İçeriği gör

hakannn

Üye
  • İçerik

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

4 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Araştırma merkezi iptali sonrasında emniyete iadesi gerçekleştirilip istediği ile tayin olan var mı aranızda? (Emekliliğine 5 yıldan daha az sürede kalanlarda)
  2. hakannn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aklima Kurumun (EGM veya TSK) BİM den başka itiraz edeceği makam kaldı mı, BİM son kesin kararı mı verdi bizler için? 7 yıla yakın bir bizi bu süreçte çok mağdur ettiler. OHAL dahi kabul kararı vermesine rağmen kurumlar mağduriyeti devam ettirdi. 2023 Ocak ayında da Anayasa mahkemesi 7075 sayılı kanunun belli başlı fıkralarını iptal ederken. Haksız yere ihraç etmelerinden dolayı tazminat talebinin de önünü açtı. Kuruma bu süreçte mağduriyetler açısından tazminat talebinde bulunanlar var mı sizin bildiğiniz? Bu arada hayırlı olsun
  3. hakannn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aklima İçişleri bakanlığı araştırma merkezine karşı BİM Kararlarını hemen uyguluyor mu? Yoksa hiç uygulamama gibi bir durumu var mı? Biliyor musunuz
  4. @MSA EGM bu dilekçeleri reddetmeye başlamış. AYM kararları geriye yürümez diye. Şimdi ne yapmamız gerekiyor. Bunlar danıştayın kararına dahi bakmıyorlar mı. Bu dilekçeye karşı dava mı açmamız gerek. Zaten ohal komisyonu işlevi sona erdi. AYM gerekçeli kararı dahi OHAL KOMİSYONU sona erdiğinda açıkladı. Bu da mağdurların daha da mağdur olmasını sağlamadı mı. AYM bilerek bu dosyayı ohal komisyonundan sonraya bıraktı.
  5. İçişleri Bakanlığına ve EGM/TSK/vs verdiğimiz dilekçeler red edilirse bu redde yönelik açtığımız davalara bu kararı eklemekte fayda var. Çünkü süreç sanki buraya kadar gidecek.
  6. Araştırma merkezine atanıp da ek göstergesi 3600 a yükselmiş olan var mı? Yoksa bu haktan sadece biz mi yararlanamıyoruz?
  7. 3600 ek gösterge araştırma merkezinde çalışan personellere gelmedi. En azından benim bordromda gözükmüyor. Normal göstergeye 600 artış gösterilmiş (2200 den 2800 e çıkmış) ama emekliliğe yansıyan ek gösterge 3000 de sabit duruyor. Polisliğe geçmezsek 2500 e yakın emekli maaş artışı zammından dahi yararlanamayacağız.
  8. hakannn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aklima Araştırma merkezine iptali için başvurduğumuz idari mahkemeler bu kararın gerekçesini bekliyordu. Ona göre karar verecekleri için. Maksimum 6 ayda karar vereceği dosyaları 1 yıldan uzun süredir dondurmuşlardı. Bu gerekçeli kararın çıkmasından sonra KESİN kararları yavaştan vermeye başlarlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...