İçeriği gör

hakan2525

Yeni Üye
  • İçerik

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

2 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    Diğer
  • Kurum
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı
  • Kriterler
    Ankesör
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Danıştay

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. hakan2525

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın @Aklima derece/kademe ve rütbe ilerlemesi ile ilgili adli bir davanız var ve bu kesinleşmemiş ise düzenleme yapmıyorlar. Şu an bu durumu yaşıyorum.Dosya Yargıtay'da ve personel kanunu 33 ve 85 e göre kesinleşmeden yapamayız dediler. Lehime bir sonuç alabilmek için araştırıyorum.Kanunen bir yol bulursam dava açacağım.
  2. hakan2525

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Adli bir davanız yoksa derece/kademe , rütbe düzeltilir ve rutbenizde başlarsınız. Adli olarak dosyanız varsa beraat ettiyseniz kesinleşmeden hiç bir duzenleme yapılmıyor.
  3. hakan2525

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Evet adlı olarak kesinleşme şerhi istediler.Dosya yargitayda mecburen bekleyeceğiz kesnlesmesini...
  4. hakan2525

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Göreve iade olmakla birlikte göreve başladım arkadaşlar. Derece/kademe ve rütbe durumu ile ilgili kuvveti aradığımda kesinleşme şerhi istiyoruz dediler.Mahkeme özlük haklarının iadesi demiş zaten neyin kesinleşme şerhi? Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? 33 ve 85. Maddeden bahsettiler. Hangi kanuna istinaden kesinleşme şerhi istiyorlar?
  5. hakan2525

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı olsun. Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah aynı durumda olan herkes mesleğine dönecek.Mucadelemiz asla bitmeyecek. Saygılar.
  6. hakan2525

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı olsun aynı cümle başka bir bim kalemi tarafından bana söylenmişti. Kabul kararı aldım bekliyorum. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.
  7. hakan2525

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kkk mı görev yaptığınız yer? Ben de arayıp sordum maaş mutemetine katılış yapmadan yapamıyoruz dediler. Bunun yasal bir prosedürü yok mu acaba?
  8. hakan2525

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba atama yapılmadan nasıl maaşlar yatırıldı hocam?Benimde durum aynı 2 ay oldu atama bekliyorum.Malum bakan Hatay'da olduğu için bekliyor. Son çalıştığınız birlige mi basvurdunuz?
  9. hakan2525

    MSB Araştırma Merkezine Atananlar

    Teşekkür ederim sağ olun.Amin inşallah herkes dönsün işine.. Bende bir kaç arkadaşa ulaşmaya çalıştım.Şu an bekliyoruz dediler.Bu hafta kkk arayacağım. 1.5 ay oldu karar tebliğ edildi fakat atama yapılmadı. Olması gereken de şu an AYM kararına uyarak memur olarak atananlar ve iade olanları görev-rütbelerine atamak.Fakat dediğiniz gibi birinin ağzından çıkacak 2 kelimeye bakıyoruz.Ne hukuk ne adelet umurlarında değil. Temennimiz bir an önce haklarımızı tam anlamıyla almaktır.
  10. hakan2525

    MSB Araştırma Merkezine Atananlar

    İyi günler @Aklima Yaklasık 1.5 ay önce göreve iade oldum.Fakat kkk hala atama yapmadı.Malum AYM kararına istinaden kuvvete dilekçe yazdım.Uygun olan kadro ve rütbeye atama yapılmasını istiyorum diye. AYM kararına ilişkin msbnın memur olarak atamaya devam etme isteği var diye haberler alıyorum.Arastirma merkezi kapanacak mı? Aldığınız bilgi ve duyumlar varsa paylaşabilir misiniz?
×
×
  • Yeni Oluştur...