İçeriği gör

Nilüfer

Yeni Üye
  • İçerik

    114
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

Nilüfer | Son Ödül • Aralık 26 2019

Nilüfer • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

559 Mükemmel

1 Takipçi

Nilüfer Hakkında

  • Rütbe
    Pus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.011 profil görüntüleme
  1. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @varex @tustus ve @Aysegul Oz teşekkür ederim cevabınız ve yardımlarınız için. Eskiden kalan açık bir soruşturma olduğunu sanmıyorum ama neden şimdi demekten de kendimi alamıyorum. Haklısınız önemli bir şey olsa kendileri gelirdi muhtemelen, bakalım benim payıma ne çıkacak. Ayrıntıları öğrenirsem paylaşırım. Bu arada ne sorarlar sizce, bir fikriniz var mı? Benim bildiğim bir kriterim yok çünkü.
  2. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese iyi akşamlar, ben artık komisyondan haber gelir, bugün yarın iade edilirim diye düşünürken bugün emniyetten aradılar. Hakkımda soruşturma acildığını ve ifade vermem gerektiğini söylediler. 4 yıldır hakkimda herhangi bir adli işlem yapılmamıştı. Benzer durumda olan biri var mı? Bekleyip bekleyip neden şimdi soruşturma açtıklarını anlayamadım. Sonra düşününce sanki komisyon sona kalan dosyalarda hakkında adli işlem olmayanlara soruşturma açıldığına ilişkin duyum yazan birini hatırladım acaba böyle bir sey mi ki?
  3. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    https://www.google.com/amp/s/www.korkusuz.com.tr/turkiye-bulent-arinca-tesekkur-borclu.html/amp Bülent Arınç ın Akp ve Cumhurbaşkanı uzerinde nasıl bir etkisinin olduğunu bu yazıyıyla daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Bülent Arınç herhangi biri değildir yabana atmayın. Şahsını ben de beğenmiyorum ama bizi sık sık dile getirdiği için mutluyjm...
  4. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @akademisyen Biz de eşimle birlikte ihraç olduk, o ret aldı, idare mahkemesinde süreç devam ediyor. Ben hala komisyon kararı bekliyorum. Mutlaka vardır, eşi ile bekleyen ama 18 bin kişi değildir diye tahmin ediyorum.
  5. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ohal komisyonunun görev süresi 1 yıl daha uzayacakmış, geriye kalan 18 bin dosyanın 17 bini beraat takipsizlik almış ve hakkında hiçbir işlem yapılamayan kişilerden oluşuyormuş. Bu konuda da harhangi bir çalışma yokmuş. Ilk zamanlarında haftada 6 bin karar veren komisyona bak sen, 3 aylık işi 15 ayda bitirsin nasılsa hesap soran kimse yok...
  6. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Günaydın, bu twitter inanılmaz bir yer, bilgi sahibi olmayan herkes fikir sahibi maşallah. Kismet olur da bir gün iade olursam o kisilere iade oldum diye ayrıca yazacağım ? Fikir sahibi olanlar sadece twitterla da kalmiyor malesef. Tanıdığım bir iş adamı bir savcıdan göreve istisnalar hariç olmak üzere iadelerin olmayacağını, ama içeridekilerin çıkabileceğini duymuş. Yaklaşık 1 ay oldu bunu duyarlı ama herkes her konuda o kadar çok şey konuştu ve bilip bilmeden o kadar çok yorum yapti ki artık iade olacaksınız diyene de inanmam, olmayacaksınız diyene de... Evet haksızlığa uğradık, mağdur olduk, bazılarımız sağlığını, eşini ailesini kaybetti... Ama ne olursa olsun hayatta kaldık ve bir yerden tutunmayı başardık. Kendimize haksızlık etmeyelim, kocaman bir aferin bize???
