İçeriği gör

Mehmetyılmazer

Yeni Üye
  • İçerik

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

0 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    Diğer
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
    Tanık
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor
  1. Arkadaşlar merhaba. Benim başıma gelen başkasının başına gelmiş olabilir mi bilmiyorum ama lütfen bana bir fikir verin. Gerçekten Filmde gibiyim. Fetö ile ilgili hiçbir ilişkim yok. Savcılık etkin pişmanlıktan faydalanan bir tanığın beyanına göre hakkımda iddianame hazırladı önümüzdeki ay duruşmam olacak. Tanık, şöyle bir ifade vermiş: kod adını Furkan bildiğim Ankara üniversitesi psikolojik danışmanlık ve Rehberlik mezunu ve Aydın'lı, görsem fotoğraflarından teşhis edebileceğim diye. Polis Aydınlı ve Ankara pdr mezunu olarak benim fotoğrafımı bulup teşhis ettirmiş. Tanık ayrıca beni örgütün üniversite yapılanmasında yer aldığımı, Ankara eğitim sorumlusu olduğumu falan iddia etmiş. Görgü tanıklığı da yok, duyumlar üzerinden ifade vermiş. Ancak ben o kişi değilim. 2012-2013 yıllarında Ankara'da benimle yan yana evlerde kaldığını falan ifade etmiş. Ancak ben mezun olduktan Ankara'ya hiç gitmedim. Hiç alakam yok. Savcı tanık ifadesinin yanına bir de HTS kayıtlarıma göre hakkında adli işlem yapılmış kişilerle görüşmem var diye iddiada bulunmuş. Bu kişilerin hiçbiri mahrem imam ya da işte tepe yönetimi ya da operasyonel hat gibi birşeyler değil. Öğrenci velileri, öğretmenler, restaurant, tesisatçı gibi kişiler. Ve bu kişilerin hepsi şu an yaşadığım şehirden insanlar. Yani Ankara ile irtibat kurduğum birileri de yok. Hayatım bir anda kabusa döndü. Böyle bir davası görülen kişi var mıdır? Dava sonucu ne olur? Eninde sonunda kanıtlanır diyorum ama güvenim sarsıldı. Savcı nasıl iddianame hazırlayabilir aklım almıyor. Lütfen fikirlerinizi paylaşın Nasıl hareket etmeliyim?
  2. Arkadaşlar merhaba. Benim başıma gelen başkasının başına gelmiş olabilir mi bilmiyorum ama lütfen bana bir fikir verin. Gerçekten Filmde gibiyim. Fetö ile ilgili hiçbir ilişkim yok. Savcılık etkin pişmanlıktan faydalanan bir tanığın beyanına göre hakkımda iddianame hazırladı önümüzdeki ay duruşmam olacak. Tanık, şöyle bir ifade vermiş: kod adını Furkan bildiğim Ankara üniversitesi psikolojik danışmanlık ve Rehberlik mezunu ve Aydın'lı, görsem fotoğraflarından teşhis edebileceğim diye. Polis Aydınlı ve Ankara pdr mezunu olarak benim fotoğrafımı bulup teşhis ettirmiş. Tanık ayrıca beni örgütün üniversite yapılanmasında yer aldığımı, Ankara eğitim sorumlusu olduğumu falan iddia etmiş. Görgü tanıklığı da yok, duyumlar üzerinden ifade vermiş. Ancak ben o kişi değilim. 2012-2013 yıllarında Ankara'da benimle yan yana evlerde kaldığını falan ifade etmiş. Ancak ben mezun olduktan Ankara'ya hiç gitmedim. Hiç alakam yok. Savcı tanık ifadesinin yanına bir de HTS kayıtlarıma göre hakkında adli işlem yapılmış kişilerle görüşmem var diye iddiada bulunmuş. Bu kişilerin hiçbiri mahrem imam ya da işte tepe yönetimi ya da operasyonel hat gibi birşeyler değil. Öğrenci velileri, öğretmenler, restaurant, tesisatçı gibi kişiler. Ve bu kişilerin hepsi şu an yaşadığım şehirden insanlar. Yani Ankara ile irtibat kurduğum birileri de yok. Hayatım bir anda kabusa döndü. Böyle bir davası görülen kişi var mıdır? Dava sonucu ne olur? Eninde sonunda kanıtlanır diyorum ama güvenim sarsıldı. Savcı nasıl böyle bir iddianame hazırlayabilir aklım almıyor. Lütfen fikirlerinizi paylaşın Nasıl hareket etmeliyim?
  3. Mehmetyılmazer

    Tanık ifadesi

    Moderatör ve arkadaşlar merhaba. Benim başıma gelen başkasının başına gelmiş olabilir mi bilmiyorum ama lütfen bana bir fikir verin. Gerçekten Filmde gibiyim. Fetö ile ilgili hiçbir ilişkim yok. Savcılık etkin pişmanlıktan faydalanan bir tanığın beyanına göre hakkımda iddianame hazırladı önümüzdeki ay duruşmam olacak. Tanık, şöyle bir ifade vermiş: kod adını Furkan bildiğim Ankara üniversitesi psikolojik danışmanlık ve Rehberlik mezunu ve Aydın'lı, görsem fotoğraflarından teşhis edebileceğim diye. Polis Aydınlı ve Ankara pdr mezunu olarak benim fotoğrafımı bulup teşhis ettirmiş. Tanık ayrıca beni örgütün üniversite yapılanmasında yer aldığımı, Ankara eğitim sorumlusu olduğumu falan iddia etmiş. Görgü tanıklığı da yok, duyumlar üzerinden ifade vermiş. Ancak ben o kişi değilim. 2012-2013 yıllarında Ankara'da benimle yan yana evlerde kaldığını falan ifade etmiş. Ancak ben mezun olduktan Ankara'ya hiç gitmedim. Hiç alakam yok. Savcı tanık ifadesinin yanına bir de HTS kayıtlarıma göre hakkında adli işlem yapılmış kişilerle görüşmem var diye iddiada bulunmuş. Bu kişilerin hiçbiri mahrem imam ya da işte tepe yönetimi ya da operasyonel hat gibi birşeyler değil. Öğrenci velileri, öğretmenler, restaurant, tesisatçı gibi kişiler. Ve bu kişilerin hepsi şu an yaşadığım şehirden insanlar. Yani Ankara ile irtibat kurduğum birileri de yok. Hayatım bir anda kabusa döndü. Böyle bir davası görülen kişi var mıdır? Dava sonucu ne olur? Eninde sonunda kanıtlanır diyorum ama güvenim sarsıldı. Savcı nasıl iddianame hazırlayabilir? Lütfen fikirlerinizi paylaşın Nasıl hareket etmeliyim?
×
×
  • Yeni Oluştur...