İçeriği gör

suvarsuvar

Yeni Üye
  • İçerik

    64
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

141 İyi

suvarsuvar Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

820 profil görüntüleme
  1. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok sağ olun hocam. İnşallah en kısa zamanda siz ve diğer bekleyen tüm masumlar iade olur. Müdür ve okul arkadaşları yakında tanıyorum ve sürekli görüşüyoruz. Sorsalardı kesin haberim olurdu sormamışlar.
  2. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok sağ olun hocam. Evet 27 ay hocam mayıs 2014-temmuz 2016
  3. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Biraz evvel komisyon sayfasında KABUL kararımı gördüm. Dün bakmıştım yoktu bugün yüklemişler. 672-MEB-Öğretmen. 27 aylık istifa edilmemiş sendika üyeliğim vardı. Sendika üyeliğimin tamamı ikinci kuruluş dönemine aitti. Birinci kuruluşta üyeliğim yoktu. Kurum görüşü alınmamıştı. Allah bütün masumlara nasip etsin
  4. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok güzel bir haber. İnşallah en kısa zamanda eşinizin iade haberini de paylaşırsınız. Eşinizin sendika süresi, istifa edip etmediği, sendikaya hangi tarihler arasında üye olduğu gibi bilgileri paylaşmanız mümkün mü?
  5. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Facebook'ta MEB'ten bir iade haberi var. Sendika üyeliği varmış( şubat 2014-haziran 2016 tarihlerinde üyeliği varmış)
  6. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Adalet Hocam kurum görüşünüz alındığına göre inşallah iadeniz yakındır. Sendikadan istifa etmiş miydiniz?
  7. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @farahzeynep Hayırlı olsun. Kriteriniz sendikaydı herhalde. Sendika sürenizi, hangi tarihler arasında sendikaya üye olduğunuzu, kurum görüşü alınıp alınmadığı gibi bilgileri paylaşabilir misiniz?
  8. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı olsun. Kriteriniz sendikaydı herhalde. Sendika sürenizi, hangi tarihler arasındsa sendikaya üye olduğunuzu, kurum görüşü alınıp alınmadığı gibi bilgileri paylaşabilir misiniz?
  9. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hocam bu bilgilendirmeyi/uyarıyı yapmanız çok isabetli olduğunu düşünüyorum. Benim gibi sendikadan bekleyen arkadaşlar bazı bilgileri verse çok güzel olacağını düşünüyorum. Bunlar: 1-Sendika süresi 2-Sendikaya hangi tarihler arasında üye olduğu 3-Sendikadan istifa edip etmediğini 4-Sendika üyeliğinin 1. ve 2. kuruluş dönemi hakkında bilgi 5-Sendika üyeli süresince herhangi bir ücretsiz izin kullanılmışsa bu belirtilmeli 6- Sendikanın yanında önemsiz olduğunu düşündüğünüz kriterler kesinlikle yazılmalı 7-Kurum görüşü alınıp alınmadığı NOT: Bunlar tamamen benim sendika üyeliği konusunda paylaşım yapılırken aklıma gelen sorulardır.
  10. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Facebook'ta bir öğretmen arkadaş İADE haberini paylaşmış. Kriter Ocak 2014-Haziran 2016 tarihleri arası 29 aylık sendika üyeliliği. Hayırlı olsun kendisine. Darısı biz İADE kararını bekleyenlere...
  11. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Saygıdeğer forum üyeleri komisyonun açıklamasında iade oranının düştüğü dikkatimi çekti. Bir önceki komisyonun iade oranı %23,80 iken bu seferki açıklamada %18,75'e düşmüş.(Bu oran genel iade oranı değil). Bu oranın son zamanlarda MEB dosyalarının inceleme oranın düşük olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Bu konuda benim gibi düşünen var mı?
  12. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Alara hocam tekrardan geçmiş olsun. Sendikanın yanında neyi eklediklerini sakıncası yoksa paylaşmanız mümkün mü?
  13. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @osmanulus Hocan haziran ayının sonunda ret aldığınızı yazmışsınız geçmiş olsun. Komisyonun gönderdiği gerekçeli kararınızda sadece 29 ay+2 sms olduğunu yazmışsınız. Sizin gibi olup da iade olanların sayısı hiç de az değil. ( Tabi ret alanlar da baya var) Profilinize baktığımda 668 KHK ile ihraç olduğunuzu belirtmişsiniz.( 668 KHK 27 temmuz 2016 da yayınlanmış ve 1.684 kişi ihraç olmuş ve anladığım kadarıyla bunların tamamına yakını TSK üyesi.) MEB'ten ihraç olanlar genelde 672 KHK ile ihraç oldu. Merak etiğim profilinize KHK numaranızı mı yanlış yadınız yoksa daha önceden birileri tarafından fişlenmiş olabileceğinizden 672 KHK 'yı beklemeden ihraç etmiş olabilirler mi?
  14. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Yok hocam yanlış anlatmışım kendimi. Ben sadece sendikadan gerekçeli kararda ret alınmadığını ifade ettim. Ancak sendika+banka, sendika+sms, sendika+cihan medyada ret alanlar olduğu gibi iade olanların sayısı da hiç de az olmadığını düşünüyorum. Benim anladığım kadarıyla sendikanın yanında komisyonun 'kritercik' olarak gördüğü şeylerde ret de verebilir kabul de verebilir.
  15. suvarsuvar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sadece sendikadan dolayı ret alan tek bir kişinin bile olmadığını düşünüyorum. Bugüne kadar bir çok kişi sadece sendikadan dolayı ret aldım dese de gerekçeli kararı geldiğinde sendikanın yanında bir şeylerin eklendiğini gördük. Sendika+cihan medya: ret, sendika+pasif banka:ret, sendika+sms gibi örnekleri çoğaltabiliriz. Geçenlerde komisyonun açıklamasında: ''Bunun dışında sadece sendika üyeliği nedeniyle (FETÖ iltisaklı Aktif-Sen) bir kişi hakkında bile ‘ret’ kararının verilmediğini öğrendik. Bu durumda ne yapılıyor? Diğer 63 kriterden biri ya da birden fazlasının sendika üyeliği ile kesiştiği hallerde ‘ret’ kararı veriliyor.''
×
×
  • Yeni Oluştur...