  7. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Fazla çabaya gerek yoktu ki zaten, aylık 2500 dosya incelese şu anda kararlarımız gelmişti. Pandemide zor falan da değildi. Belki karantina da yavaşlamasını anlıyorum ama Haziran ayında da bir artış görmedik. Ankara pandemiyi ağır atlatıyor, ben de Ankarada yaşıyorum ve tüm kurumlarda pandeminin etkisi görülüyor. Kimi sorsam ya karantinada ya da pozitif. Komisyonda muhtemeldir ki benzer bir durumda. Dosyalarda iade oranının %5 lerden %35 lere kadar yükseldiği bir dönemde karamsarlığa kapılanları anlamakta zorlaniyorum. Tabiki şu dönemde ret almak zordur ancak iade olma olasılığı da baya yüksek. Bol iadeli günlerimiz olsun?
  8. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçen gün ben ohal komisyonunun yavaşlamasıyla ilgili konuyu haber kanallarına ve m.vekillerine mesaj gönderelim demiştim ya, ben h.sonu gönderdim ve 1 kişi bile dönüş yapmadı. Benden başka yazan oldu mu?
  9. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @ozelharekat61 bence birleşip yazmayalım, herkes ayrı ayrı yazsın bekleyen kalabalık bir grup olduğu belli olsun
  10. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar pek çoğumuz memurlar nete yazdık ama bir ses çıkmadı, bence tüm haber kanallarının, tüm partilerin ve duyarli olan milletvekillerin twiter hesaplarına mesajımızi gonderelim. Biz sessiz kaldıkça komisyon 1 yıl daha uzar. Ret bile alacak olsak bugün alalım neden yarını bekleyelim ki?
  11. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @wildPuppy Gerçek şu ki hepimiz büyük bir kriz ve travma yaşadık. Işimizi, paramızı ve itibarımızı kaybettik, bazılarımız özgürlüğünü, ailesini, sağlığını kaybetti. Şimdi de birisinin çıkıp "herşey geçecek " demesini bekliyoruz, buna inanıyoruz, bunu umuyoruz. Bu bazen falcı, bazen trol, bazen duyum yazan birileri oluyor... Yeter ki duymak istediğimiz şeyi bize söylesin umudumuz olsun istiyoruz. Tabi bizi gerçeklerle yüzleştiren birileri olduğunda da bir o kadar kızıyoruz, olumsuz koşulların hepsini yaşasak da kabullenmek istemiyoruz... Gelelim fal mevzusuna, aslında canım Freud kahve ve el fallarından yola çıkarak psikanalizde kullanılan mürekkep lekesi testini geliştirmiş. Özünde diyor ki "Bilinçaltında ne yatıyorsa testte de onu görüyorsun" Fallarda da durum aynı sanırım. Falları bilimle aciklayamayiz tabiki ama nasılsa evrenin sırrını çözmüyoruz dimi?
  12. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ben memurlar nete ve takip ettiğim vekillere uygun bir dille mesaj gönderdim. Bu yıl bitirmeleri için caba göstermemiz lazım.
  13. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Bilinmeyen34 ben de 2 yıl önce biriyle görüşmüştüm, kadın falcıdan astrologtan çok daha fazlasıydı.Bana 2018 yılının şubat ayında dedi ki "haziran ayında görevinin başında olacaksın" ozamanlar haftada 1200 karar falan yayınlanıyor, içimden demiştim ki "ohoooo, hazirana kadar neler olur neler..." üstünden 2 haziran geçti hala ses yok? Hayatmda hiçbir falanın çıkmadığı, hicbir duanın kabul olmadığı, tahminlerimin hiçbirinin gerçekleşmediği başka bir evre olmamıştı?
  14. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ben de şimdi yazdım ama başka kanallara da ulaşsak fena olmaz. Şu an gündem o kadar yoğun ki, bizi coktan unuttular. Bir şekilde kendimizi hatirlatmamız gerek başka hangi kaynaklara ulaşabiliriz?
  15. Nilüfer

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bugün karar çıkmadı sanırım? Önceden ohal komisyonu kararlarıyla ilgili memurlar net haber yapardı, rapor neden yayınlanmadı falan derdi. Bu yavaşlığı haber kanallarına bir iletsek etkisi olur mu acaba?
×
×
  • Yeni Oluştur...