şekilde olması gerekiyordu.Ancak mevcut kadro dolmuş Ankara için.Konuya çok da vakıf değilim.Seçtiğimiz il valiliklerinden nereye atanırsak orada çalışacağımız söylendi, başka da bir bilgi verilmedi.Sanırım sonlara kaldığımız için böyle oldu.
  3. Dün Ankara Valilikten aradılar, bugün sizi bekliyoruz , gelirken bilgisayar sertifikanız bilgisayar dersi gördüğünüze dair varsa üniversite transkript yanınızda getirin “ dediler.Gittim toplam 5 dakika bile sürmedi.Ankara dolu olduğu için Ankara dışında 2 il seçtirdiler.İstediğiniz yeri seçebiliyorsunuz..Sizi tayin yeriniz belli olduğunda içişleri bakanlığından arayacaklar dediler.Benzer durumda olanlar gitmeden önce istedikleri yerleri belirlerse iyi olur.Yoksa 5 dakikada çok sağlıklı bir karar alamayabilirsiniz.(Bilgilendirme amaçlıdır.)
  4. Çok teşekkür ederim.Evet 2021 Aralık.Ankara’da ikamet ediyorum, Ankara’yı tercih edebilecek miyim? Daha önce Araştırma Merkezi’nde başlayanlar memnunlar mı? Bu yeni süreçte bizleri neler beklediği ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
  5. Herkese merhaba, 679 KHK, kriter yok, adli idari soruşturma yok, 3 Aralık komisyon kabul.EGM başkomiserdim.Bugün burada paylaşılan telefon numarasını aradım, bir gelişme var mı diye.”Araştırma merkezi, hayırlı olsun, içişleri bakanlığı personel genel müdürlüğü’ nü arayın dediler.Aradım verilen telefon numarasını açmadılar.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor? Yardımcı olur musunuz?
×
×
  • Yeni Oluştur...