İçeriği gör

Fatih777

Üye
  • İçerik

    75
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

152 İyi

Fatih777 Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    689
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Kurum Kanaati
    Tanık
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 25. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

1.008 profil görüntüleme
  1. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sosyal medya paylaşımlarımı heryere göndermiştim, yazmaya mecbur hissettiler zaar.
  2. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bizim kurum da idare mahkemesine gönderdiği savunmasının bir bölümünde "sosyal medyada fetö aleyhine paylaşımlarda bulunduğu tespit edilmiştir" diye yazmış.
  3. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İzninizle bir tespit değerlendirme yapmak istiyorum. Forumlarda karamsar olanlara hep kızdık, hep beraber karşı çıkarak forumdan uzaklaşmasını veya sessiz kalmasını sağladık, neden? çünkü nasıl olsa suçumuz yoktu dönecektik, böyle böyle yaklaşık 4 yıl geride kaldı. Ben kendi adıma komisyondan dönerim diye beklerken ret aldım ama umudumu yitirmemiştim nasıl olsa mahkemeden dönecektim. Çünkü lehime delillerim vardı. Ama artık o umut bende tükendi. Dava dilekçemizi bile okumuyorlar çünkü, senin delillerine değil kurumun yazdıklarına veya kanaatlerine bakıyorlar. İllaki döneceğiz ama bu yıllar sürebilir. Tamam umut iyi bir şey ama önümüze de bakmalıydık, o karamsar yazılar yazanlar galiba haklı çıkacak, bunu içselleştirdim artık. bir kaç ay önce 2004 yılında iltica nedeniyle ihraç edilen bir abi ile konuştum, mahkemeyi kazandım artık sonuçlandı dedi, nasıl yani dedim 2004 yılındaki ihraç için mahkeme yenimi sonuçlandı dedim evet dedi. Umudunuzu kırmak istemem ancak bazılarımızın iade olması galiba yıllar sürecek. Bu yazıyı yazmamdaki asıl amaç ise size bir telkinde bulunmaktır. Kaderdaşlarım; bir çoğunuz ekonomik sıkıntı yaşıyorsunuz, buna bende dahil. Neden; çünkü çoğumuz geri döneceğiz diye günü kurtaracak işlerde idareten çalışıyoruz. Şimdi kendime çok kızıyorum neden daha önceden kendime bir yol çizmedim diye, sizden hem umutlu olmanızı hemde aksi bir durum için yeni işlere atılmanızı, odaklandığınız konunun ailenizi geçindirmek için neler yapmanız gerektiği hususunda kafa yormanızı istiyorum. Yarın dönecekmiş gibi umutlu olmalı hiç dönmeyecekmiş gibi önümüze bakmalıyız. İki sene önce parasal birikimim tek başıma kurabileceğim işlere yetecekken şu an bir ortakla bile borçlanmadan iş kuramayacak seviyede. Bu yüzden hızlı karar vererek bir işe yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama forum kapanacak diye düşüncelerimi aktarmak istedim. Hakkınızı helal edin.
  4. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    1500 lerde
  5. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sağolun sizede geçmiş olsun. Benimde 25. İdare mahkemesinde en son 9 ocakta tebliğ mazbatasını taramışlar daha sonra hareket yok, benim soruşturma halen (en az 40 aydır) devam ettiği için idare mahkemesinin gecikmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum bu yüzden acelem yok bekliyorum
  6. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bundan sonra kurumun ikinci savunmasını yapması beklenir ancak Adalet bakanlığı sanırım ikinci savunmayı yapmıyor. bende aynı durumdayım, 2,5 aydır adalet bakanlığından ikinci savunma gelmedi.
  7. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    bunda albatros yazıyor hocam aynı kişi değil sanırım
  8. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Komisyon mu idare mahkemesi mi hocam? Sohbet tarihleri hangi yıllarda bilgi verebilirmisiniz?
  9. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Geçmiş olsun hocam kriterleriniz nelerdi?
  10. Fatih777

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    2020 yılı tüm masumların haklarını aldığı yıl olması dileğiyle yeni sayfa hayırlı olsun. Bize de rabbim idare mahkemesinden veya siyasi olarak tez zamanda dönmeyi nasip etsin inşallah amin
  11. Fatih777

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Evet sanırım iade olmuştu
×
×
  • Yeni Oluştur...