İçeriği gör

Naz

Üye
  • İçerik

    33
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

47 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    686
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Zeynep ahhh zeynep hocam artık verelim şu müjdeli haberimizi. Foruma girer girmez ılk sızın adınıza bakıyorum iade oldumu acaba diye...bankadan bır kaç kişi duysak forum da bızede umut olur... Ama iadelerin aylara yayıldığını butcenın malum durumu biliniyor. insallah oyle olsun ne diyelim... Saglıcakla kalın
  2. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @tarikomer sizin bankamı peki.
  3. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Slm kaderdaşlarım bankadan nıye çok haber duymuyoruz aceba. Varmı bır öngörünüz. Ben akıl sır erdıremıyorum. Sendıkadan gayet güzel haberler alıyoruz.. Bakalım bankadan nezaman çokca iade duyucaz. Bırde 3 ayın sonunda goreve iade olup ıkıncı kez açıga alınıp ihraç olan varmı benim gıbı.... Saglıcakla kalın
  4. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Zeynep adli idari durum yok. Ocakta kurum görüşü olumlu olarak gıttı. Tek banka 686 MEB beklemedeyim...
  5. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Slm kaderdaşlar tek krıter banka 686 KHK MEB den bekleyen varmı benim gıbı... Hala inceleme devam. Bu haftada insallah guzel haberler alırız.. Artık çokkkkk yoruldukkkk.... Saglıcakla kalın hepınız..
  6. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @ZNFB bende aynen bekliyorum sızın gıbı haftaya da bız veririz insallah guzel haberlerimizi...
  7. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Nazenin ne kadar dogrudur bilemem ama duyduğum bır duyum sadece. aslında genel hatlarıyla butun dosyaların bıttıgı red ve kabul alacakların bellı oldugu ve bunun zamana yayıldığı. artık son viraj dayız mantıklı gelmiyorda değil. Bakalım sonu hayırlı olsunda beklemeye razıyız.
  8. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @farahzeynep 2006 hesap açılmıştı peyder pey kulkandım ve 2015hazıran çektim araba aldım. Bunu komisyona sundum. Katılm hesabıydı.
  9. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @farahzeynep slm ben tek krıter banka 686 meb hala incelemede.. Ocak ayında kurum gorüşü olumlu.. Beklıyorum hayırlısı olsun bakalım..
  10. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @ZNFB aynen bende tek banka beklıyorum.. 686 unutuldu heralde. Bugun tam 3 yıl oldu bır ümitle baktım ama yıne inceleme devam hayırlısı bakalım...
  11. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Mukay16 insallah hep birlikte guzel haberler alırız. Sabah sabah guzel moral oldu.. Saglıcakla kalın.
  12. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @MSA @MSA @Muharrem Kayaslm kaderdaşlarım. Benımde kurum aranalı 2 hafta oldu müdürüm gayet olumlu guzel şeyler soylemiş. 686 banka tek krıter bekliyorum hala.. İnsallah hayırlı haberlerımızı paylasırız. Sizlerin görüşü ne yönde kurumu aranıp genelde olumlu dülünceye göre iade çok duyuyoruz. Bu arada kurum meb bızde umutlanalımmı birazcık.. Ümidimi hiç kaybetmedim ama yınede beklemek çok yıprattı. Saglıcakla kalın..
  13. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @672zede sanırım bugun hocam.. Hayırlısı olsun diyelim bunda da bir tutarlılık yok kimisi 10 gun içinde kimisi aylarca bekliyor demekki.
  14. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Slm arkadaslar kurum görüşü alınıp bekleyen varmı aramızda Meb den. Yada kurum görüşü alındıktan nekadar süre sonra cevap geliyor bilgisi olan varmı..
  15. Naz

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bankadan duysaydık keşke biraz ümit olurdu bızlerede. Ama arkadaslar dan bu aralar hep duyuyorum bankadan donenler olmuş. Hatta banka, sendıka ıkısı bır olup iade olanlar olmuş. İnsallah darısı tüm masumlara. @Mavan @Selçuk Torun @Mavan
×
×
  • Yeni Oluştur...