İçeriği gör

NARUTO

Yeni Üye
  • İçerik

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

9 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    İdari İhraç (OHAL Sonrası)
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Ankesör
    Tanık
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Yerel İdari Mahkeme

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. NARUTO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese merhaba kıymetli kader arkadaşlarım. Yeni yılda bu suçlamadan hepimizin kurtulmasını ve hakkımızı geri alabilmemizi diliyorum inşallah. Benim iki sorum olacak. Yerel mahkeme 4y2a ceza verdi istinaf itirazımi reddetti, dosya geçen hafta Yargıtay'a gitti. İlerleyen zamanlar farklı emsal kararlar çıkarsa bunları dikkate alarak Yargıtay ek dilekçe ile talepte bulunabilir miyim. Birde bu cezayı etkin p hükümlerinden en üst sınırda verdi. Buna göre Yargıtayin cezayı çok bulup bozma ihtimali nekadardir
  2. NARUTO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kıymetli arkadaslar İstanbul 24. Ağır ceza mahkemesinde yargılanıp beraat alan varmı aramızda?
  3. NARUTO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam bu adlı yardıma danistaya veya yargiyataya itiraz aşamasında dilekçede bahsetsek oluyormu acaba
  4. NARUTO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçmiş olsun kardeşim bende bir İKM li olarak aynı durumu paylasiyorum. Haziran ayında direk ihraç edildim. Mahkeme oldu ardışık arama kaydı vardı. Bilirkişi örgütsel arama yok diye rapor tuttu. Ama nafile 4 y 2 a ceza verdiler hemde 10 dk içinde. Ve bu mahkemenin aynı durumdan beraat kararlarida var halbuki. Nasıl bir adalet anlayışları varsa anlamak mümkün değil. İnşallah üst mahkeme vicdanlı incelerde bozar ümidi ile bekliyorum. Geçmiş olsun kardeşim bende bir İKM li olarak aynı durumu paylasiyorum. Haziran ayında direk ihraç edildim. Mahkeme oldu ardışık arama kaydı vardı. Bilirkişi örgütsel arama yok diye rapor tuttu. Ama nafile 4 y 2 a ceza verdiler hemde 10 dk içinde. Ve bu mahkemenin aynı durumdan beraat kararlarida var halbuki. Nasıl bir adalet anlayışları varsa anlamak mümkün değil. İnşallah üst mahkeme vicdanlı incelerde bozar ümidi ile bekliyorum.
  5. NARUTO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Şimdi mahkeme den çıktım hakim örgüt evinde 1.5 yıl kaldım diye 4 y 2 a ceza verdi. Bunun itiraz süreci nasıl olur. Bilgi verebilir misiniz.
  6. NARUTO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bölge idare mahkemesinin " kesin olarak" karar verildi. Dediği karara itiraz edemiyor muyuz. İki günde karar veren bölge adliye mahkemesinin itirazı olması gerekmez mi.
  7. NARUTO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bu nasıl iş anlamadım. Ben yd için İst 13. İdareye dava açtım 2 ay olmadan ret aldım. Temyiz istedim. Bu ay 12 sinde İst 2 idri dava dairesine gitti dosya ayın 15 de ret verdiler. Bu işler bukadar hizlimi yoksa banami torpil geçiliyor anlamadım. Yorumlara bakıyorum 1-2 yıl süren var. Şimdi Danıştay için ne yapmam gerek.
  8. NARUTO

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bende yeni ihraç oldum. İdare mahkemesine dava açtım tahmini nekadar sürer ve cevap vermeleri. Bilgisi olan varmı
×
×
  • Yeni Oluştur...