İçeriği gör

abuzer

Üye
  • İçerik

    17
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

10 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Kurum Kanaati
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 19. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

473 profil görüntüleme
  1. abuzer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @altirana duruşmalı istemiştim sonra daha hızlı olabilir mi diye vazgeçtim, 19 idaride dosya fazla diyorlar, benim dava açılalı iki defa heyet değişti, şimdi yeni bir hakime vermişler, dava açıldıktan sonra kurum savunması geliyor, sonra hiçbirşey yapmadan bir - iki sene arası dosyayı hakime havale için bekletiyorlar. 3 sene oldu benim, 4 sene bekleyen dosyalarda varmış kalemin söylediğine göre.
  2. abuzer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah. Benimde 19 idaride 3 yıldır bekliyor dosya, 3 ara karar çıktı en son ara kararda önce nüfus kayıt örneği eklediler, sonra 12 kuruma yazı yazmışlar, kurumlardan biri benle ilgili soru sorulmasına rağmen eşimin 2011 yılındaki SGK kaydını göndermiş. onun üzerinden de 5 ay geçti. takipsizlik alalı 4 yıl oldu, talihsizliğin dibini yaşıyoruz, inşallah kurtuluruz.
  3. abuzer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam nüfus kayıt örneğini genelde ara karar için alıyorlar, amaç birinci derece akrabalarınızla ilgili de kurumlarda bilgi varsa gönderilmesi için. Sizin dosyada kurum yürütmeyi durdurma talep etti mi? Sonuç ne oldu ?
  4. abuzer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ara karar için yükleniyor hocam, sadece sizin değil birinci derece akrabalarınızda da kurumların elinde birşey varsa diye nüfus kayıt örneği yükleyip gönderiyorlar.
  5. hocam geçmiş olsun ara kararla kurumlardan bilgi istenmişmiydi dosyanızda ? Cevapları ne zaman gelmişti
  6. 2020 başında cevaplar tamamlandı tekemmül etti, sonra uzunca bir süre bekledi, 2021 yılında bir ara karar, 2022'de bir ara karar daha çıktı, duruşma tarihi verilmedi, dosyam daha hızlı sonuçlansın diye duruşma talebinden vazgeçtim ama bir gelişme yok, 3 senedir bekliyorum.
  7. arkadaşlar dosyam 19. idarede, 2019 yılında başvurmuştum, 2020 yılında tekemmül etti. 3 yıldır karar çıkmasını bekliyorum, bu kadar uzun süre bekleyen oldu mu ? Makul sürede yargılanma hakkım ihlal ediliyor gerekçesi ile anayasa mahkemesine ve ya aihme başvurmak doğru olur mu bu aşamada ?
×
×
  • Yeni Oluştur...