İçeriği gör

Harajuku

Yeni Üye
  • İçerik

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

4 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Sosyal Paylaşım
    Yardım Derneği
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Temyizde

Güncel Profil Ziyaretleri

684 profil görüntüleme
  1. Harajuku

    Komisyon Ret Kararı Alanlar Forumu

    Teşekkür ederim, hayırlı akşamlar
  2. Harajuku

    Komisyon Ret Kararı Alanlar Forumu

    Herkese merhabalar. Bugün sabah idari dava dilekçemi (2 suret) ön bürodan havale ettirip vezneye 20 TL posta ücreti ödeyerek gönderdim. Dilekçenin Ankara'ya ulaşması, oradan hangi idare mahkemesine düşecekse belli olması vb. bu aşamaya kadar ilk süreç tahmini ne kadar sürüyor. Bundan sonra idari dava takibini nasıl yapıyoruz. Tecrübe eden arkadaşlar yazabilir mi.. Teşekkürler, iyi haftalar...
  3. Harajuku

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    2 aydan önce çıkmaz sanırım.. 8-10 ayı, hatta seneyi de bulabilir. Benimkisi yaklaşık 10 ayı bulmuştu..
  4. Harajuku

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @varex Bu hafta aynen yazdığınız gibi tecrübe ettim. 701 KHK, beraat var temyizde, garson A4 kod ret aldım... Kriter olarak çok kısa bu ikisinden bahsedilmiş..
  5. Harajuku

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    EGM’de komisyon red kararı tebliği yaklaşık ne kadar sürüyor. Geçen hafta içi kararım çıkmış, cuma günü görmüştüm. Tebliğ için karakola ya da emniyete mi çağırıyorlar, posta yoluyla mı gönderiyorlar.. tecrübe eden arkadaşlarım bilgi verebilir mi. İlden ile değişiklik gösteriyor mu acaba, bulunduğum il Samsun..
  6. Harajuku

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Red kararı gelmesi sürpriz olmasa da içimde yeni bir burukluk, ağırlık oluşturdu. Normal karşılamaya çalışsam da olumsuz etkisini hissediyorum. Red karar tebliğini bekleme, idari dava dilekçesi hazırlama vs. gözümde büyüyor şu an. Umarım yeni aşamaya da alışıp dilekçe hazırlığına başlayabilirim. Kendimi alışık olduğum bir sınıftan alınıp başka tanımadığım ve hoşlanmadığım bir sınıfa konulmuş öğrenci gibi hissediyorum. Hayatta daha nelerle karşılaşıp, alışacağız bakalım. Ömrümüz elverirse tabi.. Tüm forumdaşlara selam ve saygılarımı sunuyor, iyi hafta sonları diliyorum..
  7. Harajuku

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kabul alan tüm kaderdaşlara hayırlı olsun. Az önce baktım red kararı verilmiş. Başka red gören var mı bugün bilmiyorum. Varsa onlara da geçmiş olsun.. İnceleme devam ediyor yazısı nispeten iyiydi, kabul gelebilme ihtimali az da olsa ümidimi diri tutuyordu. Ancak idari dava açmasını da öğrenmek varmış nasipte. Umarım orası son olur. Cümleten hayırlı geceler...
×
×
  • Yeni Oluştur...