İçeriği gör

TeacherEx672

Üye
  • İçerik

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

10 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Göreve İade - İdari Mahkeme

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İstinafta

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    15.BİM En sıkıntılı mahkemelerden diyorlar.
  2. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Rabbim nasip etsin insallah tek bir haber duyarsam sizinle paylaşırım. Hocam benim tem'den istemişler. Tem elimizde su an yok demiş. Ancak isterseniz btk'dan HTS kayıtlarını bize ulaştırın biz kontrol edelim demişler. Peki, mahkeme sizin HTS kaydınızı btk'dan mı istedi? Ya da tem'in elinde var mıydı? Ayrıca HTS kayıtlarını istedilerse belirli bir tarih aralığında mı yoksa komple mi istediler? Kusura bakmayın böyle soru yağmuruna tutuyorum ancak anlayışınıza sığınıyorum.
  3. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok üzüldüm sizin adınıza hocam. Sizden de HTS kayıtlarınızı istemişler miydi? Toplu maaşları geri ödeme yapabilirdiniz mi? Avukatım HTS kayıtları ceza davasının konusudur. Neyi nasıl ispatlayacaklar diyor. Cezasını yatıp çıkanı aramak onunla suç ortağı olmak sayılsa ülke komple suçlu dedi. Bilmiyorum nasıl olacak ama durum şu an beklemedeyiz.
  4. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar merhaba, daha önceden 19.idare mahkemesi tarafından göreve iade edildiğimi belirtmiştim. Kurum haliyle istinafa taşıdı. Ve istifinaf tüm kurumlardan tekrar bilgi talep etti. Birçok kurum hatta digitürk bile temiz raporu gönderdi. Mahkeme HTS kayıtlarını da istemiş. Tem, bizde soruşturması olmadığı için şahsın bu yüzden elimizde HTS kayıtları yok demiş. Ancak BTK 'dan istenirse HTS raporları inceleme yaparız demiş. Şimdi sorum şu, mahkeme BTK'dan HTS kayıtlarını ister mi? Diyelim ki istedi ben resmi olmayan bir şekilde (sigorta yaptırmadan) bir kolejde çalışıyordum. Kolej kurımsal bir kolej ve bu kolejde idarecilik yapıyordum. Bu süreçte bizim gbi durumda olanlar da bu kolejde çalıştılar. Biz haliyle idareci olduğum için telefonda görüştüğümüz meslektaşlarımız oldu. Bu meslektaşlarımdan bazıları daha önce yargılanıp ceza çekmiş olanlar da var. Mahkeme bu tür bir HTS kaydını gerekçe gösterip idarenin kararını bozar mı? HTS analizi için bilirkişi raporu nasıl inceleniyor? iki üç görüşme var aha suçluyu bulduk mu diyorlar. Canım çok sıkkın birçok kurumdan temiz belgesi geldi ancak htsde böyle bir şey çıkarsa çok üzülürüm. Tecrübesi ve bilgisi olanlar durumum hakkında yorum yaparsa sevinirim. Hayırlı Ramazanlar.
  5. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    hocam gece gece içimi rahatlattınız, çok sağolun. dilerim tüm haksızlıklar bir an evvel son bulur. 2023'ün son günleri, 2024 tüm mağdurların mutluluğa eriştiği bir yıl olması dileğiyle... İade olsak da buradayız. Desteğe ve duaya devam.
  6. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar günaydın. Dün itibariyle valilik güvenlik araştırmam temiz çıktı. Bugün okulumdan başlangıç yazımı alıp ilçe mem'e gideceğim. Yani başlıyorum. Allah herkese nasip etsin. Ancak şöyle bir durum var. Kurum istinafa gönderdi dosyayı. 15. Bölge istinaf sadece sendika kriteri için ne der? Bu mahkemenin çok sıkı olduğu falan söyleniyor. Kurum yürütme durdurma istemişti. Bu kararlar ne zaman çıkar? Bir öngörünüz var mıdır?
  7. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam, harikasınız teşekkür ederim bu değerli bilgileriniz için. Ben size özelden mail atsam bahsettiğiniz dilekçeyi bana gönderebilir misiniz?
  8. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yd için herhangi bir savunmada bulundunuz mu hocam? Bu arada istinaf mahkemelerinin sendikaya olan tavrı hakkında bilgisi olan var mıdır dostlar
  9. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim sayın @Lâl Bahsettiğiniz arkadaşın mesajlarını inceledim sanırım idare bu işin peşini bırakmıyor. Danıştay'a kadar götürmüşler durumu. Bekleyelim, hayırlısıyla güzel sonuçlanır cümlemizin inşallah. Durumumdaki güncel gelişmeleri buradan yazacağım.
  10. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Muhtemelen Gaziantep Bölge İdare mahkemesine düşecektir diye tahmin ediyorum. Teşekkür ederim yanıt için. Sizin de mi kriter sadece sendikaydı? Göreve başladınız, toplu maaşınızı aldınız. Yd sonrası bunu tekrar istiyorlar mı? Ayrıca ben de garip bir durum daha var. İdare mahkemesi kararına binaen Valilik arşiv araştırması talep etti. Norm kadro olarak okula atamam çıktı şimdi Valilik soruşturmasını bekliyoruz
  11. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam beni göreve başlatırlar mı yoksa istinaf kararını mı beklerler? İdare mahkemesi 30 gün içinde göreve başlatılması gerek diye süre belirtmiş
  12. TeacherEx672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba, 03/11/2023 tarihli karar ile sadece sendika kriterim olduğundan dolayı mesleğime iade edildim. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından bu karar istinafa götürüldü ve hatta yürütmeyi durdurma talebinde bulunuldu. Bu durumda, istinaf mahkemesi yürütmeyi durdurur mu? Ayrıca, istinaf mahkemesinin bu konuda karar verme süresi ne kadar olabilir? Teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...