İçeriği gör

Engin Ergin

Üye
  • İçerik

    17
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

24 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Albatros
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 27. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

682 profil görüntüleme
  1. Engin Ergin

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    14.İdd mahkemesi kararı ne kadar sürede vermişti
  2. Engin Ergin

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese iyi akşamlar Ankara 27. İdareden 19.10.2021 tarihinde UYAP da Red kararımı gördüm bir ay geçmesine rağmen hala tebligat gelmedi.Tebligat gelmeden karara itiraz edebilir miyim acaba.Bu konuda bilgisi var mı?
  3. Dosya numarası 2020/065 karar tarihi 19.10. 2021
  4. Engin Ergin

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kurum görüşü ihraçta ki görüş daha sonra tekrar görüş istemediler. 17/25 öncesi veya sonrası diye herhangi bi değerlendirme olmadı. Zaten öyle birşey olsa o albatros kodlaması 17/25 den çok önce. Red kararı belliymiş zaten beraat kararı kesinleştiği gün Red vermişler.
  5. Engin Ergin

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kodlama 4. Duruşma istemedim. Ama mahkemeye gönderilen evraklarda kodlamanın aslı vardı orda meslek bilgisi görev yaptığı yer falan hepsi farklı ve yanlıştı
  6. Engin Ergin

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ankara 27. İdare mahkemesi Karar numarası 2021/525 karar RED Yaptıkları şey ohal komisyonunda ne yazıyor ise aynısını kopyala yapıştır yapmışlar. Albatros ve kurum görüşü. Beraat kararım kesinleştiği aynı gün mahkeme karar vermiş uyapda bugün eklemişler. Yapılan değerlendirme sonucu en az irtibat derecesinde bağımın olduğu sonucuna varılmış. Beraat kararını okumadıkları aynı gün karar vermelerinden o kadar belliki.
  7. Ankara 27. İdare mahkemesi Karar numarası 2021/525 karar RED Yaptıkları şey ohal komisyonunda ne yazıyor ise aynısını kopyala yapıştır yapmışlar. Albatros ve kurum görüşü. Beraat kararım kesinleştiği aynı gün mahkeme karar vermiş uyapda bugün eklemişler. Yapılan değerlendirme sonucu en az irtibat derecesinde bağımın olduğu sonucuna varılmış. Beraat kararını okumadıkları aynı gün karar vermelerinden o kadar belliki.
  8. Engin Ergin

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar herkese, 22.09.2021 tarihinde beraat kararım e maddesinden kesinleşti. Beraat kararım da irtibat ve iltisak şeklinde hiçbir şekilde değerlendirme de bunulmadı ve buna ek olarak '' Sanığın örgüt kapsamında memur olduğuna dair her türlü şüpheden uzak kesin delil elde edilemediği '' şeklinde değerlendirme bulunmaktadır. Gerekçeli kararı Ankara idare mahkemesine gönderdim sizce bu değerlendirmelerin idari dava açısıdan bi etkisi olur mu?
  9. Merhabalar herkese, 22.09.2021 tarihinde beraat kararım e maddesinden kesinleşti. Beraat kararım da irtibat ve iltisak şeklinde hiçbir şekilde değerlendirme de bunulmadı ve buna ek olarak '' Sanığın örgüt kapsamında memur olduğuna dair her türlü şüpheden uzak kesin delil elde edilemediği '' şeklinde değerlendirme bulunmaktadır. Gerekçeli kararı Ankara idare mahkemesine gönderdim sizce bu değerlendirmelerin idari dava açısıdan bi etkisi olur mu?
×
×
  • Yeni Oluştur...